m4lusz3k Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nie tam nic nie odciągnie mnie ;D Aby ciężar :D Dziś planche trening ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 No ja mam nadzieję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Dziś klatka+triceps, siłownia znów,niedługo koniec karnetu! :D Przed treningiem poszedłem na halę i porobić kilka prób HS jak i flagi. Flaga była trzymana trochę,Hs był trzymany nie mam co narzekać :D Jakiś chłopaczek powiedział"Cycki mu widać" :DDD Zacząłem od dipów SIŁOWO 10kg x 15 15kg x 14 20kg x 13 20kg x 11 22.5kg x 9 25kg x x8 28kg x 6 NIE TAK ŻLE Reszta to już typowo trening pod siłownię Wyciskanie leząc(maszyna Smith'a) Wyciskanie skos dolny Ściąganie wyciągu górnego(nie wiem jak to się zwie,ale ćwiczenie na triceps) Maszyna na triceps(nie znam nazwy) Wyciskanie hantla francuskie Już niedługo wracam do normalnych treningów :D Coś może nagram z HS czy cuś ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Czekam na wielki powrót! Brawo miszczuniu! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Twój miszcz! :D Twoje dredy! :D Będzie brakowało mi tego ciężaru.. :D Szkoda,że muszę płacić za wstęp.. :D Specjalnie dla Ciebie coś nagram,może; DD Nic nie obiecuję :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Heuhue! :D Dredy zawsze spoko! :D Ajjj! Czekam! :D Zawsze to jakaś motywacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mówisz, żę aktualna waga 82kg, a w jakiej zaczynałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Coś przy 70kg było,nie dużo przybyło,ale nie chodzę zalany no i to mi odpowiada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 czy hardkorowy trening i kreatyna zrobią ze mnie skurwysyna?:D HAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Kreatyna? Co to jest? :D Do czego to? :D DIeta+Treningi,aby to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 No to +12 kg respekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mały jaki staż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 2.5 roku? Jakoś tak,nie wiem dokładnie.. ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m4lusz3k Napisano 25 Lutego 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Trening plecy,biceps. Nie chce mi się rozpisywać,jestem zmęczony,padam.. :D Łapcie coś ode mnie z dziś. Muszę popracować nad wyprostowaniem nóg. 40kg Pull Up :D http://youtu.be/td0WHazrTcM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No pięknie jest :D Ładnie lecisz z hs :D a ja myślałem, ze umiem a to nic w porównaniu z Tobą :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Szacuneczek Mały! :D Nie wiedziałem, że jesteś już na takim poziomie! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Nooo pięknie jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ależ dziękuję Wam bardzo! Lecimy tutaj! :D Z dnia na dzień coraz lepiej,chyba ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 no powiem Ci, że progress to u Ciebie zapierdala :D przepraszam za słownictwo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Odpowiedni trening i lecimy do przodu. Liczy się to co mamy w głowie nic więcej. Chcesz coś zrobić?Myśl o tym,staraj się i to osiągniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Dziś nogi na siłowni :D Fajnie sobie tam je robić! Ciężary na nogi..ehssss ;D No i nagrałem maks martwego. :D Pytanie: Podesłać mniejszy ciężar z lepszą techniką,czy większy z troszkę gorszą ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Większy z gorszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 I mniejszy również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Prosimy o oba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 No to tak jak chcieliście,to i macie ;D Proszę nie krzyczeć! :D http://youtu.be/LWlzpXW2hCs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi