Trenn Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A po kiego Ci ten pasek? A tak kompletnie serio. To technika na pewno lepsza od mojej (cięzar również sporo większy). Ale no żeby nie bylo za miło to podobnie jak u mnie bareczki opadły (przy 140 kg u Ciebie) i było widać to lekkie zakrzywienie piersiowego. Ale nie jest źle. W maksymalnym ciężarze nie zawsze liczy się idealna technika. I tak kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Pas po to aby usztywnić plecy,aby nie nabawić się kontuzji. Przy większych ciężarach pomaga i to baardzo. Od razu jak skończyłem "ciągnąć" 140kg to powiedziałem,że nie miałem prostych pleców:D Szkoda,że zaokrągliłem no ale,nie zawsze wychodzi idealnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 No właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 niedługo koniec karnetu,także możliwe,że będą normalne treningi :D Ale nic nie zastąpi dipów z ciężarem!: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Uff dobrze że ja mam to na porządku dziennym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Z tej strony Maluszek,witam wszystkich serdecznie. Dziś był w mym wykonaniu dzień klatki+triceps. Klatka jak to zawsze u mnie jak jestem na siłowni dipy z obciążeniem. Od razu piszę,że moge pomylić się z powtórzeniami bierzcie +-1 ;D Zaznaczę od momentu kiedy mogę się mylić. 10kg x 14 12kg x 12 14kg x 10 16kg x 8 20kg x 6 25kg x 5 30kg x 4 35kg x 4 40kg x 4 50kg x 2 55kg x 1 REKORD! 57.5 x ! DUMNY Z SIEBIE JESTEM! :D Pompki 10kg x 15 15kg x 10 20kg x 10 Diamenty 10kg x 10 15kg x 8 20kg x 7 Płaska 40kg x 10 45kg x 10 50kg x 8 60kg x 6 Reszta na maszynach :D Trening bardzo fajny,jestem zadowolony z dipów,nie spodziewałem się,że po tylu dipach dam radę rekordzik!: D Mały rośnie,ale zawsze będzie MAŁY! :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ale progresujesz Mały. ;D Co do HS jak strzała ^^, to próbuj przenosić ciało dalej niż na wysokości dłoni. A Martwy ładny technicznie i galanty ciężar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Powoli do przodu,jak to mówią na zachodzie :D Jako iż jestem członkiem WA i jednocześnie Moderatorem to jakoś trzeba trzymać poziom! :D Nie skupiam się na prostym hs,jak na razie. Ale dzięki za radę,kiedyś z niej skorzystam. Próbuję iść w stronę OAHS/Hollow Back(ale tu z jedną nogą zgiętą). No i planche,reszta to tak przy okazji! :D Terminy gonią :P Dziękuję! Z SW na siłkę da się przyjść z pewną siłą :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No i bardzo dobrze, nie masz innego wyboru, jak tylko progresować. Ja już powoli ogarniam OAHS, ale HB już trudniej idzie. ;d No a w drugą stronę to już nie działa. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Progressowanie fajna sprawa! :D Może za jakiś czas i coś my wyjdzie nowego. Wczoraj była lepsza próba z HS do SP(straddle planche). Japa się cieszyła. Trzymam za Ciebie kciuki Dominiku! Dziś plecy+biceps+brzuch+roweryk Ściganie wyciągu dolnego do brzucha(neutralny chwyt) Ściganie wyciągu dolnego szerszy chwyt Wiosłowanie hantlem MARTWY CIĄG PADŁ REKORD Uginanie ramion hantlami Uginanie ramion na wyciągu Podciąganie podchwyt No i co do martwego. Tu mi ładnie o dziwo szło. Może dlatego,że przede mną robiło dwóch facetów wiek 23-25. Trzaskali porządnym ciężarem na maksach.. Było to podajże 260 lub 280kg.. :D Natomiast u mnie to było 140kg x 2 Przed tym zrobiłem 130kg x 3 120kg x 5 100kg x 6 80kg x 6 40kg x 7 Jak dla mnie dobre wyniki :D PETAAAAAAAAARDA! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 gratuluje rekordu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dzięki Wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleBoy Napisano 8 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ładny rekorDZIK :D Pamiętam jak przed kontuzją nogi wyrwałem 100kg x1 przy wadzę 64kg (tak to było głupie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 No nie zbyt mądre Little ;D No ale było się młodym i głupim! Dziś klatka triceps+brzuch Nie kłamię nastawiam się bardziej na klatkę Podam aby niektóre ćwiczenia :D Klatka: DIPY 12/10 x 10kg 8x 15kg 5x 20kg 5x 25kg 5x 30kg 5x 35kg 5x 40kg 5x 50kg Próba 60kg ale spalone.. 5/5/5 bez ciężaru Płaska 4serie Skos góra 3serie Pompki 10 x 10kg 10 x 15kg 10 x 20kg 7 x 35kg DROP SET 3 x 20kg DROP SET 2 x bez ciężaru Triceps Ściąganie wyciągu górnego 3serie Na jakieś maszynie(coś jak dipy 3serie Wyciskanie francuskie 3serie BRZUCH wznosy kolan 12-15 3x Wznosy nóg do drązka 8/8 Maszyna 3serie Maszyna na skosy 3serie Jednak wszystko napisałem! Udało się! :D Maatko ile ja tego robię ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 No Ty widzę dobrze wykorzystujesz siłownię :D A te dipy z ciężarem to widzę tradycja już :D Ja robię z ciężarem 13 kg bo tyle mam i po 15 powtózeń 4 serie więc chyba nie jest tak źle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 9 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Sky nie przejmuj się że mały ciężar. Ja ostatnią serie robie 2x34/35kg więc jestem daleko w tyle za Małym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ja się nie przejmuję, że mały ciężar :D Jak pójdę do roboty to dorzucę treningi na siłowni jak będzie czas to i ciężary będą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 9 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 W takim razie wybacz Skaj, źle zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 A no,dipy+ciężar to już tradycja! Przez to czuję klatkę. :D Musze zakupić swój ciężar i wtedy już bez siłowni. No i może jeszcze sztangę kupię do przysiadów! :D No i co do twoich dipów no to tak i tak ładnie ! D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Te kamizelki z obciążeniem są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Kup mi .. :D Nie dam ponad 100zl za takie coś ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Dzisiaj trening pod techniki :D BL/FRONT/Planche Trzymanie BL Próby fronta Wznosy do fronta Próby HS na poręczach Próby zejścia z HS do Planche Lean Planche Dziś coś słabo te BL tak samo Hs na poręczach.. :D Zejścia juz lepiej. Wychylenie w Lean Planche już o wiele lepsze jak wcześniej,teraz aby to trzymać długoo :D Chciałem jeszcze Tuck Planche no ale nadgarstki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dzisiaj były plecy+biceps.. Trening ogólnie fajny,ale nie jestem zadowolony z podciągnięć szeroko z ciężarem.. Bolały mnie odciski no i nie dawały mnie się podciągać.. Zrobiłem kilka serii z ciężarem 15kg po 5 powtórzeń. Bywało lepiej,no ale nie zawsze jest tak jak chcemy. RAZ GORZEJ RAZ LEPIEJ! Ostanie treningi na siłowni,a póżniej już na drążkach. No i spróbuję nagrać HS ale na trochę szerszych poręczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No to tak wygląda moja mała łapa :D Na co komu diety.. Jakoś duże mam te przedramię.. :P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Jest se łapa :D Oby tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi