SkyWay Napisano 15 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dziku Ty! :D nie dogonię Cie nigdy :D Może uda mi się planche szybciej nauczyć albo HF w co wątpie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Z HF możesz wyprzedzić :D Pozwalam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Z Planche też może dam radę jezeli będę to częściej ćwiczył a na razie mam zapał do ćwiczeń więc zobaczymy jak wyjdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 http://youtu.be/UvjPvOZ-Gm0 Takie oo z dziś,muszę pracować nad flagą ;D Hs na NIECO szerszych poręczach :P DIpy z dziś 60kg x 1 60kg x 3 50kg x 3 40kg x 5 30kg x6 25kg x 8 20kg x 10 15kg x 11 10kg x 8 5kg x 12 Wyciskanie skosu górnego+pompki z nogami na podwyższeniu(Super serie) Wypychanie na maszynie Rozpiętki na maszynie KLATKA I ŁAPY SKATOWANE! Klatka była tak ładnie nabita ajjć,pięknotka :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Ładnie ciśniesz z tymi dipami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ładnie, łądnie, nie powiem ze nie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Maluszek Ty dziku! :D Nasza duma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasu Napisano 17 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Dajesz rade :D jest git :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Dziękuję bardzo mocno! Nie zawiodę Was! Obiecuję,że będzie jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Wierzymy. Oby tak dalej i szczyty są Twoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Nie poddam się i zdobędę to co sobie zaplanowałem! Dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 jakie są Twoje cele Mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Straddle Planche Front Lever Back Lever ONE HAND HSPU x10+ HandStand in a bar Mu 360 HandStand One Arm Dipy z 80kg+ Podciągnięcia 65kg+ Pompki 90kg+ Trochę tego się zbiera :D Robić to co dalej robię,nie poddawać się, wejść na szczyt górę Olimpu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 konkret :D będę trzymał mocno kciuki. i tylko czekać kiedy :D bo na bank się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 18 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Dasz radę! :D Najważniejsze to dążyć do celu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Siemanko z tej strony Maluszek,dziś opowiem Wam jak trenuję nogi! :D suwnica 135kg 2serie 140kg 1 seria wyprosty nóg siedząc 3serie zginanie nóg siedząc 3 serie przysiady fronty 4serie wykroki 3 serie(drobne ciężary 2hantle x27.5kg no to czyli 55kg) :DDDDDDDD wspięcia na palce 3serie łydki na suwnicy 3 serie TADA!! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 20 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Maluszek Ty koksie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie przesadzajmy ! :D No ale dziękuję,Endzi! :* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ostatnie próby zejść do Back Levera no troszkę to ciężkie ;D http://youtu.be/TpPv5UtGvOg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Według mnie za szybko schodzisz w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Okey, na następnych próbach postaram robić się to wolniej :D Dzięki za radę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Mi przynajmniej tak właśnie wychodziło, a i nie rób tej techniki po oddawaniu krwi. :D Ból okropny i siniak na całe przedrmaie. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Nie mam takiego zamiaru ;D Raz jak poćwiczyłem na następny dzień po oddaniu to wychodziły mi siniaki .... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasu Napisano 22 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Mnie się wydaje że nie wyszło przez ten wiatr co prawie cię porwał :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 22 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Haha no może, ale już niedużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi