Sobol Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Powoli wracasz do formy i tak trzymaj Daj się z siebie wszystko na zawodach, nie ważne czy wygrasz czy przegrasz ważne że spróbujesz Ja w Ciebie wierze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ja też Wierzę ale przede wszystkim liczy się zabawa i poznanie nowych ludzi z tą samą zajawka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dobrze mówisz Trip popieram w stu procentach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Dziś bez jakiś większych bólów,więc można iść i dzisiaj poćwiczyć.Dziś jak coś to zrobię 4x7 trening Czas się wczuwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 pochwal się jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Już po treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Dobra,kolejny trening "rehabilitacyjny" zakończony.Dziś poczułem bardziej plecy,teraz nie wiem czy to uszkodzenie mięśni czy poczucie ich jak to bywa na treningu,zobaczymy jutro Był kolega na placyku to on swój tren,a ja swój wprowadzający. s powtDipy 7 4pull up 7 4push up wide 2/2 7/8dip ring 4/1 4/5chin pull up ring 7 4 Mało ćwiczeń,ale nie chce robić niczego na wariata.Możliwe,że jutro wolne sobie zrobię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No i miodzio, pompę czułeś przy 7 seriach? Ja nigdy tyle nie robiłem, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Znaczy coś czułem,robię tyle serii dlatego aby,żeby nie robić 10 powtórzeń w jednej seri .. wolę mniej powtórzeń,a więcej serii.Jak dla mnie co nie ćwiczyłem tyle,to jest najlepsze rozwiązanie jakie mogłem wziąć pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 A jak myślisz spisałoby się to w normalnym treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zależy jeszcze jakimi powtórzeniami to miałbyś robić.Myślę,że taki trneing byłby męczący i trwał długo.Musiałby ktoś potestować .. ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 To ja tak spróbuję jutro i ocenię. ;DJak nastawienie na zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Kurde,mieszane mam te nastawienie..Wiem,że przez 3 tyg nie zrobię wiele na treningach,do tego pogoda,nie mam jak kręcić 360itp.Z drugiej strony,ciekawie będzie,pogadam,pośmieję się XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Poznasz nowych ludzi wymienisz się doświadczeniem, tak czy tak są same pozytywy. A i tak wiemy że zdążysz się przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zobaczymy ... Będę Was informował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 I jak dziś cwiczysz czy wolne bo się zastanawiałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Nadgarstki są w takim stanie jak kilka dni temu,także coś porobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 TRENING ODWOŁANY !ZMĘCZENIE WZIĘŁO GÓRĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Czasem jest lepiej odpocząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zasnąłem...NIe mogę się przestawić na poranne wstawanie do szkoły .. XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Współczuję xD Ja jeszcze do końca września normalne wstawanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Dziś taki freestyle,jakieś mu,kombinacje na drażkach/poręczach,lekkie przygotowania Mam nadzieję,że jutro już normalnie z powtórzeniami P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Masz już jakieś plany na układ na zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 NIe.. Znaczy mam w głowie poukładane trochę "co mogę zrobić"ale co po kolei to nie .. ;PPewnie kilka dni przed zawodami będe o tym rozmyślał albo sponatnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Spontan najlepszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi