m4lusz3k Napisano 11 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Wszystko się zobaczy w miedzy czasie.Nie wiem czy dziś trening będzie,zmęczony,dopiero wstałem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Dopiero wstałes? No nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Znaczy po szkole,bo zmęczony byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 model haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ale bysior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Kozak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Dziś trening wieeeczorem robiłem,skończyłem go o 22.30,coś koło tego Ćwiczonka pierwszy raz po przerwie z dodatkowym cięzarem Rozgrzewka:Dipy,podciągnięcia,pompki 3x5Główne:Pull up 4x5+5kg Dipy wstępne 2x10+5kgDipy głowne 4x5+10kg/2x8+15kg Pompki wstępne 2x10+5kgPompki główne 4x8+10kg Chin up wstępne 2x10+5kgChin up główne 4x5+10kgZAKWASY BĘDĄ CZUJE TO Rano wstać,a ja tu jeszcze siedzę,ale to przez to,że dopiero do domu wróćiłem bo byłem jeszcze na mieście WARSZAWA WITA ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 No i super że już ciężary zakładasz. Jaki rozrywany. A mi się śniło że pojechałem do Ciebie i ćwiczyliśmy razem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Zdaj później relacje jak było w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 I zdjęcia dodaj też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Jutro,albo póżniej będą ! JARAM SIĘ ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Jak bylio Maluszek? Warto?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Krystian nie za szybko dokladasz tych cieżarów? czy już się czujesz gotów na to Też chętnie posłucham jak było w warszawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Takie ciężary w porównaniu do wcześniejszejszych to nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Pierwsze co do ciężarów,dodałem je bo chciałem zobaczyć jak moje ciało na to zareaguje.Wszystko przebiegło tak jak chciałem,nie ma dużych bólów pleców,nadgarstków ,jest dobrze 5/15kg to nie tak dużo,także spokojnie,mam nadzieję,że wiem co robię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 (edytowane) Teraz coś na temat FIWE !Kiedy zaczynałem ćwiczyć nie spodziewałem się,że będę miał możliwość spotkania Tych dwóch legend!Wszystko zaczynało się od Hannibal For King,pierwsze filmiki,próbowanie ćwiczyć coś na podwórku.VADIM OLIINYK'a poznałem nieco pózniej,ale to co zobaczyłem było niemożliwe,swój własny styl jakim jest Bar Dance daje mu wiele możliwości dzięki,którym jest trzykrotnym Mistrzem Świata w Street Workout.Wczoraj to się zmieniło i miałem możliwość zamienia z nimi kilka słów,sympatyczni ludzie!Dzięki temu nabrałem większej motywacji do dalszej pracy pracy nad swoim ciałem jak i nie tylko.Trzeba robić wszystko aby osiągnąć swoje marzenia,bo warto,naprawdę warto!MÓWIĘ TO JA MALUSZEK!Nie spodziewałem się,że będą tak otwarci do ludzi,ale dobrze,że się myliłem Każdy mógł podejśc i zamienić kilka zdać z nimi Teraz coś na temat ogólny o FIWE.Pierwsze wrażenie bardzo dobre,dużo ludzi,fajne ułożenie stoisk do biletów,wszystko wyjaśnione przez osoby do tego zatrudnione.Pierwsza HALA i WOOOW,tyle stoisk,tyle firm nigdy nie widziałem na raz.Możliwość testowania odżywek,sprzętu jaki został wystawiony ja oczywiście skupiłem się na drażkach czyli to co kocham (NO HOMO) XDSpotkaliśmy ludzi z Mławy(25kg od mojego miasta)wcześniej ich nie widziałem co tam potrafią,ale planche/OAHS siadał im,PROPSY CHŁOPAKI!Ja porobiłem jakiś HS na górze drążka,backi itp.Fajnie tak sobie porobić coś na innym sprzęcie i mieć możliwość wyrażenia opini na temat tego sprzętu.Różnież brałem udział w konkursie na czas Przysiady i podnoszenie piłki/chodzenie po rurkach(jak małpy)/rowerek Zajęte niestety 5 miejsce,pewnego czasu byłem 1,pózniej się spadło pod koniec na 5,mogłęm wygrać roller do masowania/sprzęt TRX...NO cóż liczy się zabawa ;PDruga HALA byłą już bardziej pod zawody główne,placyk do Street Workout/Podest dla ludzi z kulturystyki,ODŻYWKI pełno tego było,sam raz sobie testowałem aminokwasy,powiem Wam,że MEGA SMAK,jakbym miał hajs to bym brał pewnie Niestety nie pamiętam nazwy marki.. Ludzie co pokazywali na drążkach to mi się nie śni .. Planche/HSy,freestyle,największe zaszkoczenie to FRONT i falowanie ciałem w nim... JAK,to ja nie wiem.MINUS TEGO PLACYKU jak i FIIWE ,mieli tam wstęp Ci co mają plakietki,a z początku tam byli goście i trzeba było czekać kilka h aby zrobić z nimi zdjęcie czy tez pogadać... Nie można było wejść i sobie poćwiczyć,no ale cóż .. Na koniec poszliśmy sobie przed Halę na placyk od Free60,fajny przenośny placyk,tak również poćwiczyłem,dziś moje ręce PŁONĄ!Odciski uf.. :v Byłem wstanie też pomóc innym w tym co robię,a im nie wychodzi,fajne uczucie jak ktoś do Ciebie podbija i pyta się o rady Ocena 4/5KOGO NIE BYŁO NIECH ŻAŁUJE! PRZEDRAMIE ! Edytowane 13 Września 2015 przez m4lusz3k 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Zazdroszczę I bardzo żałuję że nie mogło mnie tam być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Zajebiście Maluszek! Nasz człowiek ze zdjęciem z Hanibalem, trafiasz na nasz FP. Widzę, że ładnie się bawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 MEGA się bawiłem,żałuję,że nie mogłem zostać na dzisiejszy dzień.Mega zawody,gdzie wygrał KURA i do tego jeszcze Artem Morozov,ktoś z kim chciałem się zobaczyć najbardziej nic straconego!Marzenie,które spełnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 A gdzie zdjęcie z Artemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie było go tego dnia albo przyjechał póżno i mnie nie było już tam,no niestety.. Może los tak chciał, XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Czyli pewnie będzie kolejna okazja żebyś mógł się z nim spotkać. :DSzkoda, że nie mogłeś zostać na dziś, opłata wtedy byłaby dodatkowo czy na ten sam bilet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 10zł drożej chyba,no szkoda szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 E to nawet spoko. A senseia widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi