Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Próbowałeś ściągacze, czy coś w tym stylu?I btw mógłbyś napisać na insta, żę oferujemy darmowe plany treningowe w zamian za dodanie swojego zdjęcia z tagami #DarmowyPlan #WorkoutAthletes.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Nie pamiętam hasła na naszego insta... Kiedyś tam to nosiłem i mało dało.Czuje,że mam ponadrywane coś tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) haha nie pamięta hasła do insta:D Edytowane 25 Września 2015 przez Zamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Bo nie używaliśmy go no to .. Znam aby swojego ... XD Głowny instagram forum słabo się rozwijał .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 M4lusz3k - U Was chyba jutro są jakieś Zawody Free Style, wybierasz się na Nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Są,wybieram się z chorymi nadgarstkami i plecami Szybciej zajmę 1 miejsce w siłowych niż we free ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ostrożnie Widziałem Cie własnie na zdjęciach jak pokazywali plac to tak właśnie Mi się przypomniało ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nie byłem na zdjęciach Chyba,nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) Jako,że jutro mam zawody to pytam się Was czy dodać to na występhttps://www.youtube.com/watch?v=zd30Um70kDY Edytowane 25 Września 2015 przez m4lusz3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Oczywiście że tak! ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Też jestem za przechodzi do pokazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 śmiało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Siemanko,już po zawodach W zawodach brało tylko 9 osób,może i mało ale POZIOM jak dla mnie niesamowity..To co chłopaki wyprawiali to miazga.Ja przeszedłem do półfinałów,pózniej odpadłem,ale to nic,Byłem dumny ze swojego pierwszego wejścia(nie nagrane,chyba...),drugie wejście troszkę gorszę,2 razy nie wyszedł mi back na jedną.Trzecie wejście,kompletnie nie wyszło.Bardziej liczyło się dla mnie to,że mogłem dobrze spędzić czas z chłopakami z okolicznego miasta jakim jest Mława.Fajni,sympatyczni chłopacy,którzy mają jedną pasję.Natomiast udało mi się wygrać w konkurencji siłowo-wytrzymałościowej,tu trzeba było robić dipy i podciągnięcia z ciężarem.Dipy 30kg=16 powtórzeń,a podciągnięcia 20kg=12 powtórzeń.Powiedzieli mi chłopacy,że nie jestem człowiekiem,tylko maszyną Wygrałem sobie torbę,która mi się na 100% przyda Po zawodach czill z chłopakami,poszliśmy coś zjeść,a po tym na miasto coś porobić,chłopacy OAHS itp.. Ja zrobiłem raz push upa w miejscu gdzie oni nie mogli,tu też dostałem graty XD DZIEŃ BARDZO UDANY,jak będą zawody na Mławie to zawitamy tam,ogólnie pogadaliśmy o wspólnym treningu,coś się może uda ogarnąć.Niestety plecy i nadgarstki odczuły ten wysiłek,przerwa i zaczynam coś robić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 26 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Aż chce się czytać takie historie Gratulacje Maluszek wracaj szybko do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 26 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Gratulacje Mimo Wszystko Zdrowia i Powrotu w pełni na Maxa na Treningi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Pewnie do zdrowia całkowitego nie wrócę,postaram się iśc do lekarza ZNÓW!DZIĘKI WIELKIE PANOWIE! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Gratulacje!! Jestesmy z Ciebie dumni nasza maszyno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Witam w niedzielne popołudnie!Co tamu Was słychać?TAKIE ZAKWASY MAM NA PLECACH JAK NIGDY!Dawno takich nie czułem uff ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Graty Mały pochwal się tą torbą to witam w teamie ja od piątku mam zakwasy na nogach takie że ledwo chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Zaraz lecę na trening, Graty Maluszek jestem z Ciebie dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Gratulacje Krystianie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 DZIĘKUJĘ BARDZO!Kolejna dawka motywacji we mnie wstąpiła!Jako,że daję odpocząć nadgarstkom to robiłem dziś planki/sylwetki i core: ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 No i na bogato. I co z Twoimi dredami? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Kurde,nie wiem,rozmyślam nad ich ścięcie bo mam już je prawie 4 lata.Chęć poczucia znów krótkich włosów jest wielka,mam dość też czekania,aż wyschną po kąpaniu,jeszcze rano mam je wilgotne.No ale strach przed tym jak będe wyglądał jest obecny.No i szkoda troszkę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 No 4 lata to bardzo dużo czasu, zdążyłeś się przywiązać i przyzwyczaić. Są za i przeciw więc masz trudną decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi