m4lusz3k Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Zgadłaś,ciężko było iść na placyk ze stadiony,a jak usiadłem to całkiem nogi sztywne po chwili,ale fajnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Dziś fajnie, jutro i po jutrze nie Ale nogi trzeba robić, a nie bocianować! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Przepraszam,że je odpuściłem Mam zamiar je nadrobić 3x w tyg trening,nie za mocny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No to już przewiduję wpisy o trudnościach w siadaniu na krześle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 siadanie na krześle to jeszcze ale wstanie to będzie ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Zobaczmy jak to będzie Tak czy tak jutro trening góry,uf... XD No i może troszkę to rozbiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Nie obawiasz się, że będziesz cięższy przez większe nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Nawet jeśli to ma dla mnie małe znaczenie w tym momencie,chcę wyrównać w pewnym stopniu.Chcę zwiększyć wydolność i siłę dolnych cześci ciała.Jeżeli będę ćwiczył równie dobrze nogi jak i techniki czyt.planche,front,OHAS,Back to nie będzie miało to dużego znaczenia.Bo ciało przyzwyczai się do oporu nóg.Tak i tak trochę ważę,zobaczymy jak to będzie za jakiś czas.DZIŚ NOGI TROCHĘ ODCZUŁEM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Też mam częściowo takie zdanie jak Ty dlatego co jakiś czas lubie je pomęczyć pistoletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Tylko uważaj na technikę,kolana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A to masz jakieś wskazówki co do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Staraj się ciągnąć tyłkiem bardziej do tyłu,abyś nie wychodził mocno kolanami poza stopy Jak tak robisz to możesz je sobie rozwalić,poszukaj czegoś na necie,może coś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Zwykle robiłem jak zwykły przysiad ale skoro tak radzisz to po patrze może coś mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Rano Boże nie dam rady chodzić o.OA potem w autobusie :Patrz Stasia na gówniarza, nawet miejsca nie ustąpi. xD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Takie życie, takie czasy nic nie zrobisz. Dlatego ja stosuję metodę kto pierwszy ten lepszy. Ale wyjątki też robię, żeby nie było, że jestem niedobry. I jak Ci maluszek wyszedł trening góry? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Trening nie tak żle,ale czuję,że muszę zrobić sobie przerwę bo organizm zaczyna się męczyć Jak zawsze u mnie dziś były podstawy.Trzymanie fronta na gumach 6serii.Dipy2x15+5 kg 3x15+10kg 2x15/13+15kg 11/10/9Pull up+5kg 2x7+10kg 2x5+15kg 2x5Push Up(na moich uchwytach,miej cierpią nadgarstki)4x15Wznosy kolan do klatki3x11 Po treningu szamka,kurczak z pomidorami/kukurydzą i makaronem pełnoziarnistym.Jutro w szkole zrobię sobie aby rozciąganie,sylwetki,przysiady i tyle na ten dzień będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Jak przeczytałem Twój posiłek po Treningu to aż się głodny zrobiłem Dokładnie tak jak robisz tak oszczędzaj nadgarstki Trening z Dodatkowym obciążeniem no Ładnie Trzymanie Fronta Jaki rekord czasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 (edytowane) Witam,w szkole siadł tylko nogi,a mianowicie:przysiady 8 serii uginanie na dwugłowe 4 serieuginanie na czworogłowe 1 seria ( 30 powtórzeń )wspięcia na palce 3 serieWieczorem może postaram się porozciągać Nie wiem kto wynalazł schody,ale go nie lubię,dziś po treningu nóg to masakra...Zakwaszone nogi i to mocno,ciężko było wchodzić po tych schodach w szkole..Troszkę koledzy się śmiali,ale to nic Co do fronta to nie wiem nawet,nie liczę tego czasu na gumach Edytowane 7 Października 2015 przez m4lusz3k 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ja po zakwasach na nogach najgorzej mam ze wstawaniem, źle się z tym czuje a zarazem dumny jestem bo wiem że się nie obijałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Konkret trening nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 muszę pomyśleć nad tym Twoim treningiem nóg i wykorzystać na treningu z grupą, jak Ty tak cierpisz to Oni nie będą umieli chodzić a tak tego pragną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 To Jest najpiękniejsze uczucie kiedy po Dniu Nóg nie możesz chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Kolejny dzień z zakwasami Mam nadzieję,że dziś pójdę na trening i po nim to rozbiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 NO I PO TRENINGU!! Znów przewaga podstaw,ale to mi się podoba Rozgrzewka stawów,ścięgien no i mięśni za pomocą gum.Rozgrzewka wstępna dipy/podciągnięcia 3x5GŁÓWNE:FRONTY NA GUMIE 3serieOAP (z gumą-na każdą stronę) 2/3/3DIPY30kg x 1325kg x 1220kg x 1015kg x 1410kg x 165kg x 20bez x 21PODCIĄGNIĘCIA5kg x 10,8,6,4,2,2,4,6Na koniec bieganie 1.6km,powoli,powoli zacznę biegać pewnie większe dystanse.Czas sobie chyba sobie zrobić przerwę po jutrzejszym treningu nóg w szkole.Odcinek core pragnie odpoczynku jak i pewnie całe ciało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Żelazny Maluszek Galanty trening Mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi