Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Najwidoczniej miało tak być , ale to boli , każdy mówi jaki to ja wredny , bez uczuć i wgl . Ale jednak w tym momencie , nie wiem jak to będzie .. Na treningu myślałem o Niej , ale lepiej tak , niż miałbym siedzieć w domu i myśleć. Mam nadzieję , że ułoży się jakoś ze mną. Dzięki za wsparcie , zaraz obejrzę

• Administrator

Jesteś członkiem Naszej sportowej rodziny, więc musisz się trzymać mocno. Też straciłem bliską osobę niedawno, bardzo dobrego kolegę z liceum, świeżo po maturze, wakacje i przytrafił się nieszczęśliwy wypadek. Nie mamy wpływu na to co się dzieje, trzeba być silnym i nie poddawać się. g)

Dzieki gonzo. Nowe poręcze mam już , to i można robić V-sity :D http://youtu.be/C4-KV2lUvjg https://www.facebook.com/TrecNutrition?sk=app_1378416715752103 jak możesz to kliknij serce w galerii pod 6 zdjęciem(to samo co tu) Dzięki z góry ! Każdy głos się liczy :D

Siemka :D Dziś trening hmm mieszany :D Skupiłem się na nogach+brzuch Brzuch: wznosy do drążka 8/8/8 unoszenie nóg na dipach 15/15/15 wznosy kolan do klatki 15/15/20 mountain climber 30/30/40 Nogi; wykroki 30/30/28 wspięcia na palce(przyszalałem tu) Na obie nogi 24/22/20/18/16/14 na jedną 12/11/10/9/8/7 robiłem na przemian czyli obie/jedna(przerwa)/obie/jedna(przerwa)/obie/jedna(przerwa)itd ładnie dało po łydkach przysiady 15/14/13/12/11/10/8/6/4/2/2/4/6/8/10 Porobiłem jeszcze dipy/mu itp :D Bym był wdzięczny za głosik https://welcometabs.com/smMobi/work/contest_id/2258/work_id/513747?fb=1#_=_

No więc dziś plecy i biceps , ale inny jak zawsze XD Dodałem sobie 4 serie Biceps: Podciąganie L- Sit 7/8/8/8 Podciąganie z rękoma na szer bar 9/9/7+~15kg+5bezcięzaru/7 Podciąganie wąskie 6/5/6+~15kg+5bez/7 Head Banger 10/10/11/12 Plecy: Podciągnięcia szeroko 9/9/9/8 Pompki szeroko 15/15/14+~15kg+10 bez/15 Pompki z ręką na podwyższeniu 15/15/16 4serii brak , ból łokcia .. Trening jak najbardziej udany , w między czasie jakieś dipsy , próby FL ^^

• 2 tygodnie później...

Siemanko:D Dawno mnie nie było :D Dziś nie robiłem klatki na SW tylko poszedłem do kolegi na siłkę, teraz coś czuję, mam nadzieję,że urośnie Martwy 107kg bez problemu aż zabrakło ciężaaru(smutek) klatka 3 seria 50kg, w sobotę jak pójdę to spróbuję robić maksy w WL. Pomachałem sobie kettlem 10kg, już wiem czemu mcfinn tak to lubi. Do domku wróciłem zrobiłem sobie szejka z płatek owsianych i białczeka(te co wygrałem) dobre takie coś , no i teraz czekam na ryż: D POZDROOO

Witam Was. Taka wiadomość z mojego życia , nie udało mi się z tą cudowną dziewczyną , ale zostaliśmy przyjaciółmi, tak to jest dobry wybór,oboje się na to zgodziliśmy i tak będzie najlepiej jak narazie:) Teraz do treningu, udany trening klateczki i trica podjechali moi znajomi i trochę postaliśmy na rękach,jako tako mi to dobrze wychodzi, no póżniej dokoñczyłem trening i domek :D Cięzki dzieñ , bo jeszcze były 8 godzin praktyk ale udało się ogranąć trening , dla chcącego nic trudnego ! POZDROOOO

Dokładnie takgonzo. Wzbudzanie zazdrości nie dla mnie,takie coś jest jak dla mnie hmm żałosne,ale tak i tak nie mam co pokazać :D Z tego co wiem to dalej mnie kocha i wgl,ale coś zrobiłem ii hmmm nie zaufa mi już,a chuj tam , co będzie to będzie.Ja wczoraj tak o sobie zrobiłem te kilka sprintów, pamiętam czasu jak się biegało 60-100m:D