SkyWay Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dzisiaj trening HS i FL to tak z HS jestem zadowolony a FL marnie nie mogę już utrzymać straddle i postanowiłem przerzucić FL na sobotę a we wtorek i czwartek skupić się na HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A Ty już czasem nie umiałeś FL? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No czasem umiałem FL ale teraz lipka bo nic nie wychodzi i tak jakby uczę się od nowa :D Dzisiaj Plecki ABS i Core ABS I Core poszły sprawnie ale Plecy cienizna. Znacie jakieś skuteczne sposoby na zwiększenie liczby powtórze? w pull ups? Teraz szamka ryż warzywka i kurczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Możesz pobawić się metodami drabinkowymi i piramidkami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Metoda Armstronga,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 To jeszcze jedno pytanie jaką skakankę polecacie bo miałem z metalową linką to sie linka przetarła a teraz się ukręciła i bym zmienił na jakąś lepszą co wytrzyma dłużej niż kilka msc Potrzebuje jakiś konkretnych propozycji i najlepiej sprawdzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro400 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 To trening Armstronga da się tak po prostu łączyć z innym treningiem (split)? Czytałem opinie i pisali że jest to raczej nie wykonalne. Trzeba byłoby przez kilka tygodni robić tylko ten plan. Pow3r trenowałeś tym planem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Co powiecie o takiej skakance? http://allegro.pl/skakanka-crossfit-okazja-i4053154311.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dzisiaj trening planche i hsi troche kółka na brzuc i ściskaczów na przedramię :D Lu?ny trening bo skakanki nie było i już się nie trzymałem założonego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Tak aro, robiłem z początku tylko Armstronga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 SkyWay, poleacam: skakanka z rzemyka spokey ok 40 zł, dla mnie warto było i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 No właśnie zastanawiam się nad taką z rzemyka albo tą co wrzuciłem i nie wiem która będzie lepsza w poniedziałek miałem jechać już kupić a teraz dalej będę się zastanawiał czy z rzemyka nie lepsza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Trening dziś pyknął bardzo ładnie Klatka + ABS + Core :D poszło wszystko sprawnie a zakwasy na brzuchu chyba w ko?cu jutro będą jeszcze zrobiłem kilka prób FL i BL :D no i po przerwie już wychodzi FL z BL gorzej ale też wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jak kupowałem to sam nad tym myślałem. Czytałem sporo na ten temat, pytałem różnych ludzi i teraz sam wiem, że z rzemyka jest najlepsza i może drewniana rączka, dobrze leży w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No a dlaczego twierdzisz ze z rzemyka jest najlepsza? Ja miałem metalową no i spoko się na niej skakało tylko szybko mi się przetarła. Raz przy łożyskach a raz na dole od skakania na kostce. Podrzuć jakieś argumenty czego ta z rzemyka taka dobra i czy da sie na niej szybko skakać bo zastanawiam się nad tą z rzemyka albo tą co wrzuciłem czyli jakąś niby do crossfitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Jednak zakupiłem taką skakankę: http://allegro.pl/skakanka-profit-ever-2-8-metry-na-lozyskach-skora-i4056244547.html#tabsAnchor Będzie w piątek to poróbnam na której mi się lepiej skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Wcześniej nie chciałem się rozpisywać . Rzemyk to skóra, tylko utwardzona, w przeciwie?stwie do gum i metalu, nie przeciera się tak szybko, a nawet rzadko. Jest lekka, drewniane rączki są komfortowe w uchwycie. Nie skakałem na niej tak jak boxerzy, bo jak pisałem wcześniej, nie wychodzi mi to. Może metalowe jest lepsza, ze względu na swoją wagę. Siła odśrodkowa ma większą wartość i pewnie się szybciej skacze. A no oczywiście jak kupujesz skakankę to patrz na łożyska bo to najważniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 To mam nadzieję, że nie będzie zbyt lekka bo lubię szybko skakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Jak już na tą chwilę udawało mi się utrzymać szybkie tempo, to moim zdaniem było wystarczająco szybko. Zawsze możesz przetestować w sklepie :PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Zamawiałem na allegro wiec nie da rady z testem już kupione więc w piątek albo czwartek będzie test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Dzisiaj szybki trening bo muszę się trochę pouczyć ale HS zrobiłem i 20 minut skakanki I spadam do książek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dzisiaj trening TRICEPS+BICEPS+BARKI+NOGI Nóg troche mi się nie chciało robić no ale zrobiłem całość wszystko ładnie poszło :D teraz szamka kurczak ryż i warzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dzisiaj trening HS + 30 minut skakanki :D z treningu jestem zadowolony :D wszystko świetnie poszło i o dziwo jakoś strasznie dużo siły miałem :D a tutaj krótka zlepka z treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dzisiejszy trening trochę różnił się od wszystkich bo zrobiłem sobie w 50 minut 200 pompek, 75 podciągnięć i 150 powtórze? na brzuch Zobaczymy czy będą jakieś zakwasy po takim treningu Teraz szamka i wracam do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Dzisiaj trening spontaniczny trochę prób planche fl i bl :D załączam filmik z 3 próbami :D mam nadzieję, ze aż tak ?le ze mną nie jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi