tedzio12 Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 nieee ;p 15 % na pewno nie ;p kolo 11 daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 hmm... 12-13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Pojde sie jeszcze raz zwaze na innej wadze i wtedy zobaczymy ile naprawde jest BF :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Eno, SkyWay ładnie się wyrobiles. :D Ja obstawiam 13%. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Eno, SkyWay ładnie się wyrobiles. :D Ja obstawiam 13%. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Dzięki quake ale to jeszcze nie to co bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 26 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Jest zarąbiście. Pozdrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Cienizna :D co to w gole za gosc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Dzisiaj trening na dworze zimno trochę ale jakoś udało się większość zrobić troche sobie odpuściłem bo w domu to tak nie chce się ćwiczyć za bardzo bo mówie sobie, że jak wróce na studia to wtedy będzie powrót do treningów a teraz wielkie jedzenie no ale treningi jakieś się odbywają w poniedziałek siłownia dzisiaj trochę drążka i w sobotę planuję jeszcze jeden trening następny tydzie? może będzie bardziej systematyczny teraz idę coś szamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 ¦więta psują regularne treningi, no ale co zrobić. Od poniedziałku jazda. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Od poniedziałku ale chyba następnego bo po drodze jeszcze sylwester się trafi to też tak trochę popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Robiłem wczoraj trening pod flagę i chciałem zrobić jeszcze pod FL no ale nie miałem nic siły nie służą mi te święta. W poniedziałek kolejna próba treningu i zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 29 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jak już będzie po nowym roku to wszystko się unormuje. A co byś wolał, FL czy HF? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 teraz to bym wolał zrobić HF bo FL już mi wyszedł kilka razy ale muszę go dopracować teraz cofnąłem się w moich umiejętnościach co do SW i nie potrafię FL ani BL a do HF jeszcze daleka droga Mam nadzieję, zę po nowym roku wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Od wtorku wracam do ćwicze? trening przerobiony i są nowe postanowienia na nowy rok Osiągnąć HF, FL, BL, HS no i podszkolić MU mam nadzieję, że wszystko się uda Dieta jest ustawiona na masę ale teraz bez ćwicze? trochę się zalałem ale niedługo myślę, że wszystko zniknie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Powodzenia życzę w takim razie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No ładnie zapusciles się. ;D Szybko wrócisz do formy, zobaczysz. Czekam na kolejne foto FL, bo pierwsza już widziałem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Teraz częściej będę robił treningi pod techniki więc może szybciej będą efekty dzięki Pow3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Co sądzicie o zakupie bcaa? Przyda się przy treningach SW czy szkoda inwestować w to kasę? i jakie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jeżeli nie ćwiczysz po 2-3h przez 6-7 dni w tyg to nie ma sensu jak dla mnie. BCAA to kompleks regeneratorów i antykatabolików a tak jeżeli pakujesz przykładowo 4-5 dni po godzinkę~ to szkoda kasy moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cwicze 6 dni w tygodniu po 2 h czasami we wtorek i czwartek troche krocej :D wiec chyba by sie przydalo :D kiedys bralem bcaa z hi teca ale jakos mi nie podpasowalo bo pilem w trakcie treningu i po pol godzinie smierdzialo srasznie i calkiembinny smak, nie dalo sie tego pic ;D na cos innego bym sie skusuil ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No to możesz śmiało sobie ogarnąć , a jakieś efekty miałeś po tym bcaa jak brales? W sensie mogłeś dłużej ćwiczyć albo następnego dnia nic cię nie bolało czy coś w ten dese? ? Ja mialem tylko l-glutamine ale nic po niej szczególnego nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No nastepnego dnia nic nie bolalo a czy dluzej cwiczyc to chyba tez;) a polecasz jakies? Brales kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 BCAA nie brałem bo nie uważam tego za potrzebne pod obecne cele :P Jak ja ćwicze jedną technikę dziennie po 40-60min 5 dni w tyg to totalnie nie potrzebuje czegoś takiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 I tylko techniki cwiczysz? Nie masz jakiegos treningu silowego?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi