Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Witam, w tym temacie możemy się pochwalić, jakie mamy postanowienia na nasz Nowy Rok. Tylko uwaga! Każde postanowienie opisane w tym temacie MUSI być zrealizowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Kurde... nie mam żadnych postanowień noworocznych. Chociaż... może żeby zdać ten semestr, a przynajmniej matematykę, ale jak Aerodynamika się uda, to będę przeszczęśliwy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Nie masz postanowień? o.O No to już masz - Planch! Będę trzymał kciuki, żeby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-man Napisano 20 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Do Sylwestra 2015: -40 cm w bicepsie, -krata na brzuchu, -przynajmniej po 10 pistoletów na nogę, -15 muscle up, -podciągnięcie (chociaż jedno) na jednej ręce. Trzymajcie za mnie kciuki bo łatwo nie będzie, ale postaram się ogarnąć jakiś porządny plan i wtedy może mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Cele dosyć konkretne, więc trzymam kciuki podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-man Napisano 20 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Dzięki panie admin. Jak tylko ułożę plan biorę się ostro do roboty, a nuż się uda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Nie ma innej opcji jak tylko sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Straddle Planche FrontLever BackLever One Hand ))) HandStand One Arm HSPU 5-10 Muscle Up 360 HandStand na drążku HandStand ~60sec Pozdrawiam serdecznie ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-man Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 m4lusz3k - trzymam kciuki. Chciałbym w sumie to wszystko zobaczyć na filmiku, więc spinaj poślady i trenuj! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Postaram się :D Najłatwiej będzie 4 ostatnie pozycje ;D Zobaczymy jak to wyjdzie wszystko Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Również trzymam kciuki. To i ja przedstawię swoją propozycję: -Planch Pusch Ups -Pusch Ups 90 stopni : )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Ja mam postanowienie noworoczne przynajmniej Adwanced truck planch ;D z 5 podciągnięć na jednej ręce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 5 podciągnięć na ręce? :D No to szacun! Ja pominąłem ATP ponieważ uważałem ten etap za niepotrzebny i od razu przeszedłem do Straddle Planch. Teraz mogę stwierdzić, że był to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Ja też raczej będę pomijał ATP. Jak ogarnę dłuższy czas przy Tuck Planche to zacznę ruszać już nogami do Straddle Czasami porobię ADV Powodzenia Wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 No to moje postanowienia to wiadomo: -Straddle Planche -10 HS Push ups -HS 60 sec -One Arm HS -360 MU -BackLever One Hand -Human Flag <--- już ucze się tego z rok i dalej mi ciężko idzie :/ Mam nadzieję, że uda się to wszystko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 SkyWay, zawsze mówię bazuj na sile. Może za mało treningów siłowych, które wzmocnią Twój korpus? Ręce też trzeba ćwiczyć, ale one opierają sporo ciężaru na kościach i statycznie. Największy problem przy fladze to stabilizatory. Na nich trzeba si najbardziej skupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Ćwiczę sporo ale od dziś zmieniam plan treningowy i mam nadzieję, że siła wzrośnie jedna, dwie partie dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYBRYDO Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 moje cele na następny rok: Muscle upy na drążku(wolne,szybkie,false gip itd). Narazie katuję muscle upy na kółkach. handstand flaga back lever front lever(chociaż straddle) większa wytrzymałość w podstawowych ćwiczeniach Trzeba się wziąć za siebie. 14 stycznia mam zawody w szkole streetworkout. Ze względy na słaby poziom nie wezmę udziału ale za rok....napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 jedna dwie partie to za mało, żeby zrobić wszystkie w tygodniu :P, ale czekaj na wpis w moim dzienniku albo w nowym temacie, bo może to być całkiem ciekawe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 moje cele to: nie pic alkoholu przez dluzszy czas (niekoniecznie caly rok) muscle up na dwie ręce handstand - chociaz te 15s :D i byc moze V-sit, bo przy ostatnich próbach nawet zaczęło sie cos dziac w tej technice :D ps. moje cele moze nie sa wygórowane, ale jestem początkujący :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 nie ważne czy wygórowane czy nie:D ważne, żeby w życiu do czegoś dążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 i dokładam na pewno podciągnie na jednej ręce:D ale to tak na najblizsze dwa lata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Podciąganie na 1 ręku to już wyższa szkoła jazdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ale jak wszyscy wiemy - DA SIE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Da się Bern już się nauczył. ;D Da się MU zrobić na jednej ręce więc podciąganie to pikuś! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi