Tiger Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Wiem wiem :D Musze się w końcu wziąć za tą dietę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Jak masz już takie efekty bez diety, to z dieta będzie fajnie. A jak jeszcze suplementy zastosujesz to już wogole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Też myślę, że dieta bardzo by pomogła :D ale dopóki mieszkam z rodzicami będzie ciężko coś wykombinować :D Za to po wakacjach wynajmuje mieszkanko i wtedy na pewno dieta będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 No to wystarczy, że ograniczysz słodycze, słodkie napoje i podjadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jak na razie udało mi się całkowicie wyeliminować z moich posiłków chipsy i napoje gazowane :D Ze słodyczami nadal walczę :D Co do treningów w tym tygodniu: W poniedziałek nie mogłem ćwiczyć przez wyjazd do rodziny ale dzień plecków nadrobiłem we wtorek kosztem grzbietu, reszta treningów według planu :D Wszystkie treningi w tym tygodniu bardzo przyjemne i na propsie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 No ładnie idzie redukcja :D Heh ja też mam ten problem, muszę zjeść jakiegoś batonika choć raz na 3 dni, bo inaczej tak nosi, że hoho :P ALe mam pomysł aby upiec sobie ciastka zbożowe i je wtryniać zamiast słodyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Co do zdjęcia,brzuch już ładnie zaczyna się prezentować. Jeszcze miesiąć-dwa i będzie to czego chcesz. Moja taka rada,popracuj bardziej nad klatką,w szczególności nad górą klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Gralu też próbuje się przestawić na jakieś zbożowe ciastka :D m4luszek do mojego wymarzonego brzucha jeszcze daleko :D Myślę że z pół roku mi to zajmie co najmniej :D Co do klatki wiem że muszę nad nią ostro pracować, zresztą tak samo nad łapami bo na nie szczególnie słabo masa wchodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 No to pora na jakiś wpis bo dawno nie było a treningi się oczywiście odbywają :D Poniedziałek -Bieganie Plecy: -3s(na każdą stronę) podciągania nierównego podchwytem -3s podciągania nachwytem wąsko -3s podciągania nachwytem szeroko Biceps: -3 serie podciągania podchwytem -3 serie uginania ramion z kettlebell ABS II Wtorek Basen Prostowniki grzbietu: -3s mostków -3s unoszeni tułowia z opadu z kettlebell Środa Barki: -3s pompki z nogami wysoko -3s wyciskanie kettlebell -3s unoszenia ramion ze sztangielkami w leżeniu ABS II Trening poniedziałkowy i wtorkowy na propsie, moc była i zakwasy są, natomiast dzisiejszy trening trochę słabszy bo jakoś tak dziwnie się czułem i nic mi nie szło :D Piona! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Siemaneczko :D Tiger powrócił :D Piątkowy i poniedziałkowy trening się nie odbyły z powodu wyjazdu na ślub :D Mimo wszystko po tej małej przerwie wróciłem z dużo większą energia i motywacją więc wczoraj jak tylko przyjechałem do domu zabrałem się za trening :D Teraz mam nadzieje że już bez żadnych przerw się obędzie :D Piona! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ale Ci dobrze Tiger, też bym poszedł na wesele. :D Popiłeś coś? :D No czasami przerwy dobrze robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Miałem nie pić za dużo, ale tak się złożyło że siedziałem obok kuzyna którego 5 lat nie widziałem i wiadomo co się działo xD Oj tak, odpoczynek ważna rzecz :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 No to ładnie. :D Ale pamiętasz wszystko? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Jak wróciłeś do domu, to znaczy, że jeszcze wiedziałeś co się wokół ciebie dzieje :D Oj poszedłbym na wesele, nie byłem juz chyba od 5-7 lat, ale możliwe że za rok jakieś będzie :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Wszystko pamiętam :D Strasznie dożo wypiłem, ale dużo się ruszałem i to mnie uratowało :D Co do treningów: wczorajszy i dzisiejszy trening na lajcie, cały czas do przodu :D Natomiast problem dziś był z bieganiem, kompletny regres :/ Sam nie wiem dlaczego, może po prostu to był zły dzień do biegania xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 No może i tak było. :D Trzeba byc myśli, że jutro będzie lepiej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 No zobaczymy jak to będzie dzisiaj :D Ale jestem dobrej myśli :D PS: Nie ma to jak ostre zakwasy na klacie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Zakwasy na klacie? :D Też chce! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Tak :D Jeszcze mnie nawiedzają, szkoda tylko że coraz rzadziej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 tiger teraz tylko rzebic przód i bedzie cudo :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Dzięki karamba ale do sylwetki którą sobie wymarzyłem jeszcze daleka droga :D Co do treningów: Piątkowy trening bardzo udany o czym świadczą zakwasy przez cały weekend :D Wczoraj zacząłem sobie biegać metodą interwałową. Wcześniej nie próbowałem tej metody i powiem wam, że bardzo mi się spodobała, dobry wycisk :D Zaczynam regularnie biegać imam nadzieję, że tym razem obędzie się bez żadnych przeszkód :D Z dzisiejszy trening ciężko się było zabrać przez zmęczenie i ból pleców, ale wziąłem się w garść i dałem radę :D Piona! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Interwały robisz systemem HIIT, czy jeszcze jakimś innym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Robię sobie piramidkę z Endomondo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Taki mały news z treningów :D Wczoraj przy staniu na głowie coś mi przeskoczyło w karku i boli jak ruszam głową :/ Myśle jednak że to nic poważnego bo dzisiaj jest już lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 No to dobrze, bo słabo by było jakby Ci kazali kołnierz nosić xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi