Tiger Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ból nie ustępuje ;/ pora na wizytę u specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Co Ty gadasz? To strasznie słabo.. Ale masz racje z takimi sprawami najlepiej wszystko załatwiać póki świeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 No niestety :/ tylko że nie wiem czy mój lekarz rodzinny da mi jakieś skierowanie :/ zastanawiam się czy nie iść prywatnie do ortopedy albo fizjoterapeuty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Powinien dać, spróbuj a jak nie to pozostaje Ci prywatny. A w którym miejscu dokładnie Cię boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 W poniedziałek spróbuję W okolicach prawej łopatki, a momentami pulsuje pod pachą aż do klatki piersiowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 No to coś poważniejszego, też miałem problemy z plecami po FL, ale to tylko między łopatkami i kilka dni bólu. A tak to smarujesz czyms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Próbowałem różnych maści, ale nic nie dały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 może spróbuj plastry rozgrzewające mi jako tako pomagały, ale to najlepiej jak się ma wolne żeby za dużo się nie ruszać, zginać w tym miejscu bo jak się rusza to pali mocniej polecam też basen popływać, bicze wodne a na koniec z 30 min w jacuzzi posiedzieć tak żeby ten otwór z którego leci woda był na plecy mi tak pomagało aa i spać prosto na plecach, jak zmieniłem ułożenie podczas spania całkiem inaczej się zacząłem czuć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Też bym chciał spać w jednej pozycji Ja się wierce jak szalony przez całą noc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Jutro idę do lekarza po skierowanie, jeśli nie da to prywatnie. I zobaczymy jak to dalej będzie, ale jedno jest pewne: nie mam zamiaru się poddać i rezygnować z SW Trzymajcie kciuki Dzięki za rady Maverick na pewno skorzystam Trip zawsze można się przywiązać do łóżka xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Podoba mi się tok Twojego myślenia Trzymam kciuki, mam nadzieję że będzie dobrze i że Ty nie przekonasz się o niekompetencji naszych lekarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Dzięki Trip Już się przekonałem xD Ale trzeba próbować dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 A no to wszyscy już wiedzą jakich mamy lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Najwyżej sam się wyleczę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Xd jak to mówia czas leczy rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Samo nastawienie dużo daje Organizm ludzki wiele potrafi choć nie zawsze zdajemy sobie z tego sprawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 jesli by to bylo kolo samej loaptki to raczej przyczyny znane ale to promieniowanie do klaty jest niepokojace :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Dokładnie przy samej łopatce często i mi się zdarza jak się dorwę do drążków bez rozgrzewki. A z tym promieniowaniem to czym prędzej do lekarza. Zobaczymy w poniedziałek co powie. I na pocieszenie masz fotkę: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 W poniedziałek jeszcze się nic nie dowiem bo po skierowanie dopiero idę Hahah gdzie żeś Ty to wygrzebał xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 21 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 A potem jeszcze kolejka, ach te nasze kolejki xD kiedyś miałem na zawody jechać w kwietniu a w przychodni skierowanie do lekarza sportowego na początek czerwca Tiger przymusowy regen, ae siła wzrośnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Pewnie tak xD Eh ale ja już mam dość przymusowego regenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Nie ma co się smucic, wrócisz silniejszy i tym się motywuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Dostałem właśnie skierowanie do ortopedy Trochę się zdziwiłem bo wizytę mam już na 2 października, mam nadzieję że to nie świadczy o jakości usług tego lekarza :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ciekaw jestem tej wizyty pewnie będzie kazał smarować i leżeć Ale najważniejsze żeby przestało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Mam nadzieję że nie powie żeby skończyć z treningami Bo jeśli to zrobi to odrazu wychodzę i idę prywatnie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi