Trip Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze bez względu na werdykt lekarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Czyli przerwa w treningach niestety? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Niestety tak Ale nie wiem czy dam rade :/ tak strasznie mnie korci żeby poćwiczyć xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nadal boli tak jak przedtem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Dzisiaj już trochę zelżało, jeśli się nie pogorszy to jutro zrobię sobie lekki trening, bo nie wytrzymam bez treningów do wizyty u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 tylko nie mów lekarzowi bo jeszcze Ci się oberwie Szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Lekki trening nie powinien przeszkodzić Która to już Twoja kontuzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Maveric nie powiem Dzięki :)\Taka poważna pierwsza, a z lżejszych to miałem trochę problemów z barkami i nadgarstkiem ale to były lekkie kontuzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Tiger, nadal masz promieniujący ból? Bo czytałem, że czasami mięśnie się trochę skręcają i przez to boli, ale masażystka potrafi to wyleczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ból już nie promieniuje, teraz tylko okolice łopatki Dzisiaj zrobiłem sobie lekki trening, humor się od razu poprawił a zaraz potem pogorszył Umysł ambitny i nie chce pogodzić się z kontuzją, tymczasem ciało zachowuje się jakby dopiero zaczynało przygodę ze sportem...eh niemiłe uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Kurde współczuję.. Ale nic nie zrobisz, za to dajesz przykład innym że należy pamiętać o dobrej rozgrzewce i że kontuzje bardzo przeszkadzają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 No ja dziękuję za dawanie takiego przykładu xD Jak nic nie zrobię? Wszystko zrobię żeby wrócić do formy Never give up! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Haha Jutro lekarz tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 W piątek dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 A nie mówiłeś coś o poniedziałku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Tatusia oszukasz,mamusie oszukasz ale Dominika nie oszukasz ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Mówiłem mówiłem ale to chodziło o rodzinnego po skierowanie i to tydzień temu Hahah maluszek to było dobre xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Hahah xd No to jeszcze tylko trzy dni do wizyty u lekarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 można powiedzieć wręcz że coraz bliżej święta ;P 3 dni odliczamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Tiger się stresuje a my mu jeszcze odliczamy dni do wizyty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Muszę się do czegoś przyznać xD Nie wytrzymałem i zrobiłem wczoraj trening No i troszke się pogorszyło xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Hahaha no to ładnie. :CJestem ciekaw co lekarz zdiagnozuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Kurde mam nadzieję że nic strasznego :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Opowiadaj jak wizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi