Tiger Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Zamówiłem sobie te taśmy, zobaczymy co z tego będzie I jakoś w tym tygodniu jak będzie trochę czasu to napiszę małe sprawozdanie z tego co się u mnie aktualnie dzieje w aspekcie treningu, kontuzji itd. Piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 To czekam na wpis i fajnie, że kupiłeś te taśmy, tak to przynajmniej będziemy mieli sprawdzoną opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 elomam pytanko odnosnie heavy gripow ktore kupiles ? Jak dobrales ich "moc" ? ;D Bo zastanawiam się nad kupnem i mysle o czyms w granicach 50 kgoryginalne kosztuja ok 50zl a podrobki ale z zakresem np 40kg juz ze 2 razy mniej - jest to jakas wielak roznica w scisku ? chyba ze najlepiej od razu 70kg. Bo do czego to sprowadzic , z czym porownac ?W sumie na samych fakasach z obciazeniem jestem sie wstanie podciagnac pare razy, HS na placach tez idzie, wiec w sumie przedramie jakos tam pracuje i tez zeby za slabego nie kupic. Co bys na to poradzil ? A jak efekty, miazdzysz dlonie ? ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Dominik na pewno wrzucę opinie Ja kupiłem sobie zestaw 70kg 90kg i 115kg I chyba lekko przesadziłem bo na początku nie mogłem ścisnąć nawet 70 ani razu xD Ale myślę że dla Ciebie 70 będzie dobre, bo ja miałem strasznie słabe łapki Co do efektów to powiem Ci ze jestem zadowolony i z czystym sercem polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Też kiedyś cwiczylem ale zwykłym uniwersalnym i efekty mimo to były fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Okej, dzięki za radę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Oglądałem wczoraj filmiki z zawodów i te taśmy najlepszy popyt miały w 2013r, tak na zawodach dużo osób je miało ponaklejanych. Teraz już to spada, co nie oznacza, że nie działają, więc jestem bardzo ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Co do taśm: + wspomagają mięśnie dając im większą szansę na regenerację+ bardzo wygodne, niemal nie czuć ich na skórze i można zapomnieć że ma się je na sobie+ wytrzymałe, przetrwały treningi, pot, kąpiele itd- nie jest to coś co całkowicie i samodzielnie usunie kontuzję- po 4 dniach zaczynają się lekko strzępić na krawędziachOgólnie mam dobre wrażenia i mogę je polecić Kontuzja dalej odczuwalna ale już mniej dokuczliwa i myślę, że powoli będzie można wdrażać coraz cięższe treningi, a droga przede mną baaaardzo długa Przez te ponad 3 miesiące braku treningów spowodowanych kontuzją(do tego doszło jeszcze niestety złe odżywianie i sporo alko) forma spadła do tego stopnia, iż coś co kiedyś było bułką z masłem dziś jest nie lada wyzwaniem, dla przykładu: ledwie 13 podciągnięć, 4 km biegu słabym tempem....Powiem wam że trochę mnie te spadki załamały ale nie ma co narzekać trzeba brać się w garść Mam już mniej więcej zarys tego jak będzie to wszystko wyglądało. A mianowicie: na początek dwa miesiące redukcji żeby zbić trochę nagromadzonego tłuszczu, mój cel to 70 kg(obecnie jest 74), następnie chce wypróbować program na masę według "C- mass" Paula Wade`a, myślę że pociągnę nim z dwa miesiące, później jeszcze 4 miesiące typowego splita na masę, a dalej to już się zobaczy Piona! Edytowane 7 Września 2015 przez Tiger 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 A długo takie taśmy się nosi? I co ile się wymienia? To powodzenia w dążeniu do celu przy okazji powiesz czy program Paula działą. Szybko wrócisz do formy, więc nic tylko działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 W głównej mierze zależy to od rodzaju kontuzji( ja pewnie będę musiał jeszcze trochę ponosić Mniej więcej po tygodniu trzeba wymienić bo tracą już swoje właściwości elastyczne.Wskazania z jego wcześniejszych książek mi służyły więc mam nadzieję że i tym razem tak będzie Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Czyli taki plaster się naklei np. na bark i nosi tydzień? Hmm muszę kiedyś sam spróbować. E no to skoro już Ci raz pomógł, to pomoże na pewno i drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Coś w tym stylu xdMusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dawaj zdjęcie jak wyglądasz z taśmami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Okej cykne fotkę jak założę nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 No i bardzo dobrze bo też chcę zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dzieńdoberek Zimno i smutno ale trening musi być xD Dzisiaj jeszcze trening na spontana bez planu( myślę że jutro coś ogarnę bo wolne) Plecki+ bicek:Podciąganie nachwytem ze zmiennym rozstawem rąk: 8-7-6-5-4-3-2-3-4-5-6-7-8Podciąganie podchwytem: 5-5-5ABS II: 7 poziomTrening śmieszny w porównaniu ze starymi ale nie poddaję się Plecy bolą coraz mniej więc jestem dobrej myśli Teraz chwilka odpoczynku i lecę zrobić małe interwały Piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 I tak trening fajny, tym bardziej że jesteś po kontuzji To co jutro egzaminy poprawkowe w szkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dzięki Nie nie, zaliczyłem wszytko więc poprawek nie ma Tylko szef dał wolne bo ludzi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Kurde dobrze Ci też bym tak chciał xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Szczerze mówiąc to na farcie przez sesję przeleciałem xD Ale w tym roku biorę się ostro za naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ale wiesz ze każdy tak mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Wiem xD To był tylko żarcik xDPs: właśnie się zorientowałem, że zamknąłem stanowisko pracy na kłódkę, a klucze zostawiłem w środku xD Szef się ucieszy Edytowane 7 Września 2015 przez Tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Mówię tak od kilku lat ...nie da rady tak Co do treningu,powoli i dojdziesz do tego co kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Haha No to ładnie, będzie przypal xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Tak to jest maluszek xD Ale podobno liczą się chęci Pewnie, nie ma innej opcji Oj tam od razu przypał xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi