ZIPOLA Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie wiecie gdzie dokładnie mieszkam więc nie mam nic do stracenia jakby tak ucieknąć z wygraną w lotto To najlepiej niech pierwsze 6 osób poda liczbę i nie będzie kłótni kiedy się wygra Chyba, że ktoś zapomni zrealizować kupon albo za późno zobaczy liczby no to cóż... Bądźcie czujni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 No to ja daję szczęśliwą 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 2 to musi być szczęśliwa liczba Bo dzisiaj wrzuciłam 2zl 10gr do automatu z kawą w drobnych (kawa po 2zl ale się zagalopowałam, stąd ta nadwyżka) i chcąc wziąć swoją resztę znalazłam tam jeszcze całe 2zl. Albo tyle mi wydało reszty albo tam już było 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krylus Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Mi juz nie potrzeba motywacji Dla mnie to juz rutyna i nawyk . Przestałem wierzyc w jakąs motywacje . Motywacja jest chwilowa Dlatego trzeba sie przełamac potrenowac miesiąc na tej motywacji a pozniej juz motywacja nie bedzie potrzebna xD To tak na moim przykładzie. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 No i świetnie musisz korzystać z tego ile wlezie:D Czasami się pojawiają dni zwątpienia ale wtedy trzeba nadal robić swoje No to ja do lotto dorzuce 33 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 23 Tutaj może też zróbmy druga kolejkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 19 Trzeba wygrać żeby na ibizę było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 To jest bardzo dobry plan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 W czwartkowym losowaniu mieliśmy jedną liczbę A tak po za tym nikt nie podał jeszcze jednej, żeby mozna było zrealizować kupon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 No to trzeba wygrać we wtorek 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 To wszyscy lecimy po kupony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mówiłem że 7 jest szczęśliwa Ja nie mam jak iść kupić kuponu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 W dniu 27.02.2019 o 20:12, krylus napisał: Mi juz nie potrzeba motywacji Dla mnie to juz rutyna i nawyk . Przestałem wierzyc w jakąs motywacje . Motywacja jest chwilowa Dlatego trzeba sie przełamac potrenowac miesiąc na tej motywacji a pozniej juz motywacja nie bedzie potrzebna xD To tak na moim przykładzie. To jest dobre podejście. Ja mam podobnie, jak jestem zdrowy trening musi być zrobiony i tyle. To jest już tak naturalne jak np mycie zębów pewnie mieliście pytania od znajomych "jak Ty to robisz że ciągle Ci się chce?" ostatnio mnie koleżanka o to zapytała, to jej odpowiedziałem, że to jest po prostu zwykła czynność w ciągu dnia którą trzeba zrobić, jak np zagotowanie wody jak chcesz się napić herbaty. Nie jestem pewny czy mnie zrozumiała Co do motywacji, to ja uważam, że jak się do czegoś motywujesz to tak naprawdę nie chcesz tego robić, więc wtedy już trzeba się zastanowić czy warto to robić i dlaczego jeśli trzeba się motywować, to może cel danej czynności tak naprawdę nie ma dla nas znaczenia? jakiś czas temu trafiłem na kanał youtube hamzhamownii - pewnie znacie. tam autor mówi jedno zdanie na temat motywacji, z którym się zgadzam w kontekście treningów - "motywacja nie istnieje, liczy się charakter" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Marca 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dokładanie zgadzam się Jak trening stanie się nawykiem to nawet się już nie myśli o chęci pójścia na trening tylko się po porostu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi