Siwa Napisano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Spróbuję, może mi pomoże. Ale na samą fazę negatywną potrzeba mi jeszcze trochę siły ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Kolega polecił mi fajną stronkę, jak ktoś potrzebuje liczyć kalorie itp. Jest lepsza niż potreningu i inne polskie tego typu strony. Ma ogrom możliwości. I obliczyła mi, że dalej przy tej mojej podaży kalorii i ćwiczeniach, zejście do wagi, którą chcę uzyskać zajmie mi 5 tygodni, czyli tak jak podejrzewałam, że do ko?ca marca :D Podzielę się nią z Wami, może się przyda :D Liczy też ile dane ćwiczenie spala kalorii, różne wskazówki, aplikacje, można pisać bloga, dodawać znajomych itp. :Dhttp://www.myfitnesspal.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Słyszałem kiedyś o tym ale nie zagłębiałem się , dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ale chyba nie policzy nam ćwicze? SW bo przeważnie tam są tylko ćwiczenia typowo na siłowni z ciężarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Używałem tej strony i pisałem juz o niej w moim dzienniku Bardzo fajna strona , są tam prawie wszystkie produktu :D łatwo się wszystko robi POlecam :D Siwa ładnie idziesz do przodu :D Jak tam efekty ?Dużo jeszcze brakuje do wymarzonej sylwetki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jeszcze hohohoh :D Na jeszcze razie 5 tyg redukcji, chyba, że będzie więcej potrzeba to zrobię. Na zako?czenie wrzucę foty, a potem budowanie jakościowej masy mięśniowej :D Jeszcze nie rozpracowałam strony, ale ćwiczenia SW nie rzuciły mi się tam w oczy, więc możliwe, że ich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Cóż, czekam na foty :D Najlepiej jakieś porównanie dodaj, ew. te z pierwszego posta w dzienniku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Tak planowałam zrobić, przed i w trakcie, bo to nie koniec, dopiero się zacznie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja to czekam na Twojego Plancha i nie możesz mnie rozczarować. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Wiem, ale na razie kiepsko mi idzie. Ale zrobię go na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No innej opcji nie widzę. ;p Nad czym jeszcze pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Za wysoką poprzeczkę sobie chyba ustaliłam Chcę wszystko na raz: super sylwetkę, poprawę wyników na siłowni (co przy redukcji jest niemożliwe) i planche, hs, hspu, bl, fl i hf xD Coś jeszcze by się znalazło. Ale bardzo ciężko pracuję nad tym wszystkim. Czasem mam chwilowe załamania, ale po tych chwilach słabości patrzę na efekty i chcę coraz więcej! :D:D Mimo wszystko, jestem na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Może i to dużo, mam to samo i też się zastanawiam czy coś... ale jak już nauczymy się tego... mniej więcej w tej samej chwili to będziemy wymiatać :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ale fajnie to będzie wyglądało, jak kobieta będzie trzaskała takie techniki, których większość chłopaków nie powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 O to właśnie chodzi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Zauważyłam coś ciekawego i jaram się tym, że o matko Odkąd zaczęłam liczyć kalorie (10.02), jakość ciała (skóry) zmieniła się. Dziwię się, bo nigdy do redukcji nie podchodziłam tak na poważnie jak teraz. Moja skóra jest jakby jędrniejsza i w ogóle lepsza :D Objętość tłuszczu się zmienia, a raczej maleje :D Na wadze wielkiej różnicy nie ma od 10.02 może ze dwa kilo. I odsłaniają mi się powoli mięśnie brzucha, na razie tylko dwu-pak i jestem bardzo zadowolona ;-) Dzisiaj sobie robię regenerację, bo to wyka?cza no i muszę zjeść mniej kalorii ;/ Dam radę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 nie zapomnij o nawodnieniu;)a ze skora to ciekawa sprawa:)uzywasz jakis balsamow?pewnie jeszcze nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jedynie co to nawilżający po kąpieli, a wodę to piję litrami :D Mam koło siebie zawsze szklankę do piwa 0,5l i zmuszam się do picia - wody oczywiście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 pytam z zawodowej ciekawosci;)w gabinecie czasem taka wiedza sie przydaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jak się nie nabalsamuję to czuję się "sucha", wręcz wkurza mnie to. To już raczej takie przyzwyczajenie niż potrzeba. Dłonie w szczególności, kilka razy dziennie muszę kremować, bo aż się ?le czuję jak o tym zapomnę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Dzisiaj pojechałam rowerem do lasu pobiegać. Niestety, bieganie wciąż odpada przez staw skokowy. Czuję jakby mi coś się wbijało w kość przy każdym stąpnięciu, mimo to biegałam przez pół godziny. To był błąd. Czułam niedosyt i pojechałam na standardową trasę 20km. Przed chwilą sko?czyłam trening. Wypróbowałam dziś metodę drabinkową z pompkami: 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10 10/9/8/7/6/5/4/3/2/1 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10 Zajęło mi to koło 25-30minut. Nie spodziewałam się, że mam tyle siły, śmiało mogłabym jeszcze jedną serię sobie trzasnąć. Ale chciałam jeszcze poćwiczyć techniki. Co do BL to będę to ćwiczyła na drążku na siłowni, bo mój jest rozporowy i mam pewne obawy :DJAKBY KOGO¦ INTERESOWAłO TO WRZUCIłAM NA PIERWSZ? STRONę DZIENNIKA MóJ AKTUALNY PLAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Siły może nie do ko?ca ale wytrzymałości z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 W sumie, siły też. Bo ogólnie osłabłam na redukcji i dlatego mnie to zdziwiło. A wytrzymałość swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 A,chyba że tak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Oj, ciężko u mnie z tą rutynką z pierwszej strony Nie dość, że zrobiłam ją tylko dwa razy, to tylko dwa pierwsze ćwiczenia dałam radę zrobić po 12 powt. reszta po 6 ledwo co. Za słabe mięśnie brzucha. Będę je dodatkowo w tygodniu wzmacniać, przygotowując do tej rutyny, bo jest zajebista :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi