ZIPOLA Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Ostatnio jakiś dłuższy czas mniej ćwiczyłam przez brak czasu i zabiegane życie. Siła spadła i jest mniejsza niż ta, którą pokazałam na filmiku w swoim dzienniku Teraz chcę spróbować częściej ćwiczyć jednocześnie robiąc pewne trochę abstrakcyjne wyzwanie, do którego potrzebuję Waszej pomocy Czyli stworzyć plan treningowy z Waszych pomysłów i później nagrać filmik jak dojdę do takiej siły, żeby to wszystko zrobić Opiszę szczegóły w punktach: 1. Każdy w jednym poscie pisze jedno ćwiczenie 2. Jak będzie wystarczająca ilość ćwiczeń to stworzymy z tego plan treningowy 3. Na razie będę ćwiczyć na zasadzie 3 razy w tygodniu z nowym planem + czwarty dzień moje ćwiczenia na nogi także ćwiczeń na dolne partie nie musicie dodawać 4. Ważne, żeby to były ćwiczenia, które będą budować siłę pod Street Workout więc ćwiczeń w stylu klasyczne brzuszki nie piszcie 5. W drugą stronę też nie przesadzajcie, np. full planche 6. Mam kontuzję nadgarstka i np. pompki zrobię na tych niskich paraletkach ale coś w stylu stanie na rękach to już nie dam rady bo boli 7. Mogą być jakieś ćwiczenia z wykorzystaniem siłowni 8. Ilość powtórzeń też wymyślcie, do tej ilości będę dążyć ale zlitujcie się i nie piszcie czegoś w stylu 50 pompek w jednej serii 9. Ważne też, żeby się nie zdarzyło, że wszyscy podali np. ćwiczenia na plecy 10. Pomożecie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Pomożemy jak po jednym ćwiczeniu no to na pierwszy rzut idzie Hollowbody po 30 s Jesteśmy z Tobą i dasz radę osiągnąć swój cel:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Super, to się na pewno przyda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Podstawa podstawy - Dipsy 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Podciąganie podchwytem 3 razy lub negatywy 6 razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 No to może z siłowni Hip Thrust 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Fajne ćwiczenie:D Może walniemy druga kolejkę bo za mało osób się udziela żeby cały plan napisać chyba że to tak specjalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Mam to ćwiczenie w swoim planie treningowym na nogi. Lubię je Może być druga kolejka bo się nie doczekam 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Pompki diamentowe 12 :d 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Pike push up 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Wznosy nóg do drążka z 5 razy na pewno dasz radę:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Idę jutro na trening z tym co jest, zawsze coś tam się poćwiczy Nie wiem czy diamenty dam radę juz robić bo nadgarstek. Ale chociaż spróbuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 No to nie ma co ryzykować, lepiej na pięściach ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 W dniu 25.02.2019 o 23:17, ZIPOLA napisał: Ostatnio jakiś dłuższy czas mniej ćwiczyłam przez brak czasu i zabiegane życie. Siła spadła i jest mniejsza niż ta, którą pokazałam na filmiku w swoim dzienniku Teraz chcę spróbować częściej ćwiczyć jednocześnie robiąc pewne trochę abstrakcyjne wyzwanie, do którego potrzebuję Waszej pomocy Czyli stworzyć plan treningowy z Waszych pomysłów i później nagrać filmik jak dojdę do takiej siły, żeby to wszystko zrobić Opiszę szczegóły w punktach: 1. Każdy w jednym poscie pisze jedno ćwiczenie 2. Jak będzie wystarczająca ilość ćwiczeń to stworzymy z tego plan treningowy 3. Na razie będę ćwiczyć na zasadzie 3 razy w tygodniu z nowym planem + czwarty dzień moje ćwiczenia na nogi także ćwiczeń na dolne partie nie musicie dodawać 4. Ważne, żeby to były ćwiczenia, które będą budować siłę pod Street Workout więc ćwiczeń w stylu klasyczne brzuszki nie piszcie 5. W drugą stronę też nie przesadzajcie, np. full planche 6. Mam kontuzję nadgarstka i np. pompki zrobię na tych niskich paraletkach ale coś w stylu stanie na rękach to już nie dam rady bo boli 7. Mogą być jakieś ćwiczenia z wykorzystaniem siłowni 8. Ilość powtórzeń też wymyślcie, do tej ilości będę dążyć ale zlitujcie się i nie piszcie czegoś w stylu 50 pompek w jednej serii 9. Ważne też, żeby się nie zdarzyło, że wszyscy podali np. ćwiczenia na plecy 10. Pomożecie? I jak Twoje wyzwanie? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi