SkyWay Napisano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Kolejny dzień z progresjami skazanego podskoczyłem kilka poziomów w górę bo uważam, że na małych ćwiczeniach marnuję swój potencjał Dzisiejsze jedzenie Wszystko trzymane prawie w ryzach dodałem sobie troszeczkę ogórka i rano zjadłem jedną marchewkę ale to nie ma wpływu na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 (edytowane) Siamanko może powoli tu wrócę i moze uda mi sie nawet cos pisać w dzienniku A forma na dzien dzisiejszy wyglada tak: Nie jest jeszcze za dobrze ale teraz masuje wieć moze troche sie urośnie Edytowane 20 Października 2015 przez SkyWay 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ile już ćwiczysz ?:D Już jest zajebiście i czy tylko street czy może jeszcze siłka ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 SkyWay aleś duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Siłki było 7 msc przed zaczęciem SW pozniej proby siłki z miesiac ale jednak SW lepsze a teraz na siłkę chodze 1 raz w tyg robić nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 No teraz to żeś mnie zaskoczył Sky! Pięknie wystrzeliłeś, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ten jak się dociął... XDPowolne masowanko,aby się nie zalać i będzie KOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 konkretnie widać, że się nie opierdalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 E tam nie ma docięcia Było lepiej bo teraz już jestem zalany z 2000 kcal już skoczyłem na 3000 kcal i teraz potrzymam z 2 tyg i zoabcze co wyjdzie Plecy, ramiona i nogi muszę jeszcze dopracować a i z barkami i klatką też nie będę próżnował Techniki teraz podupadły bo nic nie ćwicze z nich ale może to się zmieni xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 21 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Taka maszyna ogarniesz i techniki więc ja nie widzę problemu, jak będziesz masowal, to przy okazji jakieś progresje i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Mały tu byłem wycięty xd Teraz to już wszystko zalane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ale brzuch genetycznie masz ładnie ułożony i jeszcze taki wycięty to zazdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No z brzuchem byłem zadowolony teraz jest gorzej ale w następnym roku już bedzie cacy i będę chciał utrzymac juz bez jakiejś masy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Co jest Twoją piętą achillesową jeżeli chodzi o partie mięśniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Nogi to najgorzej wygląda i najciężej zrobić xdA co polecacie na podciąganie? Bo maks 12 i nie idzie wiecej.. Nie wiem co się ze mną stało... Troche cięższy teraz jestem niż wcześniej no ale taki spadek z 21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ciężar na podciągnięcia i 5x5 trening Nogi..też się z nimi męczę już na siłce,jakoś to idzie,spoko z cięzarem się ćwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No właśnie ja też nogi na siłce bo inaczej to ciężko zrobić jutro idę na siłkę je zmęczyć a z ostatniej soboty jeszcze zakwasy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Kwietnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Patrz, jak poszedłeś na siłkę w 2015 roku to dopiero teraz wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi