Trip Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Siema pijecie kawe? Jeżeli tak to jak często i jak dużo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Piję kawę. Staram się nie pić dużo. Ale teraz od piątku zaczynam dietę, w której kawy nie wolno i będę musiała się z nią pożegnać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 28 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 A co to za dieta która zabrania kawy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Dieta Ewy Dąbrowskiej. Niektórzy uważają, że to bardzo rygorystyczna dieta. Ale coś w tym jest bo wolno ją stosować tylko jakiś czas, żeby sobie nie zaszkodzić Ale można nią fajnie oczyścić i odżywić organizm jeśli jest stosowana od 2 do 6 tygodni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 No to przyda się z niej relacja Ja kawy nie piłem już pół roku, na rzecz yerby teraz w ciągu tygodnia wypiłem z 6 bo mnie ochota naszła, ale chyba znów odpuszczam i będę leciał tylko na yerbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reneesme Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 2-3 dziennie, ale u mnie pol/pol z mlekiem, bo świeżo mielona, parzona i dość mocna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dante Napisano 28 Marca 2019 Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 3 godziny temu, ZIPOLA napisał: Dieta Ewy Dąbrowskiej. Niektórzy uważają, że to bardzo rygorystyczna dieta. Ale coś w tym jest bo wolno ją stosować tylko jakiś czas, żeby sobie nie zaszkodzić Ale można nią fajnie oczyścić i odżywić organizm jeśli jest stosowana od 2 do 6 tygodni Sam próbowałem, całkiem fajna sprawa, od czasu do czasu warto coś takiego zrobić, ale nie u każdego - warto przed taką dietą zrobić badania na tarczyce, poziom żelaza itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 32 minuty temu, Reneesme napisał: 2-3 dziennie, ale u mnie pol/pol z mlekiem, bo świeżo mielona, parzona i dość mocna. Ooo no to dosyć sporo chyba? Nie czujesz jakiś skutków ubocznych? 18 minut temu, Dante666 napisał: Sam próbowałem, całkiem fajna sprawa, od czasu do czasu warto coś takiego zrobić, ale nie u każdego - warto przed taką dietą zrobić badania na tarczyce, poziom żelaza itp. No będzie można poruszyć temat diety oczyszczającej bo by mi się przydała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reneesme Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 1 minutę temu, Dynloth napisał: Ooo no to dosyć sporo chyba? Nie czujesz jakiś skutków ubocznych? niee na mnie kawa nie działa, piję bo lubię ten smak. Nie czuje pobudzenia (ja w sumie ciągle mam energię). Tylko zoachowuje ten odstęp między posiłkami. Badania też spoko wychodzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 No właśnie ten smak kawy mnie przyciągnął po 6 miesięcznej przerwie od jej picia. Ma w sobie to coś, co przyciąga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 29 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 @Dante666 dobrze, że wspomniałeś o tych badaniach ale wiem sporo na temat tej diety Szykowałam się do niej długo, żeby najpierw zebrać różne potrzebne informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 29 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 U mnie jedna dziennie musi być w pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A co polecacie brać przy piciu kawy? Magnez? Co jeszcze kawa wypłukuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reneesme Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 6 godzin temu, Trip napisał: A co polecacie brać przy piciu kawy? Magnez? Co jeszcze kawa wypłukuje? Kawa nie wypłukuje magnezu no chyba, że pijesz przy posiłku albo zaraz po/przed. Ja właśnie popijam 3 kawę, i się zabieram do treningu. hmm ja odczuwałam duże braki magnezu, jak moja dieta była, źle zbilansowana i miałam mało kcal. Teraz nawet nie biorę magnezu (nienawidze go brać bo ma takie wielkie tabletki) - biorę jedynie jak jestem bardziej przemęczona, mniej śpię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Kwietnia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ewentualnie możesz zainwestować w witaminy i minerały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi