Neerwusek97 Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Nagła Regeneracja jednak jest Dobra, ale czuje się niedosyt że brak Treningu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Czekamy na Twój trening Zamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Zgadzam się, czasami warto odpocząć, to może dać dużo lepsze efekty. Szczególnie przy budowie sylwetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 wjeżdżam na ostro, haha nie trzymałem się zgodnie z planem, leciałem freestyle 1) wznosy nóg do drążka- 8/8/102) wznosy kolan do klatki- 10/12/14 (brzuch robiłem schematem łączonym,resztę po kolei)3) brzuszki do pozycji V - 8/10/124) podciąganie nachwyt +5kg - 5/6/7/85) Tuck BL - 15s/18s/20s/20s6) BL z nogami lewa/prawa na przemian - 6/8/107) podciąganie nachwyt wąsko +5kg - 6/7/88) tiger push ups - 8/10/7 (robiłem pierwszy raz seriami)9) pompki zwykłe - 14/16/1810) australian pull ups TRX - 8/10/12brakło sił na dalsze katowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 no ładnie żeś pojechał z tym treningiem, ciekawe co rano będziesz czuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Oooo Będzie Sportowy Kac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Nic mu nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 No teraz żeś poleciał na ostro! to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 nie jest tak źle, ale pewnie jutro wyjdzie dużo.zwłaszcza, że o 18 idę na crossfit też dam czadu ładnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Ooo to dużo siły życzę i czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Zamer jaki niewyżyty jesteś ostatnio z tymi treningami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Czasami niech lepiej odpuści,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) dzisiaj na crossficie hardkor. pokazałem, że jednak forma w miarę jest. nie wiem czy nie faworyt wsród 12 osób na początku rozgrzewka w formie tabaty 8 minut, różne ćwiczenia.potem crossfit 20min. 10 ćwiczeń.1) wchodzenie po drabince i schodzenie- x2 ( zgięte kolana, na samych łapach wchodzenie)2) zwijanie linijki obciążenie ok 1,5kg- góra-dół3) pompki x 104) przeskoki przez skrzynie wysokosc 140- 5x5) podciąganie na bramkach szeroko x56) uderzanie piłką lekarską 5kg o ziemię- x157) podnoszenie nog do pozycji świecy, bez opuszczania- x158) wyginanie sprężyny na wyprostowanych rękach- x109) przysiady - x2010) wall taps (ciężko wytlumaczyc co to jest) w pozycji pompki na przemian rękoma dotykałem szczebla na drabince powyzej głowy) - x 20w ciągu 20 minut udało mi się zrobić 4 pełne serie, zacząłem 5. czasu mi brakło przy 3 ćwiczeniu.po całym treningu oczywiście rozciąganie.Jestem mega zadowolony i dopuszczam do głowy opcję, że jutro będzie regenik Edytowane 8 Października 2015 przez Zamer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 No na CF jest ostro ile trening trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 rozgrzewka+ crossfit+rozciąganie trwa ok 1.30h-1.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Ładny trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 dzisiaj regen. ogólnie się nie chwaliłem, że jutro mam morderczy trening przed runmageddonowy w gliwicach, będziemy biegac z przeszkodami po centrum handlowym.wklejam wydarzenie jakby ktoś chciał poczytać.https://www.facebook.com/events/743629192407764/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 (edytowane) ooo ładnie powodzonka to skąd Ty jesteś??ja planuję w następnym roku wybrać się na kilka runmageddonów zależy na ile kasiora będzie ale brat startował a ja szedłem całą trasę z buta z aparatem i powiem że bardzo ciekawe to jest:D Edytowane 9 Października 2015 przez Maverick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 jestem z okolic Myszkowa. runmageddon fajna sprawa, 24 pazdziernika biegne silesia rekrut w Zabrzu, 6km i ponad 30 przeszkód.ogólnie dzisiaj byłkrótki dystans po tym CH, ale za to mocny. Straszny był Ale rzecz jasna dałem rade. Jeszcze na dodatek wszystkiego po powrocie zrobilem trening z kumplem z ktorym tez biegnąłem xD wyglądało to tak:1) podciąganie nachwyt +6kg- 5/6/7 (dodałem 1kg:D)2) brzuszki na ławeczce- 20/22/253) pompki z nogami na podwyższeniu- 12/15/204) wznosy nóg do pozyzji L - 8/10/125) australian pull ups na taśmach- 8/8/106) dips - 10/10/127) wznosy kolan do klatki- 10/12/148) chin ups- zrobiłem jedną serię 6 powtórzeń i odpuściłem. odciski za bardzo dawały popalic i mnie dłonie bolały. cały trening w powietrzu prawie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Zamer szaleństwo z tymi treningami. Czekam na mocny progres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 No Zamer ładnie ciśnie chciałbym zobaczyc jak robi jakieś combo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Aaa dziś byłem 3 razy w Myszkowie przejazdem no to jak nie będę miał szkoły to wpadnę pokibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 powoli chłopaki, będą progressy, będą comba tylko spokojnie ogólnie rzecz ujmując skumulowały się chyba moje ostatnie treningi i co?- i dzisiaj się nie mogę ruszać, seriodraaamat Ale wiecie co to za ból 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sportowy kac, piękna nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A co z dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi