Neerwusek97 Napisano 21 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Mimo Choroby, Która wiadomo nadal jest w Tobie, To trening Odbyty a to się Liczy Dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Jasne, Zamer jest niezawodny w swoich treningach zawsze systematycznie trenuje mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 22 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Siema, dzięki za miłe słowa. Dzisiaj trening się odbył, czuje go wyglądało to tak:1) wznosy nóg - 8/8/82) wznosy kolan do klatki- 12/14/163) plank - 45s/50s/60s4) podciąganie nachwyt +6kg - 6/8/85) przysiady zwykłe - 20/20/226) tiger push ups - 6/6/87) wspięcia na palce - 30/30/308) chin ups - 8/8/109) dips - 8/10/12Jutro zamierzam zrobić delikatny trening, z racji tego że w sobote biegne w runmageddonie rekrut. BEDZIE PIEKŁO! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ale masz fajnie. Czekam na relację z tego biegu. A trening ostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 23 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Zamer nam nie próżnuje Ja też czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Goni mnie,ehs.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 też jestem ciekaw jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Siemano, tak jak mówiłem w sobote byłem na runmageddonie, Faktycznie było piekło i hardcore, ale dałem rade. Coś pięknego taki wycisk, taka atmosfera i w ogóle.Polecam wszystkim fanatykom mocnych wrażeń. Czekam na zdjęcia z biegu oraz jakieś filmiki, które lada chwila powinny się pokazać na stronie runnmageddon.pl lub na fanpage na facebooku. biegnąłem w VII serii, zająłem 28 pozycję na ok 200.W klasyfikacji ogólnej zająłem 393 miejsce, na ok 1900z wyniku jestem mega zadowolony, mimo dokuczającego kataru i kaszlu.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Graty graty A czas jaki ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Dobra opcja ten runmageddon coraz bardziej popularne się to staje;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 1h,25min :D:Dpierwsze miejsce miał czas 52 min 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Kurde no to graty, następnym razem jak się przygotujesz i nie będziesz miał żadnych przeciwności to będzie dużo lepszy wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 przypominam Wam, że wystartowałem z ogromnym katarem i kaszlem Ide na trening! potem opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Woo gratki Zamer Też mam nadzieję kiedyś wziąć udział w tym biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 no ładnie Ci poszło Gratuluję może w następnym roku na starcie się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 wcześniej się możemy spotkać niż za rok, bo runmageddony są organizowane co jakiś czas:Dmój dzisiejszy trening:1) podciąganie nachwyt - 8/10/122) brzuszki do pozycji V - 10/12/143) tuck FL pull up - 5/5/54) wznosy nóg na leżąco - 14/16/205) HSPU przy ścianie - 6/8/106) wznosy kolan do klatki - 10/12/147) pseudo planche push up - 8/10/12pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Wyśmienicie, ale zrób coś dla mnie i zwiększ powtórzenia jeżeli możesz. Wiem, że ciężki temat, ale taka moja prośba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 siema, dzisiaj w ramach treningu byłem na tabacie. Nie powiem, bo trener dzisiaj pokazał prawdziwy urok ów rodzaju treningów.aż mi się nie chce opisywać, ale było dobrze. czuje każdy mięsień aaa i wydolność się poprawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Przeżyłeś całątabatę? I na jakim ćwiczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Dominik masz to jak w banku, zwiększe powtórzenia.Myślisz, że stoję w miejscu przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 tak jak obiecałem, zwiększyłem trochę powtórzenia ABS: 1) wznosy nóg - 8/8/82) wznosy nóg na leżąco - 14/16/183) wznosy kolan do klatki - 10/12/154) podciąganie nachwyt - 10/10/145) pompki zwykłe - 18/20/256) pompki typu archer - 8/10/127) pompki diamentowe - 12/14/16jutro crossficik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Przeżyłeś całątabatę? I na jakim ćwiczeniu? pewnie, że przeżyłem na tabacie. w sumie ćwiczeń było 8, nie pamiętam teraz wszystkich, ale były pompki, burpees, przysiady, bieg, wyskoki do góry, twisty, bieg pod górke itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dominik masz to jak w banku, zwiększe powtórzenia.Myślisz, że stoję w miejscu przez to?Jest to bardzo prawdopodobne, ale czas pokaże. tak jak obiecałem, zwiększyłem trochę powtórzenia ABS: 1) wznosy nóg - 8/8/82) wznosy nóg na leżąco - 14/16/183) wznosy kolan do klatki - 10/12/154) podciąganie nachwyt - 10/10/145) pompki zwykłe - 18/20/256) pompki typu archer - 8/10/127) pompki diamentowe - 12/14/16jutro crossficik.3) wznosy kolan do klatki - 12/14/164) podciąganie nachwyt - 10/12/145) pompki zwykłe - 20/22/24I teraz będzie super a już jest dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ciężko mi będzie zrobić chyba tyle wznosów nóg, ale będę się starał Dzięki za rade.Tymczasem pochwalę się treningiem dzisiejszym, tak jak pisałem wcześniej byłem na crossficie:ćwiczenia jakie były wykonywane:1) wznosy nóg do L-sit - 5x (robiłem pełne wznosy)2) wskok/zeskok na skrzynie - 5x3) odbijanie piłką lekarską 5kg - 5x4) burpees na jedną nogę - 10x5) świece - 20x6) podciąganie x5 (robiłem x8)7) rozpiętki na TRX - 10x8) przysiady - 209) wspinanie po drabince góra/dół z ugiętych kolan- 1x10) wznosy tułowia w leżeniu na brzuchu 20xtakich ćwiczeń udało mi się wykonać 4 pełne serie, + 3 ćwiczenia pierwsze 5 serii. wszystko w ciągu 20minut,oczywiście przed treningiem rozgrzewka w formie 8minutowej tabaty, a po treningu rozciąganie.CZUJE MOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 HOLA HOLA, nie pochwaliłem się jeszcze najważniejszym.Oto dzisiaj nastał ten dzień--- wszedł MU na dwie ręce!FUCK JEA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi