ZIPOLA Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Postanowiłam, że też założę sobie dziennik :D Dlaczego akurat teraz? W moim mieście wybudowali mini placyk do ćwiczeñ Street Workout dzięki temu jest teraz więcej możliwości do robienia fajnych rzeczy. I zaczynam nowy plan z nowym placykiem i nowym dziennikiem :D No może przesadziłam, że z nowym planem ponieważ mój plan to na razie będzie freestyle konkretnie pod skille :D Cały czas skupiałam się głównie na ćwiczeniach i planach treningowych (czasem zdarzył się też trening freestyle przeważnie ogólnorozwojowy) a teraz postanowiłam zrobić coś zupełnie inaczej i zobaczyć co z wyjdzie z tego wyzwania. I każdego dnia będę zapisywała co ćwiczyłam. Chciała bym, żebyście mi pomogli w tej drodze przynajmniej na początku i chociaż czasami wydali opinie co ¼le ćwiczyłam, czego za mało lub co zmienić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nooo to czekamy na Day 1 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 No,doczekałem się :D Będę zaglądać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Start od poniedziałku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 No w koñcu będzie można Cię prześladować:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Powodzenia i czekam na pierwszy wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Na pierwszym treningu na innych zasadach nic szczególnego się nie działo :D Dobierałam sobie ćwiczenia pod skille takie jak: Flaga Front Lever Back Lever Planche Jeszcze nie ogarnęłam tego, przy których ćwiczeniach zostanę (kolega z treningu pokazał mi dość dużo tych ćwiczeñ do skilli), i jak na razie jestem w trakcie budowania tego jak moje treningi będą wyglądały i co najlepiej ćwiczyć. Wiem, że większość osób zawsze mówi, że dziewczyny nie są stworzone do ćwiczenia skilli ale ja chcę inaczej i uparłam się na to tak bardzo, że nie odpuszczę nawet jeśli przede mną długa i ciężka droga w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Kto Ci powiedział że dziewczyny nie są pod skille?:D To nie jest żadna gra ze ktoś czegoś nie może robić każdy może robić co zechce:D i powodzenia w dążeniu do celu! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 No Matik ma racje Nieraz widziałem dziewczyny które były w stanie zrobić więcej odemnie :P Więc nie daj się tym stereotypom i rób swoje. W koncu filmik musimy kiedyś nagrać. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Dzisiejszy trening trochę taki jeszcze nie dopracowany był. :D Wciąż się zastanawiam, które ćwiczenia włączyć do treningu pod skille :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Reidar, o filmiku pamiętam cały czas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Wczoraj jak stałem w krakowie na przystanku przyjechal autobus do Katowic. Po promocji - 8 zł zabilet. Kurde, myslałem czy by nie wpaść xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Taka okazja, akurat by się ten filmik nakręciło :D Jak mogłeś nie wsiąść kiedy przyjechało przeznaczenie :D Już by filmik był gotowy^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No bo dojechalbym do katowic i co? xD Pytałbym o Karoline pseudo Zipola, blond włosa, ćwiczy SW i lubi jeżdzić na rolkach. Raczej mała szansa, że bym Cię znalazł xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pozatym z Katowic do niej to jest jeszcze kawałek nie ta wioska hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No właśnie. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Reidar, telepatycznie trzeba było mi dać znać :D Piet, fakt, że Katowice to inna wioska ale należę do 2 grup Street Workout gdzie druga grupa jest w Katowicach i miałam być u nich wczoraj na treningu ale zrezygnowałam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A tylko mi spróbuj zrezygnować z Niedzieli to Cie znajde hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Z niedzieli nie zrezygnuję bo mam to otwarcie placu do ćwiczeñ a od placu do Nemo, na miejsce spotkania mam jakieś 2 minuty na nogach :D No i taka okazja na spotkanie naszej wirtualnej grupy więc muszę na nim być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No właśnie !! i się nie przetrenuj za bardzo bo chcemy jakiś malutki trening ogarnąc ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Spokojnie, będę przygotowana i nie przetrenowana :D A na spotkanie przyjdę już w dresach gotowa do treningu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Czekam na Twój plan i trzymam kciuki za treningi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Na razie ciągle mam typowy trening freestyle ale z ćwiczeniami typowo pod skille. I będę musiała jednak to jakoś ogarnąć w plan treningowy :D Bo z planem jednak się lepiej ćwiczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 A dzisiaj ćwiczyłam freestyle z użytkownikami: Bezprecedensowy, Piet, Maverick oraz gościnnie Dominika A potem był grill Trening jak i całe spotkanie było rewelacyjne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Gdzie Wy trenujecie, jakie miasto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi