Quake Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Lipa z odżywianiem ale forma fitness i tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Za dużo na głowie i za mało godzin ma dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Tak się zastanawiam i nie mogę skojarzyć:D Ty stalas na rękach? W sensie że umiałaś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 22 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Ale to, że mało czasu nie znaczy, że ciągle jem byle co Np. dzisiaj mam danie na zasadzie ,,to co w lodówce było" plus jeszcze hot-dog z żabki Dziękii temu, że warzywa z marketu są tak trwałe jak stal przez tą chemię mogą sobie leżeć dłużej i się nie psują dlatego dzisiaj tak na szybko wrzuciłam kilka warzyw do miski (jak widać pomidory po 2 tygodniach wyglądają jakby były wczoraj zerwane) plus kasza jaglana i mięso. 20 minut trzeba poświęcić, żeby zrobić takie coś Quake nie ćwiczę stania na rękach z powodu nadgarstka. Kiedyś coś tam się próbowało ale obecnie nie praktykuję tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Wygląda pysznie i profesjonalnie To mięso to kura? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 22 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Mięsko to polędwica z wieprza z solą kłodawską, pieprzem i tymiankiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 24 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Miałam z zaskoczenia wolny weekend więc robiłam porządki z książką pt. ,,Magia sprzątania'' (a właściwie z audiobookiem dostępnym na chomikuj) Jeszcze żaden trening mnie tak nie zmęczył jak to sprzątanie Książka dobra dla osób takich jak ja, czyli że nie wyrzucę tego czego nie używam 2 lata bo to jest potrzebne Książka uczy, które rzeczy są na prawdę potrzebne i dlaczego. Pokazuje też jak nie odczuwać żalu po tym, że wyrzuciło się ,,potrzebne'' rzeczy. I jak na razie wyrzuciłam ponad 6 worków na śmieci z różnymi rzeczami (najwięcej było ubrań) i to jeszcze nie koniec Czuję się teraz taka uwolniona i mam nową energię. I rzeczywiście nie odczuwam braku rzeczy, których nie chciałam wyrzucić Jeśli ktoś kiedyś będzie chciał zrobić takie większe porządki to polecam tą książkę. Niby sprzątać każdy umie, w sklepach są dostępne różne organizery, które można kupić i np. posortować tam małe rzeczy, przenieść coś z jednej szafki do drugiej żeby mieć do tego np. lepszy dostęp więc pytanie po co sprzątać z książką... Ale, żeby zrozumieć różnicę sprzątania z tą książką i bez trzeba spróbować samemu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 No ja też mam tendencję do chomikowania różnych niepotrzebnych rzeczy, kiedyś zbierałem paragony, (niby w celu sprawdzania wydatków, ale do tej pory nie sprawdziłem ) i do tej pory lezą a jest ich z kilkaset a większość już wyblakłą nawet No i coś w tym jest bo jak ostatnio sprzątałem tak bardziej to dwa kartony ciuchów oddałem dziadkowi i ulga też była tak jak to opisujesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 26 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Szkoda wyrzucać lepiej na olx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 A później nie będzie co założyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 27 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Trzeba się pozbyć tego z czego się nie korzysta Miałam 2 szafy ubrań i niektóre mi zajmowały nie potrzebnie miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Nawet raz na jakiś czas jest wskazana taka czynność ;D Ja też nie wiedziałem ile mam ciuchów dopóki wszystkiego nie wywaliłem i nie przefiltrowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Miałam podobnie Wydawalo mi się, że te 2 szafy ubrań to będzie trochę mniej niż jak zobaczyłam po wyjęciu wszystkiego z szaf ile jest tego w rzeczywistości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 A trafiły się takie w których nawet nie chodziłaś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reneesme Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 7 godzin temu, ZIPOLA napisał: Miałam podobnie Wydawalo mi się, że te 2 szafy ubrań to będzie trochę mniej niż jak zobaczyłam po wyjęciu wszystkiego z szaf ile jest tego w rzeczywistości. A nie miałaś tak, że znalazłaś jakąś rzecz, którą lubiłaś bardzo nosić a o niej zapomniałaś? Ja czasami tak mam jak robie porządki w szafie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Ja tak miewam A jeszcze gorzej jak myślisz że masz jakieś ciuchy a się ich okazuje że nie ma - wsiąkly gdzieś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 29 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Znalazłam takie rzeczy w których nigdy nie chodziłam oraz te ulubione, o których zapomniałam. Jak się ma 2 szafy ubrań to niektóre potrafiły się zagubić Ale widzę, że też macie podobnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 29 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Takie rzeczy to juz chyba standard:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Trening cardio przy takim sprzątaniu jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Dzisiaj odwiedziłam plac do ćwiczeń w Czechach :) Jest tam jeszcze kilka elementów ale zdjęcie nie objęło wszystkiego 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Nie pogardziłbym takim w mojej okolicy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Kozacki placyk ❤️ A na zawodach w Czechach będziesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 A kiedy są? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Czerwca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 22 czerwiec ja będę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 17 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Dokładnie, sporo osób tam będzie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi