Piet Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Dąbrowa Górnicza, Katowice dokładnie Karola typowy freestyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Każdy z nas jest z innego miasta i teraz mieliśmy takie integracyjne spotkanie w Dąbrowie Górniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Często tam przejeżdżam Może kiedyś ustawimy się grupą na trening. ps. Głośno robi się o placu w Częstochowie.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Pewnie, to świetny pomysł zgadamy się jak wszyscy będą mieli czas. W kilka osób kombinujemy też, żeby jechać na wakacje nad może na 4 dni do Pucka (wyjazd 14 sierpnia) może też się dołączysz? Im więcej osób z tą samą zajawką tym fajniej A w Częstochowie to słyszałam, że walczą teraz o plac do ćwiczeñ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Pomyślimy Odezwę się na pw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 OK, to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Dzisiaj miałam trening cardio. Byłam na zumbie i coś sobie zrobiłam z nadgarstkiem. Mam ograniczony zakres ruchu i czuje ból ;D Wychodzi na to, że drążki są bezpieczniejsze^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ostatnio czuję się jakaś taka wypalona jeśli chodzi o treningi. Nie ćwiczyłam kilka dni. Dopiero dzisiaj zrobiłam sobie taki porządny trening na górne partie. Ale to wszystko było tak na siłę Nie wiem jak to możliwe, że się tak czuje, przecież ja uwielbiam ćwiczyć :d I chwilowo nie wiem jak ten stan zmienić :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ja ogarnąłem, że to też lenistwo, ale... może pomyśl dlaczego zaczęłaś trenować, popatrz na swoje postępy, zrób sobie coś co podniesie Cię na duchu, czy uraduje. Id¼ na zakupy, zrób sobie jakieś pro jedzonko, porób coś szalonego, zrób kilka tricków które się nauczyłaś. Pomyśl ile dzięki temu osiągnęłaś. I chyba najlepszy motywator, spójrz na swoją sylwetkę, z avatara widzę, że to nie jest pierwsza lepsza wychudzona dziewczyna, widać tutaj piękny brzuszek. Ciesz się wolnością, którą otrzymałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 To minie :D Nic na siłę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Dziękuję wam za te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Chyba ,,wracam do siebie'' :D Miałam dzisiaj 2 treningi o 15:00 a potem o 20:00 bo jeden mi nie wystarczył :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Nadal mam treningi freestyle z ćwiczeniami typowo pod skille, nie ułożyłam sobie z nich w koñcu tego planu bo jakoś nie chce wyjść taki jaki chciała bym, żeby był :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Haha, mój trening wygląda tak że robię parę ćwiczeñ budujących siłę pod muscle upa, kroki ze skazanego na flagę no i stoję sobie na rękach większość treningów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A jakie masz ćwiczenia pod MU? Może masz coś co będzie dla mnie nowe :D A na rękach stoisz przy ścianie czy w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Może ja cóś wniosę. Æwiczenia pod MU (które ja robiłem): -Dipy do brody i z łokciami jak najbliżej tułowia -Eksplozywne podciągnięcia nad klatkę -Powolne opuszczanie MU z fazami negatywnymi i kilka innych, ale te moim zdaniem są świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dzięki za pomoc, na pewno to wniosę do treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Jedna uwaga, możesz mieć pewien problem przy tych dipach, jeżeli masz trochę większą klatę :>. Znam jedną osobę, która ich nie mogła robić właśnie z tego powodu. Zabawna sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Do tych dipów to tak nie zupełnie mam siłę :D to takie trochę bardziej zaawansowane ćwiczenie jak dla mnie i muszę nabrać więcej siły, żeby to zrobić dokładnie ale ogarnę te dipy :D Mam jeszcze dodatkowe pytanie: znasz jakiś przykładowy filmik lub cokolwiek co pokazuje jak te dipy wyglądają? Chciałam się tylko upewnić czy dobrze to robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ja właśnie robię dipy ale z szerzej rozstawionymi ( spróbuję przy tułowiu ) i podciąganie pod klatkę. A co do stania na rękach to trochę przy ścianie a potem bez. Æwiczę metodą prób i błędów z wybicia jednej nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 £atwiej jest z węższym rozstawem poręczy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ale mi chodziło o takie wolne opuszczanie się na jednej poręczy, gdy jesteś wyprostowany. Takie jakby pompki 1 minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Wczoraj mieliśmy wspólny trening na kółeczkach z Pietem, Maverickiem, Arturem (który nie jest na forum) A potem się rozpadało i zrobiliśmy grilla :D Jednak byliśmy w miejscu gdzie nie dość, że dało się tego grilla spokojnie zrobić to jeszcze dało się tam zawiesić kółeczka i była kontynuacja zabawy na kółkach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jeżeli będę miał siłę, to ogarnę dla Ciebie filmik na treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Niedługo grille będą tylko takie - w połączeniu z treningiem. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi