SkyWay Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Do węgli doładuj a tłuszcze zostaw tak jak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ty jesz 77g węgli dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Tylko w nietreningowe, wszystko napisałem przecież DT - 70% węgli / 30% tłuszczyDNT - 30% węgli / 70% tłuszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Czyli po prostu robisz rotacje węglami,LOW CARB i HIGH CARB ;DLOW,często używane na redukcji Powodzenia w redu,mordko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Spoko nie doczytałem Nie wiem po co te rotacje są ale ok jak ktoś chce niech robi ;D ja tego nie stosuje, że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Dzięki Maluszek Będę robił zdjęcia co tydzień i jak będzie jakaś przemiana to wstawię. Ogólnie na tydzień wychodzi -20%, zobaczymy co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Dzisiaj był trening nóg, niestety tylko 2 serie bo dał mi ostro w kość i padał deszcz. Za tydzień na bank będą 3 Leg Shocker Routine: 2 serie10 Pistol Squats on each leg20 Hannibal Squats 15 Pyramid Calf Raises (15,14,13…) na jedną i drugą nogę20 In & Out Squat Jumps 20 Lunge Walks ( wykroki / kaczy chód )1m Wall Sit+Dieta z odpowiednimi godzinami Jednego banana zjadłem tuż przed treningiem ale dopisałem do tego pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 I teraz bardziej mi się podoba Twój dzień jedzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Dieta jak i plan całkiem spoko, teraz tylko czekać na rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Dzisiaj nic nie robiłem praktycznie, bo i pogoda nie sprzyjała i nie miałem treningu zamierzonego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dieta ładnie pilnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Zelq oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Chest Insanity: 3 Cycles15 Regular Push Ups5 Diamond Push Ups10 Dips10 Arching Push Ups 10 Decline Push Ups10 Dips on Straight BarBack Brutality: 3 Cycles 10 Wide Pull Ups5 Close Grip Pull Ups5 Wide Grip Behind Neck Pull Ups5 Shoulder Width Behind Neck Pull Ups+Trochę stania na rękach na poręczach, już mi wychodzi nawet nawet, więc w sobotę idę nagrać to czego nauczyłem się do tej pory i podzielę się tym z wami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Fajny trening No to czekam na filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Dieta z wtorku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Arm Assassin: 3 Sets 10 Shoulder Width Chin Ups20 Wide Grip Australian Chin Ups10 Dips20 Bench Dips10 Close Grip Chin Ups20 Close Grip Australian Chin Ups10 Dips on Straight Bar20 Bench DipsDziś, tzn. wczoraj zrobiłem porządny trening łap. Po treningu czułem tylko zwisające mięso z barków, haha Mam nadzieję niedługo robić po 5 setów z wszystkimi założonymi powtórzeniami, bo na razie ich nie zapisuję . Jutro rano lecę z kolegą poćwiczyć HS, a tu dieta z dnia treningowego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 To daj znać jak trening HS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Z treningu nic nie wyszło bo kumpla nie było Ale za to wczoraj po zrobieniu nóg, stałem najdłużej na poręczach, ponad 10 sek :D. Dziś coś mam nadzieję nagrać, więc jak się uda to coś krótkiego pojawi się w dzienniku.Leg Shocker Routine: 2 Cycles 10 Pistol Squats on each leg20 Hannibal Squats 15 Pyramid Calf Raises (15,14,13…)20 In & Out Squat Jumps 20 Lunge Walks1m Wall SitZrobiłem tylko dwie serie bo było ciężko, a miałem 3 machnąć kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Chest Insanity: 3 Cycles15 Regular Push Ups5 Diamond Push Ups10 Dips10 Arching Push Ups 10 Decline Push Ups10 Dips on Straight BarBack Brutality: 3 Cycles 10 Wide Pull Ups5 Close Grip Pull Ups5 Wide Grip Behind Neck Pull Ups5 Shoulder Width Behind Neck Pull Ups 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 I czujesz już jakąś różnicę w takich ścisłych dietach i treningach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Tak ! Waga z 80 spadła do 77,3 i BF 18,3% ( ale tym sie mniej kieruje ). I dziwne bo siła nawet mi idzie, wczoraj zrobiłem 6 dobrych muscle upów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Już po treningu, kolega zmotywował i cały tydzień tyraliśmy rano, choć dziś po treningu mnie brzuch ściskał bo okno z postem się troszkę wydłużyło Wieczorem wrzucę dietę z dnia.Arm Assassin: 3 Sets 10 Shoulder Width Chin Ups20 Wide Grip Australian Chin Ups10 Dips20 Bench Dips10 Close Grip Chin Ups20 Close Grip Australian Chin Ups10 Dips on Straight Bar20 Bench Dips Edytowane 23 Lipca 2015 przez zelq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 To jest Twój cały trening czy jedna seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Jest na górze przecież 3 Sets - 3 Serie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 8 ćwiczeń to sporo, ja ćwiczę maks po 5 ćwiczeń na partie/dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi