zelq Napisano 2 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Tak z interwałów nici i dziś też nie wyszło Ale na pewno w tym tygodniu jeszcze je rozpocznę, a tymczasem trening dzisiaj był ciężko ze względu na małą regenerację z wczorajszego dnia. Łapcie też filmik z mojego HS Arm Assassin: 3 Sets 10 Shoulder Width Chin Ups20 Wide Grip Australian Chin Ups10 Dips20 Bench Dips10 Close Grip Chin Ups20 Close Grip Australian Chin Ups10 Dips on Straight Bar20 Bench Dipshttps://www.youtube.com/watch?v=oYT2wC7grfI&feature=youtu.be 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 lekcje HS to musze wziąć od Ciebie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 3 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Na poręczach to może jeszcze tak, ale na ziemi to leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Ee Jaki HS ładny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Staraj się nogi łączyć i bardziej wypychać barki do góry kiedy juz stoisz na rękach,to będzie bardziej prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Maluszek dobrze mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 4 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Dzięki, spróbuję bo też to zauważyłem właśnie. Chcę się nauczyć press handstand'u z poradnika od Kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Takiego:Jak tak, na wskakuj na poręcze od razu, jest dużo łatwiej i prościej. A potem tylko z nogami złączonymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Presika da się ogarnąć,w kilka dni,tygodni Dół pleców i będzie dobrze,rób przy ścianie i tyle XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Dokładnie, mi to zajęło 4 dni więc dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Zelq nie jesteś sam ja też ładnego presika jeszcze nie ogarnąłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 A ja żadnego więc również piątka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 5 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Dziś w parku podejmę pierwsze próby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Daj znać jak Ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 6 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Lipa, muszę się z tym oswoić bo nie mam siły ciężaru ciała na barki przenieść coś ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Jak przyjmiesz pozycję początkową do StraddlePress upa z prostymi rękoma to zaczynaj od tego, żeby się mocno pochylać do przodu i starać właśnie przez to pochylenie podnieść nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Jeszcze to ogarnę, spokojnie Tymczasem dziś była klata i plecy. Powoli myślę nad zmianą planu.Chest Insanity: 3 Cycles15 Regular Push Ups5 Diamond Push Ups10 Dips10 Arching Push Ups 10 Decline Push Ups10 Dips on Straight BarBack Brutality: 3 Cycles 10 Wide Pull Ups5 Close Grip Pull Ups5 Wide Grip Behind Neck Pull Ups5 Shoulder Width Behind Neck Pull Ups 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Nie czujesz już pompy czy za słaby po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 ile juz na tym ćwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ładnie trening pociśnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 21 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witajcie z powrotem po mojej około 1.5 miesięcznej przerwie od treningów i forum które wynikły ze zmian w życiu osobistym, a mianowicie przeprowadziłem się do Warszawy studiować i pracować. Stąd też musiałem ogarnąć mieszkanie itd. Teraz już sytuacja jest ustabilizowana i od poniedziałku ćwiczę poprzednim treningiem oraz stosuję tą samą dietę, czyli IF. Waga zwiększyła się o 2.5 kg i bf o 2 % :/ ale jestem zmotywowany żeby to spalić i zejść do upragnionego 70. Będę tu wchodził i starał się wrzucać treningi w miarę systematycznie, ale może to być ciężkie ze względu na szybkie życie w Wwa w którym brak mi na wszystko czasu ^^. Pozdrawiam wszystkich stałych bywalców jak i nowych, see u soon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No siemka! 2% bf to jeszcze nie ma tragedii. To mówisz, że już powoli sobie układasz nowe życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No nie ma nie ma ale już schodzi chyba Powoli tak, można powiedzieć że już żyję na swoim praktycznie i jest mi z tym dobrze Zbieram nawet paragony ostatnio żeby wyliczyć za miesiąc ile konkretnie wydaję na jedzenie pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 powiem Ci że ciężko będzie wyliczyć ustal sobie np 100zł na tydzień czy na pół i się tego trzymaj bo ceny chodzą do góry i nie łatwo jest utrzymać stały wydatek aa i polecam promocje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi