Maverick Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 a jak z płatnoscia?dostajesz duzo wiecej czy podstawe?:D jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Tzn. za caly staz powinienem dostac 1280 bodajże jesli o to Ci chodzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Wtorek (Techniki) ~~30min biegu Muscle up 1) 10 5 Negative Muscle Ups /5s opuszczania 2) 10 8 Podciągnięć do klatki 3) 10 10 Straight Bar Dips 4) 10 10 Explosive Knee Raises 5) 10 0 Clap Push Ups Nie dałem rady na jednej ręce :< 6) 10 Straight Bar Dips HandStand Nie było wczoraj jakieś dobrej próby którą mógłbym się pochwalić, ale coraz lepiej mi idzie z równowagą. ~~30min biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Keep going :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witajcie, właśnie wróciłem ze stażu i teraz pewnie ze spadkami ale lecę dalej od poniedziałku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Tak jak zapowiedziałem wracam po miesięcznej przerwie. Nie sądziłem że akademickie życie tak mnie pochłonie no i poległem, mało trenowałem ale teraz już to naprawiam ! :DPoniedziałek (Klata+Triceps) Pompki z nogami na podwyższeniu 14/16/18 12/14/16 Pompki diamentowe 7/8/10 7/8/9 Pompki z rękoma szeroko 12/14/18 12/14/16 Dipsy 7/8/9 10/12/8 Pompki na kostkach 6/8/8 6/8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ¦RODA (Plecy+Biceps) Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/4 4/4/5 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 20/18/16 Podciąganie podchwytem 5/5/6 5/5/6 Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 6/6/7 7 7/7/5 Pdciąganie nachwytem 7/7/8 5/5/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Czwartek (Barki + przedramię) Australian Pull Ups z nogami na poręczach 7/7/7 Dipsy na drążku 7/7/9 9/9/9 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/12s. 10s/12s/14s Pompki na rękach pod ścianą 4/4/- Podciąganie za głowę 4/4/5 4/5/6 HandStand Choć przez miesiąc trochę zaniedbałem cały trening to postępy nadal są coraz lepsze. Coraz więcej lepszych prób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Sobota, poranny ogólny trening. Trochę zamieszałem ale czuję mięśnie więc jest gicior. Sobota (Ogólny) Pompki standardowe 14/16/18 Pompki diamentowe z nogami na podwyższeniu 8/10/12 Podciąganie nachwytem 6/6 Podciąganie nachwytem szeroko 6/4 Dipsy 8/10 +10 min truchtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Poniedziałek (Klata+Triceps) Pompki z nogami na podwyższeniu 14/16/18 14/16/18 Pompki diamentowe 7/8/10 7/8/10 Pompki z rękoma szeroko 12/14/18 12/14/18 Dipsy 7/8/9 10/12/8 Nie miałem gdzie dziś zrobić. Pompki na kostkach 6/8/8 6/8/10 Pomimo tego że ćwiczyłem dziś w domu i nie miałem możliwości zrobienia dipów jestem zadowolony z klatki piersiowej którą mocno czuję. Jutro będzie ładny zakwas Myślę że już chyba wróciłem do formy, okaże się to na koniec tygodnia i dam znać czy moje przewidywania się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Dipsy możesz robić na krzesłach czy też stołkach , zawsze coś można wykombinować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Progres widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Niestety z powodów osobistych nie jestem w stanie na razie ćwiczyć, nad czym bardzo ubolewam. Mam nadzieję że problemy szybko się wyjaśnią i powrócę do treningów beż większych spadków. b( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, wracam do treningów tak jak zapowiedziałem. Problemy się rozwiązały i mogę ćwiczyć z czego jestem ogromnie zadowolony. Dziś zrobiłem trening techniczny pod kątem stania na rękach i muscle up. Muscle Up 1) 10 5 Negative Muscle Ups /5s opuszczania 2) 10 7 Podciągnięć do klatki 3) 10 10 Straight Bar Dips 4) 10 10 Explosive Knee Raises 5) 10 10 Clap Push Ups Nie dałem rady na jednej ręce, zrobiłem na dwóch HandStand Wielki przełom ! Zacząłem opierać się sile i bardziej naciskać na podłoże gdy opadam do przodu i daje to wielkie postępy. Walnąłem dziś życiówkę 12 sekund i mogłem stać jeszcze dłużej, ale chciałem spróbować pompkę i się obaliłem :D Jest super. +22 minuty biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Zajebiście! Niedawno miałem dokładnie takim sam rekord :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 A czy od takiego zwykłego stania na rękach trudno jest przejść do stania na poręczach ? Jest inny uchwyt i nie wiem zbytnio z czym to się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Na poręczach z tego co wiem jest trochę łatwiej bo możesz balansować nadgarstkami. Ja jeszcze nie robię na poręczach, czekam aż będę mógł wyjść z L-sita do HS, i myślę, że jeszcze z tydzieñ, już prawię pokonuję tę barierę :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ¦RODA (Plecy+Biceps) Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/4 4/4/5 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 20/20/13 Podciąganie podchwytem 5/5/6 5/5/6 Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 6/6/7 7/7/5 Pdciąganie nachwytem 7/7/8 7/5/3 Mam trochę problemy z tymi pompkami, nie wiem czy je dobrze robię choć biceps trochę czuć. Na koniec postałem trochę na rękach bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Czwartek (Barki + przedramię) Australian Pull Ups z nogami na poręczach 7/7/7 7/8/9 Dipsy na drążku 7/7/9 10/10/10 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/12s. 14s/-/- Podciąganie za głowę 4/4/5 5/5/3 Hindu push ups 6/6/6 Trening przerwała mi burza z deszczem, drążek był tak śliski że nie było możliwości zrobienia zwisu, ale widać że jest progress. Ostatnie pompki zrobiłem już w domu, żałuję tylko że nie postałem na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tym bardziej rób trening zwisu ). Mniejsze tarcie - więcej mocy trzeba przyłożyć, by zatrzymać rękę na drążku = większy progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 £atwo powiedzieć kiedy na drugiej serii dałem radę 2 sekundy :D Możesz poradzić co robić kiedy w staniu na rękach lecę do tyłu ? Bo jak do przodu to naciskam na podłożę, lecz jak do tyłu to słyszałem żeby ręce ugiąć ale i tak opadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 SOBOTA (Ogólny) Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 12/14/16 Pompki diamentowe 6/7/8 7/8/9 Podciąganie nachwytem 6/8/8 6/5(7)/3(5) ( ) - negatywne opuszczanie z wyskoku Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 20/20/10 Pompki z rękoma przy biodrach 4/4/5 4/5/5 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/10s 12s/14s/14s HandStand Dziś lipa straszna, żadnej konkretnej próby. Przechylało mnie ciągle do przodu i nie mogłem utrzymać pozycji nawet naciskając palcami. Mimo to nawet słaby trening to trening do przodu g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Wychod¼ powoli do HS, staraj się jak najmniej dynamicznie. Ręce na ziemi proste, ustawione tak jak Ci wygodnie. Noga, którą się wybijasz jak najbliżej rąk (ale nie tak, by bolało). Obie nogi proste. Noga, która idzie pierwsza cały czas prosta, drugą nogę wypuszczasz dopiero gdy ta pierwsza jest najwyżej jak pozwala na to Twoje rozciągnięcie. Lekkie odepchnięcie i dostawiasz nogę do nogi. Jeszcze wersja trudniejsza, ale fajniejsza: HS obunóż, czyli z dwóch nóg. Albo pooglądaj jakieś tutoriale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Właśnie widziałem obunóż i to chyba podchodzi już pod wejście siłowe? A na wejście siłowe na youtubie nie mogłem nic znale¼ć, jakieś ćwiczenia na to czy samo z czasem przyjdzie nie wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYBRYDO Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Pod wejscie do handstand ten tutek moze byc pomocny: http://m.youtube.com/watch?v=pMB9Qret9-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi