Marcinv94 Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wisielec-na-Monciaku-pozbadz-sie-15-zl-w-mniej-niz-2-minuty-n81268.html ja tak myślę że zrobię 1:30 min max ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 sprawdze sie na zwyklym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Niee rozumiem o co chodzi z tym drążkiem szczerze. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekK Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Muszisz sie utrzymać wisząc nieruchomo wydaje sie proste ale takie nie jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 on się rusza w kółko we własnej osi myślę jak by tu się złapać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Nie¼le. :> Nie powiem czy dałbym radę, bo nie mam takiego drążka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 no to na zwykłym zrób i napisz jaki czas udało się Ci osiągnąć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Dobra. :P Po obiedze zrobię teścik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 niezle :D ide sprobować na swoim drążku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Też sobie spróbuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Tylko wasze drążki się nie kręcą w kółko non stop :D pozatym daje 2 miesiące ćwiczeñ z ekipą którą dziś ćwiczyłem i jade tam po 100 zł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 No patrzę na to nie wydaje się trudne, więc zachowująć się nierozsądnie i na swój sposób głupio, powiem że już tam mogę po tą stówke jechać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 a probowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Dzisiaj ktoś na treningu z grupą powiedział o tym challengu. To na koniec workoutu, kiedy wszyscy byli już zmordowani. Padł pomysł, żeby to zrobić. Co prawda nie mieliśmy okręcających się drążków, ale na 20 kilka osób byłem jedyny, pó¼niej jeszcze doszedł koleś całkiem nie¼le zbudowany :>. 2 miejsce zajęła dziewczyna (czyt. kobieta), miała 1:50 :D. SZACUNEL dla kobiet za tak wielką wytrzymałość (są od nas wytrzymalsze na ból ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 no to nie¼le! Scy ja byłem ostatnio na bemowie wczoraj musimy się zgadać myślałem że jest gorszy dojazd a tu wooooo w godzinkę dojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 To wbijaj jutro o 18 na trening (przystanek Bemowo ratusz), podeślij mi swój numer na priv i się zgadamy na miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ja w szkole na zaliczeniu miałem 1min 40s, ale drążek był sztywny, a ten jest ruchomy, więc trochę misja. ;D Ale świetny pomysł na biznes. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Moj znajomy [podciąga się 30x nachwyt] miał tam 57s , drążek jest nasmarowany czymś śliskim i totalnie lu¼ny, kręci się w każdą stronę podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 no to juz wiadomo że się zbytnio tam nie da zgarniać kasy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja miałem okazję wypróbować ten "wynalazek" :D Na zwykłym drążku trzymam 2min+ Na tym wisiałem 40sec ;p ale zle robiłem bo ciągle poprawiałem chwyt dlatego drążek zaczynał się kręcić i ręka sama mi się ześliznęła. Drążek jest na łożyskach (nasmarowanych), a sam drążek nie jest niczym wysmarowany jak napisał użytkownik wyżej jest suchutki. Trzeba złapać go raz a solidnie i trzymać. Można używać tylko nachwyt i podchwyt. PS:Wypróbowałem go w Bułgarii, jak coś jeszcze chcecie piszcie ;D aha pytałem się gościa który mi udostępnił drążek że był taki jeden co trenuje 5lat albo co ma 5lat nie do koñca zrozumiałem ale wytrzymał 2minuty 30sekund :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 No to da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi