Administrator Dynloth Napisano 13 Lipca 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Siemanko, tym dziel możemy się pochwalić jakie suple jemy Więc ja w tym miesiącu wjechałem na grubo i wygląda to tak: Beta Alanina [TREC] Kreatyna [CM3 TREC] Przedtreningówka [SAW TREC] Izolat Białka [KFD] Karbo z BCAA [ACTIVLAB] Jakby ktoś potrzebował opinię owych produktów to służę pomocą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 No to sporo tego wchłaniasz Jak suplementy z treca, dobre? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Ja aktualnie nic bo hajsu brak xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Lipca 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Haha, mi też szkoda hajsu, ale mówię inwestycja w siebie @Quake jeżeli chodzi o smak to w porządku, dobrze się rozpuszczają i w ogóle, aczkolwiek co do SAWa myślałem, żę będzie bardziej kopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EhnatoX Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 ogólnie teraz mało; Olimp - białko natutalne ZMAX - allnutrition BCAA - allnutrition Omega 3 K2 D3 - allnutrition TT - allnutrition 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Ja tylko witaminy z Olimpu obecnie :) Allnitrion ktoś o tej firmie już wspominał że jest dobra, chyba nawet @FarGoo:) A Ty polecasz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EhnatoX Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 czy jest dobra... Na pewno mam do niej zaufanie i na mnie działa. Wybieram tą firmą przeważnie dlatego, że ma dawki i skład taki jak mnie interesuje (szeroki wybór), a ciężko coś konkurencyjnego znaleźć w tych samych proporcjach i składzie jaki mi pasuje. No i cena przystępna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 No to dzięki za info, też spróbuję z ich firmy i zobaczymy czy na mnie też będzie działać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 @EhnatoX a skąd zamawiasz suple? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EhnatoX Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 42 minuty temu, Dynloth napisał: @EhnatoX a skąd zamawiasz suple? :) Od dawna zamawiam na SFD, bo jest super obsługa, expresowa dostawa i co najważniejsze.. punkty. Za każde wydane 10 złotych jest jeden punkt - w przeliczeniu to złotówka. Jest bardzo dużo rzeczy, które można kupić za punkty. Plus z każdym zamówieniem dostajemy rabat 10% czyli faktycznie razem z punktami oszczędzamy 20 złotych na każde 100 złotych wydane. Jak dla mnie super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 No to faktycznie super opcja, jak będę coś zamawiał to wezmę od nich. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Również polecam SFD :) dobra obsługa itd. Wszystko to co kolega wyzej powiedział to juz dopowiadać nie musze A betke bierzesz Dynloth w capsach czy w proszku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Beta Alanina jest w capsach, a tak btw. się właśnie kończy, ale chyba nie będę dokupować, bo w SAWie jest jej też sporo. No proszę, a ja zawsze byłem przekonany że KFD jest lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 W prochu beta alanina tez jest ;p ale takie mieszane opinie sa co do bety od treca, i chcialem sie cb zapytac jak Ty odczuwasz roznice po niej, mrowi czy nie? Pompa jest? Edit: a nie sory, pomylilo mi sie z olimpem, od olimpu jest w prochu tez a od treca nie Ale i tak aktualne pytanie co sadzisz o tej od treca ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Co do bety to myślę, że jest tak jak z innymi suplementami, że po jakimś czasie organizm się przyzwyczaja i przestaje kopać, czy mrowić :) @ApeXxX a Ty jakie suple stosujesz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Ja obecnie nic nie stosuje. Kiedys stosowalem monohydrant od Activlab. Potem czas dlugi czas nic nic nie bralem. A obecnie mam izotonik od Olimpu Iso Plus, Vita-Min multiple sport od olimpu. I 3 probki whey protein coplex od olimpu xD i zamierzam sb kupic mass xxl od treca, cm3 od treca, bcaa high speed od treca, beta alanine od allnutrition, i ten whey protein complex od olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 22 godziny temu, ApeXxX napisał: W prochu beta alanina tez jest ;p Mi chodziło, że moja jest w capsach Mrowienie było myślę przez jakieś 6 dni treningowych, później coraz słabiej aż w końcu w ogóle A co do pompy to właśnie nie było Ogólnie Beta Alanina spoko produkt, ale jak ktoś dodatkowo stosuje przedtreningówkę to nie ma sensu dodatkowo Bety :) No to spore zakupy Ci się szykują Kreatynę CM3 już z miejsca mogę Ci polecić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 To git bo slyszalem ze cm3 taka zajebista i wgl wiec postanowilem sprobowac ;D. A co do bety. To jakas slaba jak pompy nie ma. Sprobuj tej od allnutrition w prochu. Dobra jest podobno. Ale dam znac jak bede miec ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 No to super czekam na info, a Ty wjeżdżaj na ostro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 luz, moge dać info co do Olimp Whey protein complex. Smak jagodowy: porażka totalna, nie mogłem nawet przełknąć, smak masła orzechowego z zimnym mlekiem dobre, ale najlepsze to smak ciasteczek, mialem probki wiec posmakowalem, samo dzialanie bialka bardzo dobre, rozpuszczalnosc super. od jutra biore witaminy od olimpu wiec tez dam znac poskonczeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Dzięki za info, przyda się. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Luz, to białeczko od olimpu polecam, najlepiej czekoladowe albo ciasteczkowe, najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 15 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Witajcie. Wybaczcie za moją długą przerwe ale miałem powody. Jeśli nadal czas pozwoli to będe spędzał tu czas. Mam troche suplementów część przetestowana, a część czeka. Będe Wam opisywał to co przetestowałem i podzielę się swoim zdaniem. Lista supli moich (będe oznaczał to co już opisałem ;) ) Trec Nutrition: 1. Mass XXL (Vanillia) 2. BCAA High Speed (Cherry-Grapefruit, Cola) 3. GABA 750 4. Beta-Alanine 700 5. Magne 100 Sport 6. Sleep-er (tropic orange) Olimp Sport Nutrition: 1. Whey Protein Complex 100% (Cookies Cream, Jagodowy, Penaut Butter) 2. TCM Xplode (Orange) 3. Iso Plus (Tropic Blue) 4. BCAA Xplode Powder (Orange) 5. Vita-Min Multiple Sport 6. Redweiler (Red Punch, Cola) Zacznijmy od góry. Mass xxl. Gainer jak gainer, działa dobrze, jest gęsty i potrafi nasycic. Samo działanie jest dobre, za to smak vanilli. Moze byc ale jest za bardzo slodki. O gustach sie nie dyskutuje ale wazne ze dziala Dalej mamy bcaa high speed. Jak na grefrut przystało strasznie gorzkie ze smakiem coli troche lepiej lecz za duzo coli nie przypomina, ale dzialanie jak najbardziej ok. Gaba- kupilem na poprawe snu gdzie sprzedawca twierdzil ze jest moxniejsze od ZMA a tak nie jest ale juz dobra kupilem. Zalecana porcja gaby niby 1 kapsulka. U mnie nawet przy dwoch nie bylo poprawy ani snu ani regeneracji. Wiec jak chcecie cos na sen to lepsze bedzie zma badz sleep er ale o tym pozniej. Beta alaniny jeszcze nie testowalem. Magnezu tez. Sleeper tez nie testowany gdyz od producenta nie dostalem jeszcze. Wzialem udzial w testach ale trec sie nie spieszy zeby wyslac Przejdzmy do olimpu. Whey protein. Jak dla mnie bardzo dobre bialko o super wlasciwosciach. Stosunek ceny do jakosci ok. Smak ciasteczkowy zadowalajacy, maslo orzechowe rowniez bardzo dobre. Za to jagodowy byl ochydny. Tcm xplode, dosc dobry jabczan kreatyny, lecz niestety nie mam mozliwosci przetestowania cm3 od treca i porownac do tego TCM. Dzialanie przyzwoite, smak orange smakuje jak napoj pomaranczowy czy tam oranzada. Takze smak jak najbardziej na plus. Iso plus. Izotonik do nawodnienia. Wzbogacony o glutamine i l-karnityne Ma witaminy troche mineralow i ma nawadniax. Robi to w miare dobrze. Smakuje niczym niebieski powerade czy tam oshee Bcaa xplode- smakuje tak srednio za to dzialanie ma w miare ok. Chociaz na to 10 g ma tylko 6 g aminokwasow co jest troche liche. Vita min. Bardzo dobry preparat dwu fazowy. Dobrze uzupelnia diete w witaminy i mineraly jesli ktos ma braki. Redweiler jeszcze nie testowany. Reszta prosuktow nie przetestowanych pojawi sie za jakis czas ;) jesli ktos chce dokladnie sie czegos dowiedziec o konkretnym produkcie to chetnie odpowiem :) pozdr! Sila z wami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 No patrz sporo tego i całkiem fajna recenzja Aż miło poczytać Beta Alanina jest dobra, elegancko działa polecam Jestem ciekaw recenzji Sleepera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 18 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Dzięki za miłe słowa :) motywuje do dalszego działania :) ti jedziemy dslej z tematem xd Co do poprzedniej recenzji dodam ze TCM przy małej ilosci wody srednio sie rozpuszcza. Przy wiekszej ilosci wody nie zauwazylem. Beta alanina. Miałem takie mrowienie ale jest ono takie ledwie ledwie. Praktycznie wcale tego nie czuje. Troche lepsza pompa po tym jest. Ale wytrzymalosci nie zwieksza jak powinna. Powinienem wiecej w stanie zrobic. A tymczasem jest tak samo jak bez. Podsumowujac. W moim przypadku nie sprawdza sie ta beta alanina dobrze. W przyszlosci sprobuje innej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi