m4lusz3k Napisano 3 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Wiesz co nie wiem czemu bolał ... ;D ale taki ból że gr... :D Dziś już wszystko okey :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Trening ABS zako?czony :D Szamka zjedzona ... Jem ten sos już tyle razy ale nadal jak go jem to MAGIAAA :D Dziękuje Ludziom którzy to zrobili ^^ Obym jutro rano znów nie wstał troszkę za póżno ... :D mam wychodzić z domu na autobus o 6;45 a wstaje o 6;30 ... :D i jadam tylko banana , no i na jakiś czas starczyło .. czas wstać wcześniej i zjeść jakieś płatki i może jajeczka + banan+brzoskwinia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Tak będzie dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ne mogę się coś nastawić znów na te wczesne godziny.. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 A we? przesta?, przerabane, ale o ile dzie? jest dłuższy. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 co mi z tego,.. :D jak się nie wysypiam .D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 No nareście zjadłem śniadanie.. :D Płatki+owoce :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Trening zako?czony dziś ćwiczyłem plecy i biceps :D Wszystko zrobiłem dobrze nie miałem problemów zbytnio MU już wychodzi fajne :D) trzeba zjeść szamkę i za jakiś czas iść w kime... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 To MU już umiesz? Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ile uczyłeś się MU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Powiem tan na dwie ręce już robię ale muszę pomóc nogami sobie (wykopuje jakby) :D Ale juz jest progres Za jakiś czas będzie już taki typowo siłowy :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ale taki MU też jest ładny i dla przeciętnej osoby niewykonalny. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Mu uczyłem się hmmm krótko .. To wychodzi samo z siebie.. :D Takich Mu zrobie kilka ;D Dziś trening Barki+Przedramie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 6 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No to już masz czym się pochwalić. :D Ja jeszcze nie ogarnalem. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Flash to też zależy od naszego uchwytu ;D Dobra wróciłem ze szkoły , nareszcie weekend Dziś nóżki (kocham to) jutro zakwasy jak nic.. :D Wczoraj zauważyłem że prawa łydka jest bardziej umięśniona od lewej :D Zacznę chyba dodawać sobie powtórze? na tą prawą nogę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Trening niedawno zako?czony :D Było świetnie :D TO jest to coś na co czeka się cały dzie? :D Muzyczka i trening staje się milszy :D) Jutro pewnie zakwasy ) Teraz czas na szamkę ryz+kurczak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Czyli standardowo. To dziwne, że masz jedną większą, a drugą mniejszą łydkę. ćwiczyłeś coś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nic nie ćwiczyłem .. :D Ale za bardzo tym się nie przejmuje :D jak dołożę sobie wspięć na palce na tą prawą nogę to trochę się zbije i myślę że będzie wtedy okey Wszystko przyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Siemanko Trening ogólny zako?czony Wszystkie ćwiczonka zrobione :D Szamka zjedzona Kurczak 250g+ryż 100g+warzywa ok.120g; ) Jutro dzie? wolny od ćwicze? :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Witam Wczoraj trening klatki+triceps :D ładnie wchodziły ćwiczenia ;D Dziś czułem klatkę że "boli" XDD JEst okey :D Dziś jest ABS , będzie moc ;D Trzeba zrobić szamkę jakąś :D OD jutra do piątku nie będzie mnie w domu , ponieważ jadę na biwak :D Nie będzie treningów ;(() ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nie szkoda Ci przerwać systemu treningowego? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No szkoda szkoda i to bardzo ;D Były myśli żeby nie jechać no ale jak klasa to klasa ;DD Jakoś to będzie :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No to na biwaku namow kolegów do treningów. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No właśnie, we?miesz udział w promowaniu SW i poćwiczyć sobie. Przecież pompki brzuszki możesz robić jak najbardziej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A jeśli już nie dasz rady ćwiczyć to chociaż alkohol odstaw na bok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi