Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w obu nadgarstkach to co ty w jednym od ponad roku :( ćwiczę tylko na uchwytach do pompek i spędzam po 20~ min. na rozgrzewaniu samych nadgarstków przed każdym treningiem.Byłem na rehabilitacji i gówno dała tak serio.Teraz jest już coraz lepiej odkąd zacząłem te ćwiczenia przed treningami stosować.

Co do uchwytów to gadałem już wczoraj o tym z tatą XD Powiedziałem że mi owe zespawa ;D Odczekam jakiś czas , jeżeli nie będę ćwiczył a będzie ból no to serio lekarz .. :D Jak będzie dobrze to też postaram się poświecić więcej czasu na rozgrzewce ;D

Następny dzie? bez ćwicze? .. Postanowiłem że od poniedziałku zaczynam znów ćwiczyć , bo dziwnie mi tak siedzieć i siedzieć .. :D Co będzie ze mną to będzie ;D Ale cały czas żeby jem ile mogę .. :D Aktualnie zajadam się orzeszkami o smaku papryki :DD Myślę tak kiedy zacząć redukcję :D Wy kiedy przechodzicie na ujemny bilans kaloryczny ?:DD

No więc już po treningu na "nowych" uchwytach..Zrobiłem aby jedno ćwiczenie z planu od Dynlotha , i powiem Wam że nie było żle XD Odskocznia od codzienności zawsze spoko :D Nie ćwiczyłem kilka dni , a jak dziś powróciłem do treningów to aaa inny człowiek :D Tęskniłem do tego zmęczenia. Zaraz szamka ryz kurczak i warzywka :D

• 2 tygodnie później...

Witam,znów zaniedbałem mój dziennik. M4lusz3k taki nie dobry^^ Trening w ferie się odbywały , ale miałem tam chyba 2-3 treningi odpuszczone , a to ręka bolała , a to złe się czułem... Dziś trening klateczi+triceps , wszystko ładnie weszło +dodałem jedno ćwiczenie :D Dobrze było na tym treningu. Zaczynamy powoli redukcję:D Zobaczymy jak to będzie wszystko wyglądać ) POZDROO!!

Zwiększam sobie ilośc powtórze? w danym ćwiczeniu , dodaje jakieś ćwiczenia ,zmieniam je żeby mieśnie też troche inaczej popracowały ;PCały czas do przodu idzie ;D Co do tych ćwicze? to jest problem :D Słaby dolny odcinek pleców i ciężko zrobić. Musze cos porobic żeby wzmocnić. FL na jedna noge z 15-20sec/BL 5sec jedna noga/HF aby poniose całe ciało do lini prostej. Mam nadzieję że na reduckji ogarnę to

Dobra siemanko , co więc u mnie nie jest za dobrze ;/ Nie ćwicze już od kilku dni nie chce mi się nic robić .. :D Przychodze do domu mówię że idę ćwiczyć , ale jednak zostaję w domu ..;/ Nie jest Dobrze. . Musze coś z tym zrobić ;D Jedynie co to na wf popróbuję robić FL/BL(jest już lepiej z BL) Niedługo napisze znow .. pozdro :D

Dziś wróciłem do ćwicze? od razu mi lepiej na duszy :D Wyszedłem porobiłem pare ćwicze? żeby przyzwyczaić mięśnie :D Porobiłem podciągnięcia ,ćwiczenia pod FL i BL, Co do BL to wydaje mi się że mam tą linię , ale nogi są lekko skulone , nie są do ko?ca proste :D Jest coraz lepiej ) Tak samo z HF , w szkole na takich jakby kratkach chroniących od schodów , na wolnej lekcji porobiłem sobie i utrzymałem troszkę z nie do ko?ca prostymi nogami :D COś czuję że niedługo już coś wykonam dobrego Wyszedłem dziś sobie po małe zakupy na dziś czyli twaróg i makaron :D Czas zaczać znów jeść porządnie :D @Dynloth jeżeli z tego forum chociaż z 200osób nie zaprzestanie ćwiczyć to będzie dobrze ! Chciałbym żeby nikt nie przerywał treningów! BEZ TEGO NIE MOżNA NORMALNIE żYć :D TO JEST JAK UZALEżNIENIE , RAZ SPRóBUJESZ TO JUż NIE MOżESZ PRZESTAć! "NIE PODDAWAJCIE SIę , WALCZCIE !"