m4lusz3k Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Chyba całkowicie odpocznę od górnej części ciała , a porobie sobie 2x w tygodniu nogi ;> Jak nie przestanie boleć to udam sie do jakiegoś lekarza :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Mam w obu nadgarstkach to co ty w jednym od ponad roku ćwiczę tylko na uchwytach do pompek i spędzam po 20~ min. na rozgrzewaniu samych nadgarstków przed każdym treningiem.Byłem na rehabilitacji i gówno dała tak serio.Teraz jest już coraz lepiej odkąd zacząłem te ćwiczenia przed treningami stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Co do uchwytów to gadałem już wczoraj o tym z tatą XD Powiedziałem że mi owe zespawa ;D Odczekam jakiś czas , jeżeli nie będę ćwiczył a będzie ból no to serio lekarz .. :D Jak będzie dobrze to też postaram się poświecić więcej czasu na rozgrzewce ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Następny dzie? bez ćwicze? .. Postanowiłem że od poniedziałku zaczynam znów ćwiczyć , bo dziwnie mi tak siedzieć i siedzieć .. :D Co będzie ze mną to będzie ;D Ale cały czas żeby jem ile mogę .. :D Aktualnie zajadam się orzeszkami o smaku papryki :DD Myślę tak kiedy zacząć redukcję :D Wy kiedy przechodzicie na ujemny bilans kaloryczny ?:DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No więc dziś klatka i triceps ;D Wykorzystam moje uchwyty do pompek :D Póżniej powinienem wszystko opisać co i jak D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Czekamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No więc już po treningu na "nowych" uchwytach..Zrobiłem aby jedno ćwiczenie z planu od Dynlotha , i powiem Wam że nie było żle XD Odskocznia od codzienności zawsze spoko :D Nie ćwiczyłem kilka dni , a jak dziś powróciłem do treningów to aaa inny człowiek :D Tęskniłem do tego zmęczenia. Zaraz szamka ryz kurczak i warzywka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ty dalej z tym kurczakiem? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No ,tak ;D Wielbie kurczaka :D Ale muszę poszukać czegoś równie dobrego , w podobnej cenie ;D Jakieś propozycję ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 No ja będę redukowal gdzieś za miesiąc. :D Powiem Ci że ciężko coś znale?ć żeby zamienić kurczaka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 No ja będę redukowal gdzieś za miesiąc. :D Powiem Ci że ciężko coś znale?ć żeby zamienić kurczaka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam,znów zaniedbałem mój dziennik. M4lusz3k taki nie dobry^^ Trening w ferie się odbywały , ale miałem tam chyba 2-3 treningi odpuszczone , a to ręka bolała , a to złe się czułem... Dziś trening klateczi+triceps , wszystko ładnie weszło +dodałem jedno ćwiczenie :D Dobrze było na tym treningu. Zaczynamy powoli redukcję:D Zobaczymy jak to będzie wszystko wyglądać ) POZDROO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To dawaj zdjęcie przed i po, będzie wtedy dobrze widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Od czasu założenia dziennik dalej robisz tyle samo powtórze? we wszystkich ćwiczeniach czy już coś idzie do przodu? Czy jakieś ciekawe ćwiczenia już Ci wychodzą, jakiś HumanFlag,FrontLever czy BackLever? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Zwiększam sobie ilośc powtórze? w danym ćwiczeniu , dodaje jakieś ćwiczenia ,zmieniam je żeby mieśnie też troche inaczej popracowały ;PCały czas do przodu idzie ;D Co do tych ćwicze? to jest problem :D Słaby dolny odcinek pleców i ciężko zrobić. Musze cos porobic żeby wzmocnić. FL na jedna noge z 15-20sec/BL 5sec jedna noga/HF aby poniose całe ciało do lini prostej. Mam nadzieję że na reduckji ogarnę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dobra siemanko , co więc u mnie nie jest za dobrze ;/ Nie ćwicze już od kilku dni nie chce mi się nic robić .. :D Przychodze do domu mówię że idę ćwiczyć , ale jednak zostaję w domu ..;/ Nie jest Dobrze. . Musze coś z tym zrobić ;D Jedynie co to na wf popróbuję robić FL/BL(jest już lepiej z BL) Niedługo napisze znow .. pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ruskich pooglądaj, powinno pomóc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Nie przejmuj się każdego ten kryzys dopada. Pamiętaj, że to My tworzymy przyszłość polskiego Street Workoutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dziś wróciłem do ćwicze? od razu mi lepiej na duszy :D Wyszedłem porobiłem pare ćwicze? żeby przyzwyczaić mięśnie :D Porobiłem podciągnięcia ,ćwiczenia pod FL i BL, Co do BL to wydaje mi się że mam tą linię , ale nogi są lekko skulone , nie są do ko?ca proste :D Jest coraz lepiej ) Tak samo z HF , w szkole na takich jakby kratkach chroniących od schodów , na wolnej lekcji porobiłem sobie i utrzymałem troszkę z nie do ko?ca prostymi nogami :D COś czuję że niedługo już coś wykonam dobrego Wyszedłem dziś sobie po małe zakupy na dziś czyli twaróg i makaron :D Czas zaczać znów jeść porządnie :D @Dynloth jeżeli z tego forum chociaż z 200osób nie zaprzestanie ćwiczyć to będzie dobrze ! Chciałbym żeby nikt nie przerywał treningów! BEZ TEGO NIE MOżNA NORMALNIE żYć :D TO JEST JAK UZALEżNIENIE , RAZ SPRóBUJESZ TO JUż NIE MOżESZ PRZESTAć! "NIE PODDAWAJCIE SIę , WALCZCIE !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tu się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares11 Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 żadnych wymówek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Wczoraj bez treningu , bo byłem w szpitalu i byłem pod kroplówką;/ Ale dziś za to coś zrobię ;DD Teraz jem sobie jajecznicę z chlebkiem , i wybiorę się na trening.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 szpital brzmi groznie...oby nic powaznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Co Ci się stało, że pod kroplówką byłeś? :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Osłabienie organizmu , i za duża dawka energetyków .. Ostatnimi czasami jadam dużo mniej jak wcześniej do tego wypiłem dużo energetyka to zacząłem wymiotować i zabrała mnie karetka ze szkoły no i kroplówka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi