m4lusz3k Napisano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Próbowałem,próbuje prawie co trening.Ciężko mam utrzymać,końcową część.Kiedyś podrzucę to nagranka,różnych form próbowania planczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Podeślij ten plan pod planche od Kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Obczaj jego najnowszy filmik ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Chętnie zobaczę Twoje próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Dziś jakieś tam 2-3-4 próby chyba nagrane mam Wrzuce jutro,teraz nie chce mi się sklejać ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Zobaczymy jaki postęp. Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Postęp..chciałbym .. https://youtu.be/z9ter2w0NXg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Kozak plac. A Plancha próbuj siłowo, mi to przyniosło lepsze rezultaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 No plac fajny. i FL też już ładnie Ci wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Okey Dominiku,zacznę robić bardziej siłowo i zobacyzmy .Front jakoś ostatnio zaczął wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Tak jak i u mnie z tym frontem dopiero zaczyna wchodzić. Specjalnie dla Ciebie Krystian jutro nagram moje próby to zobaczysz jak ja ćwiczę, może i Tobie to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 O dzięki wielkie,pewnie pomoże i to bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Siemaneczko,no i jak tam Dominik,nagrałeś coś czy się zapomniało ?Ja muszę chyba dać trochę odpocząć dla nadgarstków.Coraz bardziej dostają po "dupie" przy planche i słabiej to idzie ..Oj cięzko będzie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 O widzisz, nagrałem, ale zapomniałem dodać. Postaram się to jak najszybciej nadrobić. A spróbuj Press Upa, tam to dopiero dostają po dupie nadgarstki. Ja jako taka na szczęście ich nie odczuwam przy planchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 No to ja czekam.Jak to wygląda,bo nie mam pojęcia No ja niestety mam z nimi problemy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witam,dawno nic nie pisałem,ale teraz jest dobra okazja.Napiszę o tym pod koniec.Od jakiegoś czasu męczę się z dłonią,coś przy placu po sam nadgarstek.Przez co nie mogę robić pod planche albo mogę i się boję,coś siedzi mi może w głowie .. Jutro wolne,CHYBA,dziś też miał być dzień wolny i ćwiczyłem,także nie poćwiczę pod planche. JUTRO TO DZIŚ,A DZIŚ TO WCZORAJ XDDDDWięc może w niedzielę dopiero coś popróbuję.._________________________________________Również zaczęły boleć lędzwia,tak to jest jak się robi ćwiczenia pod fronta,spiczagi,HS,backi ;DAle to szybko powinno przejść,jeden-dwa dni wolnego i będzie git,także o to się mniej martwię._________________________________________Teraz to coś dlaczego piszę ten wpis.Ostatnimi tygodniami nakręciłem się na Fronta,początki marne,ale przykładając się do trening,ogarnąłem to!Jest już trzymany,nie długo,ale mam to co chciałem od dawna!KOLEJNA WAŻNA DLA MNIE RZECZ !Kilka dni temu nakręciłem się na BACK LEVER ONE HAND,technika sama w sobie ciężka,czyż nie?Jakiś czas temu jeszcze myślałem,że do tego trzeba przygotowywać się no z kilka tygodni..JEDNAKŻE,Krystian jest inny i zrobił to w kilka dni.Wczoraj była taka trzymanka PARĘ sekund,natomiast dziś było to już na lepszym poziomie..JAK DLA MNIE WYSTARCZAJĄCY PROGRESS PRZEZ TE WAKACJE,ALE JESZCZE COŚ SIĄDZIE,MAM TAKĄ NADZIEJĘ.Z plancze może być ogromny kłopot,więc macie jakieś propozycje?Śmiało piszcie,a ja coś wymyślę,tylko niech będzie 3-5 propozycji,a nie jedna-dwie . ;D DZIĘKUJĘ,POZDRAWIAM ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Gratulacje progressu, trzymam kciuki, że niedługo będzie 10 sek frontafronta Nie mam pomysłu ale może:MU one hand Skłony tygrysa xD Pompka wężowaMu z wskokiem na drążek chyba że już to potrafisz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Podaj link do tych skłonów i pompek XDMu z wskokiem było już robione.DZIĘKI WIELKIE ! Też mam nadzieję co do tego fronta ;pMu na jedną może być ciężkie ;DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 0.50 >DA pompki wężowe to tak jakbyś robił na jednej, tylko nogi złączone a ręka którą się opierasz jest prawie pod barkiem ręki której się nie podpierasz. Ciężko to opisać, widziałem to w c-mass, jak będe miał później czas to zrobię zdjęcie rysunku xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Czyli te 1to Tiger Bend Push Up,MOŻE wykonalne to jest ;P Do tych drugich pewnie się nie zabiorę,bo mało to mnie interesuje,ale możesz podesłać rysunek i zobacze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Siemanko,podawałem informację,że dziś sobie poćwiczę,ale.....nie.Nie uda mi się z tymi plecami i nadgarstkami,poczekam do jutra i zobaczę.Mam nadzieje,że jakiś drobny trening zrobię.Chcę się jakoś rozgrzać no ale nie mogę,regress wpadnie i co?TAK WIEM KILKA DNI DOPIERO..Dawno tyle nie ćwiczyłem.. Chciałem sobie to jakoś odbić i zrobiłem kilka naleśników! Najedzony na jakiś czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 A próbowałeś ściągaczy, czy pomagają coś na Twoje nadgarstki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Wiesz co,kiedyś używałem ale to nic nie pomagało,tak samo jak i te bandaże elastyczne.Zdejmę i dalej boli,jeszcze mocniej jak wcześniej.. Pozostało odpoczywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 No to niestety, ale jak trzeba to trzeba. Zregenerujesz się i wrócisz silniejszy. BTW miałem podesłać filmik z próbami plancha i mam nadzieję że się nie obrazisz jak pokażę Ci z tego filmiku: https://youtu.be/KcaALl22JuU?t=51s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Ładne planche,zazdroszczę,serio .. XD Silniejszy może i tak,ale na chwilę.. XDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi