m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Witam,oto dziś zmusiłem się do tego,aby iść do lekarza.Dostałem tabletki "Biofenac" i skierowanie do ortopedy,poszedłem się zarejestrować i na 6 sierpnia.Także wyczuwam do tego dnia regeeeen ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Biedak, ale jest możliwość, że po regenie siądzie FL na 7 SEC xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Czuję,że siądzie porządny regress; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Bądź dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 A ja będę szczery, spadki będą. ;dAle plus jest taki, że szybko się wraca do formy. Więc nie ma co się łamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Łamać się nie łamię,ale chciałbym już ćwiczyć ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Wiem o czym mówisz. Szkoda mi Cię, tym bardziej, że ostatnie dni to były dni ostrego progresu u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 będziemy trzymać kciuki! będzie dobrze Mały:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Dzieki wielkie,serio,RODZINKO :* Dam znać jak będę po ortopedzie .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Daj, daj znać. Bo będziemy tęsknić za Twoimi progresjami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 31 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 i za narzekaniem że nadgarstki bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Szło to u mnie powoli,ale cieszyłem się z każdego nowego postępu...Ponarzekam pewnie jeszcze nie raz XDStawiam,że mam jakieś zapalenie w nadgarstkach,a plecy naciągnięte XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Wrócisz jeszcze silniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dobra miałem coś napisać po wizycie.Czekałem na niego ponad tydzień,nie było warto.Miałem wizytę na 17.20,wszedłem sobie wcześniej,luzik,fajnie czekać nie muszę.LEKARZ pyta się mnie,co mi dolega,opowiadam,że plecy mnie bolą i nadgarstki.Pyta się dalej,co robię,odpowiadam,że się podciągam,pompki itp.ODPOWIADA"NO I MASZ ODPOWIEDZ"DALEJ"ILE UROSŁEŚ PRZEZ 2 LATA" JA 'no trochę urosłem"znów powtarza"MASZ ODPOWIEDZ"Pomacał mi nadgarstki,3-4 dotknięcia i tyle.Zaśmiał się jeszcze czy MOJA OPASKA Z REEBOKA COŚ MI DAJE NA TE NADGARSTKI,serio?no ja je.....PYTA SIĘ "LUBISZ HERBATKI"? ja "no wypiję"PRZEPRASZAM,że użyję te słowo ale nie mogę inaczej,to kurwa przepisał mi jakieś kurwa napary do picia...2 tyg niby mam nie ćwiczyć i to łykać,a po miesiącu niby mam tam znów iść(wątpię,że pójdę)Na koniec jeszcze powiedział,że JA JUŻ TERAZ POWINIENEM PRZYJŚC DO NIEGO Z PRZEŚWIETLENIEM od lekarza rodzinnego.Jeżeli rodzinny,mnie do niego skierował to raczej on to powinien zrobić.Lekarz prywatny mnie chyba zawita.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 niestety mnie to nie dziwi. czyli po ludzku mówiąc gówno Ci pomógł. przepisał gówno, żeby tylko coś przepisać i zamknąć sprawę.może warto odłożyć pieniążki i skorzystać z poradnii prywatnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Jak już napisałem o tym,tak właśnie chyba zrobię,bo dla mnie to śmieszne.Zero poważnego badania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Hah skąd ja to znam...ah ta nasza Polska służba zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dla mnie to jeden wielki śmiech na sali...NIC A NIC NIE POMOGLI,a w nadgarstkach uciska i dodatkowy ból ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 jak dla mnie hujostwo NFZ-etu zaczyna sie juz na poziomie lekarza rodzinnego. Mieszkam na wsi a mimo moich urazow z ktorymi srednio raz na pol roku sie tam udaje, dostaje mniej wiecej odpowiedz co zrobic, albo skierowanie na rtg, albo jedz na pogotowie itd. Ale lekarz, ktory mi powie, ze NIE CWICZ PAN PANIE BO ZROBILES SE KRZYWDE PRZY CWICZENIACH WIEC WYSTARCZY NIE CWICZYC wgl mnie juz nie zaskakuje ;p Mogles tez trafic na ogarnietych lekarzy, ale wlasnie : czlowiek chce isc do lekarza i nie wie co go czeka, to jedna wielka loteria na kogo trafisz i co ci zrobia. Idziesz do lekarza a boisz sie ze albo ci zle cos zrobia, albo nie zrobia nic, paranoja. NFZ to imho jeden wielki korupcyjny moloch na ktorego sklada sie miesiac w miesiac powiedzmy 20-25mln pracujacych Polakow, a tu raptem dziecko nie jest leczone na raka bo kurwa mać lek nierefundowany ? a wyjatku bo umiera nie mozna zrobic bo hurr durr nie ma go na liscie lekow refundowanych ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Maluszek, jeszcze półtora tygodnia i wracasz do treningów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Siemanko,co do mych treningów.Zamerooo,daje sobie czas do roku szkolnego,na początku września może i wrócę,a jak nie to pod koniec Wczoraj udany wyjazd nad morze,pobawili się,odprężyli,porobili zdjęcia,porobili check form i do domu XDSzkoda,że aby na jeden dzien pojechaliśmy no ale,zawsze to coś,za rok wracam z lepszą,udaną formą XDPóżniej może wrzucę kilka zdjęć :X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Siemanki,dziś pojechałem sobie do apteki i kupiłem pewien lek na stawy,za jakiś czas dam opinie!OBY POMOGŁO!120kaps-45zł ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Cena jak za suple jakieś. A to przypadkowy jakiś lek czy polecał Ci ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Polecony,pózniej o tym poczytałem i zaryzykowałem,może się uda.jeszcze 8 dni i będzie miesiąc regenu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 No to galanty ten regen. Też jestem ciekaw czy pomogą te leki, może to będzie dobry sposób dla ćwiczących na bóle stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi