Tiger Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Trening zaliczony NA początek kilka prób HS i HF. Jeszcze dłuuuuga droga przede mną szczególnie jeśli chodzi o barki bo strasznie cierpią przy każdej próbie HF, a po kilku takich próbach nawet zwykłe podciąganie robi się trudniejsze :/ Trening głównyPlecy i biceps:Podciąganie nachwytem na szerokości barków 1-2-3-4-5-6-7-8-7-6-5-4-3-2-1Podciąganie nachwytem szeroko 5-5-5Podciąganie nachwytem wąsko 5-5-5Uginanie ramion ze sztangą 20kg 8-8-8Brzuch:ABS II 7 poziomTrening uważam za udany choć wkurzyły mnie moje barki xD A poza tym kontuzja wciąż odczuwalna. Teraz 15 min przerwy i lecę na interwały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 I superancko, jak oceniasz metodę drabinkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Bardziej jestem przekonany do zwykłych seryjek, ale jako że chwilowo nie mam żadnego konkretnego planu to eksperymentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Ja stawiam na trening z głowy,czujesz na siłach trenować plecy to robisz je.Czujesz,że słabo z nimi to robisz coś innego,słuchaj się organizmu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 To wal podanie o plan bo jest za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Dobrze mówisz maluszek Najważniejsze to słuchać swojego organizmu Trip na razie nie mogę robić na treningach tyle ile bym chciał przez tą kontuzję, dlatego ograniczam się do spontanicznych treningów i eksperymentuje z różnymi ćwiczeniami Plan zrobię sobie dopiero pod koniec października jak będę zaczynał masówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Tiger służę pomocą jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 No widzisz :Dmasz już Braci do pomocy A kontuzj czym była spowodowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Dzięki chłopaki Za słaba rozgrzewka i coś strzeliło przy FL a potem jeszcze doprawiłem na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Przy FL,CHYBA często plecy siadają,cała ta figura opiera się o silne plecy,mam podobnie ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jaki wniosek? Nie trenować fl...żart oczywiście xDDzisiaj plecy bolą, więc odpuszczę sobie trening hf i hs, za to jutro ostro skatuje barki i oczywiście flaga będzie ostro ćwiczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 No flaga przede wszystkim, a przy fl to mnóstwo osób miało ten problem, trzeba właśnie uważać bo kontuzja przy tym długo się ciągnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Oj strasznie długo i boleśnie W moim przypadku ponad 3 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Haha no to to już zarabiscie długo xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 To wszystko przez to że akurat wtedy zaczęła się praca na budowie i zamiast się wyleczyć to praktycznie codziennie pogarszałem sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Dzisiaj trening trochę mnie sfrustrował prawie godzina prób flagi i trochę HS`a. Nie wiem czy mam za słabe barki, złą technikę, czy może to wina wciąż strasznie sztywnego prawego najszerszego grzbietu, ale ciągle mnie skręca przy fladze. Nie mogę nawet wyjść do flagi pionowej :/ Awww ależ jestem zły xDPo tych nieudanych próbach przećwiczyłem jeszcze trochę barki i brzuch:Pompki z nogami na podwyższeniu 14-14-16Podciąganie za głowę 8-8-6ABS II poziom 7Teraz obiadek i lecę na rower trochę się odstresować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Nie ma co się denerwować ja też nie umiem wielu rzeczy ale to nie powód do złości Ja proponuje żebyś coś nagrał i nam pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 widzę że też robisz ten abs ja narazie na 1 poziomie widziałem ostatnio tutek od Kury z HS https://www.youtube.com/watch?v=ccJhE3DG0Vo&feature=em-subs_digest może coś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Nie wiem, czy czasem Tiger już nim nie ćwiczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Dzisiejszy trening odwołany z powodu bólu pleców :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Spokojnie,ja też dziś nie ćwiczyłem,jutro lecimy z tematem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Też mam nadzieję że jutro będzie moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Przez FL ten ból tak? Szybko się regeneruj bo flaga czeka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Zaczęło się prze FL, a dziś to sam nie wiem :? Obudziłem się z bólem.No wiedziałem, że mi to wypomnisz! xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 18 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Może krzywo spales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi