Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Masz rację liczą się chęci. :DA no przypal, bo przecież Twoja wina i nie gadaj tylko na interwaly marsz xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Oj no może mnie nie wywali za to xDBieganko zakończone Zimno jak cholera ale dałem rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Fucking cold but go hard or go home xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Cholera zapominam że te dzienniki są po polsku xDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Hah ale się wczułeś w ten angielski xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 to jak Ty Tiger biegałeś ze Ci zimno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jak się biega w takie zimno to płuca bolą co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zamer chyba się za lekko ubrałem Trip trochę bolą Ale najbardziej to mi dłonie zamarzły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Trzeba czapkę zakładać i rękawiczki, ja to nie lubię jak te płuca tak marzną i od razu ten kaszel.. eh nie lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 A no chyba będzie trzeba zacząć się ciepło ubierać Kaszel nieprzyjemny, ale samo uczucie takiego zimnego powietrza w płucach całkiem fajne Zaraz wrzucę fotkę mojej świątyni treningowej xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No wrzucaj, wrzucaj chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 (edytowane) Jaskinia tygrysa Edytowane 8 Września 2015 przez Tiger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Widać powiększenie jak się kliknie? Bo coś mi się wrzucić nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Widać, widać. Mogłeś też dodać jako załącznik to wtedy by było widać jak w fotorelacji budowy placu. A świątynie masz superancką! I jaka fajna koszuleczka! Poręcze są stabilne? Ile za nie dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 (edytowane) Jaskinia tygrysaO teraz weszło normalnie Pewnie że fajna Stabilne, a dałem za nie 159 zł Edytowane 8 Września 2015 przez Tiger 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Mmm posiedziałbym w takiej jaskini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 zajebista miejscówka! Ale paru książek do kolekcji Ci brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 (edytowane) Bern w mojej jaskini jest zakaz siedzenia xD No chyba że po ostrym treningu Dzięki Zamer Wiem wiem, ale to dopiero zalążek kolekcji A może polecisz jakąś następną ciekawą książkę? Edytowane 8 Września 2015 przez Tiger 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Polecam Ci C-mass Paula Wadea. na pewno Ci sie spodoba i przyda ta książka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 O kurde dopiero teraz się zorientowałem, że nie ma jej na zdjęciu bo w plecaku leży xD Ale oczywiście w kolekcji jest od tygodnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 A gdzie je kupiłeś że takie tanie? o.OChętnie bym je pomacał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 http://allegro.pl/porecze-stacjonarne-do-pompek-magnus-power-mp1015-i5403542200.htmlSory pomyłka, jednak dyszkę droższe Jak będziesz gdzieś w okolicy Szczawnicy to zapraszam do macania xD (trooooooszkę dziwnie to brzmi xD ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Będe musiał sobie zrobić taką jedną poręcz do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Dzięki @Tiger pierwsza wypłata i biere je xdWiemy o co chodzi więc nie ma co się przejmować podtekstami Dzięki za zapro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Spoko Heh wiadomo To najważniejszy wydatek xDHah w sumie racja xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi