m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 CZEKAMY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dzięki chłopaki że o mnie pamiętacie Wizyta pozytywna Lekarz stwierdził, że miałem zerwany mięsień a boli tak długo bo teraz nie chce mi się on rozkurczyć lub jest jakoś nienaturalnie skręcony, dał mi jakieś leki rozkurczające mięśnie i powinno przejść I nie zabronił mi ćwiczyć, powiedział jedynie żebym na razie ograniczył się do lekkich ćwiczeń gimnastycznych i rozciągania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 MI na rozlużnienie mięsni przepisał NIMESIL,wspaniałe herbatki,które miały mi pomóc ... XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Doskonała wiadomość że nie jest aż tak bardzo źle ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Jak Ci się udało to może i ja się przejdę do lekarza ... XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 E to mi trzy różne rodzaje tabletek Czy nie jest źle to się dopiero okaże Zobaczymy czy przejdzie Idź idź maluszek, może też trafisz na kogoś konkretnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 No to byłem blisko z skręconym mięśniem. Dobra wiadomość, ciekawe czy te tabletki zadziałają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Mam nadzieję Mam je na dwa tygodnie do tego lekkie rozciąganie i zobaczymy jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Musisz piłować plancha i sam się rozkurczy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Bartek myślę że planch nie zalicza się do lekkich ćwiczeń gimnastycznych xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Hahah no wiadomo te ciężkie to chyba nie istnieją albo jeszcze ich nie odkryliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Nie? Jak to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Bo planch fronta immposible to wszystko zalicza się do lekkich przecież wszystko mamy w jednym plauszku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Hahah No skoro tak mówicie to chętnie skorzystam z rady xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dobrze zrobisz. Oo i niedługo Ci pykanie 2k postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Mało siedzę na forum ostatnio bo czasu brak Co do treningów to robię cały czas te "rehabilitacyjne". Zostały mi jeszcze trzy dni brania tabletek i szczerze to tracę nadzieję że pomogą bo jak do tej pory efektów brak. Będę musiał się znów przejść do lekarza...eh ta moja kontuzja :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 W trzy dni wyzdrowiejesz przesyłam Ci moją moc uzdrawiania ---------------------tyrzyyyyy----------------------> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 I jak lepiej ? Kurde szkoda ze nie mamy Ci jak pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jesteśmy z Tobą, wracaj szybko do zdrowia i treningów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 nie przejmuj się, będzie dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dzięki chłopaki za wsparcie Nie zawiodę was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Wiemy to Wracaj szybko do zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jeszcze raz dzięki Będzie dobrze, dam rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 No i leki nic nie dały Miałem zamiar wziąć udział w zawodach biegowych na 5 km i wczoraj trochę sobie chciałem potrenować...po 5 km moje plecy mówiły "hahaha jakie zawody? chyba sobie żartujesz xD" Cóż trzeba iść znowu do lekarza, za tydzień wizyta. Jeśli znowu mi nie powie nic konkretnego tylko przepisze jakieś gów****e leki to będę musiał zainwestować w prywatnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi