SkyWay Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No to w rozciąganiu mam częste treningi i krótkie :D powiem Wam, że już widzę efekty A dzisiaj zrobiłem sobie barki i był to troche inny system niż do tej pory Dzisiaj było tak:1. Pompki w staniu na rękach 4x10 2. Incline pike push ups 4x15 3. Korean dips 4x10 4. Pompki wojskowe 4x15 5. Pompki z rękami przy biodrach 4x20 6. Dipy na drążku 4x20 7. Tuck planche pompki 4x8 8. Zmiany stron 4x20 Męczący trening bo sporo serii zrobione ale powtórzenia zawsze te same w ćwiczeniach Zobaczę jakie będą efekty po miesiącu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Sky jak szaleje no no. :D Bo mnie przegonisz! :D Tak trzymaj! No ale takie treningi to fajna sprawa,to nic,że miałbym ciężko to wszystko wykonać :D Tak trochę nie mam siły.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No ja teraz masuję i już sporo podskoczyło po lutym będę taki gruby, ze trzeba będzie redukować :D Już sporo masy przyszło :D szkoda, ze nie tylko mięśniowej :/ Dałbyś radę jak ja dałem to Ty na pewno I już jestem po wieczornym rozciagaiu trochę ćwiczeń po 10 sec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Oj no nie koniecznie.. :D Nie wiem kiedyś się zobaczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jak pojedziemy do Wawki to sobie zarzucimy jakiegoś seta i się wszystko wyjaśni jaki jestes pro a ja z tyłu daaaaleeeekoooo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Sky, a o szpagacie jakimś myślisz? Dużo Ci brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Myślę o szpagacie ale sporo brakuje jeszcze do szpagatu Do szpagatu rozciągam się w niedziele ale to za mało jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dzisiaj jak zwykle rozciąganie z rana tak z 10 minut i trening prostowników 1. Uginanie nóg w staniu na głowie z obc 4x10 2. HS to Tuck Planche 4x8 3. Uginanie ciała na poręczach 4x15 4. Unoszenie nóg na poręczach 4x15 5. Superman 4x30s Mocno dostały w kość ale od marca jeszcze dorzucam jedną serie :D Miały być jeszcze nogi ale zaraz muszę jechać do rodzinki, więc jutro będzie trening nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 To na dzień dzisiejszy plecy wyglądają tak Sory za obrócone zdjęcia ale nie wiem jak to zmienić :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Co tu dużo pisać :D plecy elegancję, że tak powiem mowę odjęło :D wszystko idzie w dobrym kierunku :P było wstawić jeszcze zdjęcie klaty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Noo Skyway! Ładnie Cię rozjebało! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Niezle pierdolniecie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jest moc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Dzieki chlopaki Na plecy nie mam co narzekac jest dobrze klatke trzrba poprawic i rece ale reszta moze byc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ładnie ładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jest bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 No to zmieniły się trochę moje treningi bo powróciłem do technik :D Dzisiaj była klatka, tricek i HS Powoli idzie do przodu stanie na 1 ręku przy ścianie :D 1. Próby HS bez dotknięcia ściany 3x10 2. Próby HS na podpórkach 3x10 3. PróbyHandStand 2x10 4. Próby OAHS 2x101. Pompki diamentowe DRABINKA 1 – 20 2. Pompki z klaśnięciem 4x15 3. Archer push ups 4x20 4. Dipy na drążku 4x20 5. Pompki z nogami na podwyższeniu 4x20 6. T-bar dips 4x15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 No no no plecy świetne !!:D No stanie na rekach ładnie katujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 E tam ładnie :D mało katuje ale na tyle jest czas :D jeszcze czasami w wolnych chwilach pomęcze Wczoraj mnie naszła jakaś wena na HS więc o 1 w nocy ćwiczyłem trochę A dzisiaj zrobiłem sobie FL+ABS 1. Front Lever tuck 3x20s 2. Front Lever jedna noga 3x9s 3. Front Lever straddle 3x7s 4. Swing Front Lever 3x81. Unoszenie nóg do drążka 4x10 2. Wycieraczki 4x16 3. Unoszenie nóg do klatki na drążk 4x20 4. Unoszenia nóg do kąta 90 st na drąż 4x15 5. Spięcia na boki 4x20 6. Spięcia 4x20 Wszystkie ćwiczenia były robione bez obciążenia na kostkach i powiem Wam, że widzę ogromną różnicę w treningu Wszystko dzisiaj poszło za łatwo no może oprócz ćwiczeń pod FL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 SkyWay, ale plecki. ;D Graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dzięki ale mam nadzieję, że na wakacje będzie lepiej przodu nie pokaże bo jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Z racji tego, że dziś wracałem z Krk bo musiałem jeździć i papierki składać to odpuściłem sobie trening BL a zrobiłem plecy i biceps 1. Podciąganie szeroko DRABINKA 1 – 10 2. Podciąganie podchwytem zamkniętym DRABINKA 1 – 10 3. Podciąganie wąsko 4x5 4. Podciąganie podchwytem na szerokości barków 4x10 5. Pompki z ręką na podwyższeniu 4x20 6. Incline Chin ups 4x20 Nie było zbyt ciężko i zamiast podciągania wąsko będę robił podciąganie z obciążeniem ale dziś jeszcze nie miałem obciążenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 spoko trening :D a kiedy znów będziesz w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Do Krakowa wyruszam dopiero na marzec :D mam nadzieję, że moja uczelnia nic nie wymyśli i nie będę musiał jechać i składać znowu papierów Teraz przykładam się do treningów w domu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 To tak dziś HF i Barki. Mega wkurzony jestem, że uczę się flagi już ponad rok i dalej słabo wychodzi... Muszę się przyłożyć ostro do flagi... Dzisiaj zrobiłem: 1. Zwis w pozycji początkowej 3x15s2. Opuszczanie flagi 3x10 po 5 na stronę 3. Unoszenie flagi 3x12 po 6 na stronę 4. Próbowanie flagi 3x12 po 6 na strone 1. Pompki w staniu na rękach 4x10 2. Incline pike push ups 4x15 3. Korean dips 4x104. Pompki z rękami przy biodrach 4x20 5. Tuck planche pompki 4x8 6. Zmiany stron 4x20 plan ulegnie zmianie HF będę ćwiczył tak: 1. Zwis w pozycji początkowej 3x15s 2. Opuszczanie flagi 3x10 po 5 na strone 3. Unoszenie flagi 5x10 po 5 na strone 4. Próbowanie flagi 2x10 po 5 na strone Marnie wychodzi flaga i teraz skupiam się właśnie na HF, Planche i HS a reszta jak będzie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi