SkyWay Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dzięki, dzięki :D będzie jeszcze lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Sky jaka waga i wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 dojedz do 80 ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Wzrost 177 cm a waga to powiem Ci, że nie wiem :D ważyłem się na jednej wadze to było 74 kg a na innej 77 kg :D ale wydaje mi się, że ta druga waga jest bardziej prawdopodobna bo znacznie więcej jem więc musiało coś skoczyć do góry :D Planuje do 80 kg dojść ale zobaczymy jak to wyjdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dużo Ci nie brakuje. Powodzenia Panie SKAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 A dziękuje Panie Treeeennn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dzisiaj nie mogłem sie zabrać do treningu no ale udało się zrobić całość :D Był FL oraz ABS 1. Front Lever tuck 3x20s 2. Front Lever jedna noga 3x9s 3. Front Lever straddle 3x7s 4. Swing Front Lever 3x81. Brzuszki V 4x20 2. Wycieraczki z obc 4x16 3. Unoszenie prostych nóg leżąc 4x20 4. Spięcia bokiem 4x20 5. Kółko 4x15 6. Dragon Flag 5x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 No to dobrze, że Ci się udało zebrać do treningu :D To najważniejsze :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 spoko trening. mam nadzieje, że niebawem dojde do takiego poziomu zeby taki wykonać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Zapomniałem dodać, ze zrobiłem jeszcze 1 serię tabaty po wszystkim :D Do brzuszków do pozycji V, wycieraczek oraz unoszenia nóg leżąc dokładam obciążniki po 1.5 kg na nogę więc razem 3 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Kurde, Sky, ja już widzę jak Ty wydziabiesz ten brzuch, będzie mega! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Mam nadzieję, zę tak będzie :D jeszcze pomasuje troszeczkę i później ostra redukcja z pilnowaniem diety :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Dzisiaj trening BL + Plecy + Biceps :D Nie było najgorzej ale po treningu BL trochę opadłem z sił 1. Back Lever tuck 3x20s2. Back Lever jedna noga 3x9s3. Back Lever straddle 3x7s 4. Wyprosty nóg lewa, prawa, obie 3x41. Podciąganie szeroko DRABINKA 1 – 10 2. Podciąganie podchwytem zamkniętym DRABINKA 1 – 10 3. Podciąganie z obc 4x5 4. Podciąganie podchwytem z obc 4x5 5. Bodyrows 4x20 6. Incline Chin ups 4x20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 SkyWay Ty już kiedyś umiałes BL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Umiem BL ale ciągle trzeba szlifować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 18 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Nie ma lipy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Barki i HF zrobione :D Ostro czuję barki i jestem ciekaw czy jutro będzie jakiś ślad po treningu :D 1. Zwis w pozycji początkowej 3x15s2. Opuszczanie flagi 2x10 po 5 na stronę 3. Unoszenie flagi 5x10 po 5 na stronę 4. Próbowanie flagi 2x10 po 5 na stronę 1. Pompki w staniu na rękach 4x10 2. Incline pike push ups 4x15 3. Korean dips 4x104. Pompki z rękami przy biodrach 4x20 5. Tuck planche pompki 4x8 6. Zmiany stron 4x20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 19 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 I jak jest progress HF? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Może taki malutki :D powoli to strasznie idzie :D Nie wiem sam bo może ja coś źle robię i nie chce mi wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 19 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Może coś z chwytem nie tak? :D albo po prostu więcej prób :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 No z chwytem chyba spoko... Najgorsze jest to, że czasami dolna ręka odblokowuje się w łokciu i ta flaga taka strasznie siłowa a nie podparta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 19 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dasz radę :D Wszyscy w Ciebie wierzą Ja osobiście flagi uczyłem się miesiąc :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 No ja flagi ucze się juz z rok i nic z tego :D tylko że to taka nauka była... Teraz się do tego przykładam i może będzie lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 20 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ja wcześniej też coś tam próbowałem ale to tak sporadycznie :P Potem mi Dominik napisał żebym próbował w każdej wolnej chwili i dzień dnia ją męczylem i się udała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 a robisz na pionowej rurce czy na poziomych drabinkach? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi