Sławek Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ładnie :D Oby tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Zamer dobrze sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 dzięki Panowie za miłe słowa :D niestety wydaje mi się, że nie ma progressu, ale sie nie wyłamuje :D lecim dalej! dzis trening bareczków i pleców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 6/6/8 – podciąganie nachwyt szeroko 6/6/8 – podciąganie nachwyt wąsko 8/8/10 – pompki w staniu na rękach z asystą 10/10/12 – pompki z rękoma przy biodrach 16/16/18 – pompki z rękoma na wysokości barków 10/10/12 – pompki z nogami na podwyższeniu ps. miałem dokładać powtórzeń, lub serii, ale jakos mi dobrze z tym co jest moze przez to ze miałem przerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dobrze idziesz :D jak będzie za mało to dorzucisz :D Jak CIę teraz trening męczy to nie masz co dokładać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ale wydaje mi się, że powinienem jednak już dokładać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Pewnie, dołóż i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Nie wypowiadam się juz dziś na tym forum! :D wszyscy na odwrót niż ja :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Sky nie przejmuj się tym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 na dzisiaj postanowiłem skatować troszke łapy :D6/6/8 – podciąganie podchwyt szeroko 6/6/8 – podciąganie podchwyt neutralnie 6/6/8 – podciąganie podchwyt wąsko 8/8/10 – dips 8/8/10 – pompki z jedną ręką na podwyższeniu (na przemian) 6/6/8 – podciąganie podchwyt neutralnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jak tam siła Zamer? Są postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Trzeba spróbować tak i tak Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 na brak siły na pewno nie mogę narzekać. widzę, że mi jej przybyło. i mam nadzieje będzie przybywać :D waga mi troche zaczęła rosnąc. wahała się od dłuższego czasu około 68kg, teraz waha się około 70. i co najlepsze ciągle rośnie. Jeśli chodzi o zmiany na ciele to wydaje mi się jakbym się wcale nie zmieniał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Rób zdjecia, dużo zdjęć. One pomogą Ci zobaczyć zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 robie zdjęcie co jakiś czas, ale mało. i to pewnie mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Zgadzam się z Trennem Jak nie będziesz robił zdjęć to nie zobaczysz efektów, bo człowiek zawsze krytycznie na siebie patrzy jak chce dojść do jakiegoś celu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 zdążyłem to zauważyć :D ogólnie to nie zrobiłem ani jednego zdjęcia pleców, czego bardzo żałuję, bo tam na pewno doszło do sporych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No to Zamer proponuje chociaż raz w miesiącu fotka klata, łapki, plecy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Cześć wszystkim. Dzisiaj mój trening odbywał się na sali gimnasytcznej, jak to w czwartki bywa. Ogólnie dowaliłem ładnie, i jestem z niego zadowolony. Jutro pewnie będzie piękny ból :D czekam na to. 20/20/25 - przysiady zwykłe 12/12/16 - wykroki 20/20/25 - wspięcia na palce 8/8/10 - wznosy nóg do drążka 10/10/15 - wznosy kolan do klatki piersiowej 10/10/15 - wznosy nóg w pozycj świecy 6/6/8 - podciąganie nachwytem ze zmianą szerokości chwytu 3/4/5 - MU z wyskoku na dwie ręce i powolne opuszczanie 8/8/10 - dips na drążku 10/10/12 - archer push ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jak robisz nogi to pracuj nad dynamiką ;D Wyskoki w dal/wzwyż również i tu ładnie nogi pracują! :D Powodzenia w technikach Zamerku D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 dzięki Maluszek :D myślałem właśnie dziś nad jakimiś wyskokami albo wskakiwaniem na coś :D od nastepnego treningu nóg na pewno to wprowadzę. Czy raz w tyg wystarczy ćwiczyć nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Myślę,że tak,ale wiadomo takimi treningami nie zbudujesz dobrych nóg,byś musiał JE SKAAAAATOWAAAĆ. Możesz również robić 2 razy w tyg ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 powoli Mały :D ja krótko ćwiczę, buduje się dopiero :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 I tak dobrze, że cwiczysz nogi. Na sali gimnastycznej masz kółka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 nie mam kółek niestety. jest tam tylko drążek który rozkładam co czwartek. Ale planuje sobie uszyc tasmy i zrobic takie kółka. Mój pracodawca tak zrobił i bardzo mu sie sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi