Piet Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Na treningi do parku już wiadomo w jakim celu będziesz chodził hehe :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Dynloth to też to zamierzam robić:DPiet no wiadomo zeby trenowac :P I w dodatku mnie komary podziabały ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 dziś był dobry tren powoli zaczynam zmieniać sobie trochę plan treningowy bardziej pod skille ale myślę ze do poniedziałku już zrobię i z nowym planem bd działał:D wgl dziś próbowałem FL i słabiutko ale może dlatego ze to już pod koniec było i ledwo ręce unosiłem ;p a no i HF tez próbowałem nogi trochę podniosłem ale nwm jak to z innej perspektywy wyglądało no i trochę inne ułożenie rak było niż być powinno ;p jutro zakwasy bd straszne:D no i teraz bardziej staram się robić trening ekscentryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 hej coraz ciężej jest jak się te wszystkie ćwiczenia bardzo powoli robi ale daje rade dodatkowo robię inne ćwiczenia i mam wszystkie mięśnie skatowane:D teraz serial mundial i spać :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 kolejne dni treningu zaliczone ostatnio brak internetu był dlatego też słaba moja "publikacja" :P dziś skatowane ręce trening na brzuch bieganie i ćwiczenie skili:D jutro dodam filmik z prób zrobienia Back Lever łapy bolą do tej pory:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Chętnie zobaczę filmik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 to taki kilka sec i robione na drążkach o wysokości 130-150cm coś koło tego miał i z miejsca jak narazie żeby ogarnąć pozycje wyjściową:P ale może uda się zrobić w ten miesiąc go:D musze ten brzuch ogarnąć bo najsłabsze ogniowo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Na początek to jest dobre, żeby na niższym drążku BL próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Jakość słaba bo nagrywane jak było ciemno ale coś tam widać dziś nagram jak bd jasno ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 dziś kolejny dzieñ treningu i kolejny dzieñ ćwiczenia BL coraz lepiej wychodzi ale do poziomej pozycji jeszcze nie wychodze ale łapy bolą i chyba coś w karku sobie nadwyręzyłem ale jutro jak bd pogoda to znowu:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 hejo!:D Ostatnio dość rzadko byłem na forum ale nie było kiedy za bardzo i często nie działo :P ale treningi był codziennie i jakiś progres jest:D teraz ćwiczę głównie brzuch plecy ogólnie wszystko bo BL Dziś na treningu w Dąbrowie pierwszy raz ćwiczyłem na kółkach i chyba w takie sobie zainwestuje fajna sprawa:D plan też powoli zmieniam i teraz mam dylemat co dodać czy ćwiczenia z Nagiego czy Skazanego różne opinie są i z chęcią posłucham Waszych porad:D Pozdro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Według mnie możesz wymieszac ćwiczenia z obydwu książek... W " nagim w." przecież brakuje mostkow;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Kurde, każdy tak o tych kołach gada, sam nie wiem czy nie zainwestować w nie. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dominik super sprawa tylko na początku równowage ciężko złapać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Kółeczka <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Chodzi wam o takie wiszące ta :D ? U mnie na placu są ale nie bardzo wiem jak je wykorzystać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Zastosowania mają praktycznie te same co drążki. o chyba się na nie skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 no a może i większe utrzymanie się w pozycji do dipa bez trzęsawki to wyczyn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Kurde, takie słowa tylko mnie bardziej zachęcają. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 no za 120 już znajdziesz nawet taniej jak dobrze sie poszuka:D narazie bd szukał gałęzi na której będą wisiały ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No właśnie to jest problem, u mnie najwyższy drążek jest na wysokości 2,5m. ;d Nie wiem czy to nie będzie dla mnie za nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 2,5m to wysoko my na wyskoosci gdzie 2m ćwiczylismy:P to i tak duzo było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nie no bez przesady, ale racja kółeczka bardzo fajne są ^^, ale drążek - love forever. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No nie wiem, jak gadałem z firmą która produkuje place to chcieli robić kółka na drążku o wysokości 5 metrów. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 tylko po co tak wysoko ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi