Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Dobrze wiedzieć, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 36kg dużo i odciąży,także możesz próbować z tą lub słabszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 taka koszulka:DHistoria grafiki:"Ryba Koi, czyli najbardziej legendarna postać z japońskich legend. Symbolizuje siłę, męskość, ambicję, odwagę oraz wytrwałość w pokonywaniu trudności. To najsilniejszy z silnych charakterów. Wybór motywu japońskiego jest czymś więcej, niż projektem, który zawiera dopieszczoną grafikę. Tutaj użyte kolory, konkretny moment legendy i kierunek, w którym płynie ryba Koi – ma szczególne znaczenie. To symbolika.Nasz wybór padł na przedstawienie w projekcie: Ryby Koi i Smoka. Tym samym, oddajemy w Wasze ręce najpiękniejszy i najbardziej znaczący moment japońskiej historii. Legenda głosi, że dzięki swej wytrwałości, Koi dopłynęła w górę rwącego potoku i dotarła do szczytu wodospadu, co było dla niej nierealne. Kiedy odważnie przepływa bramę smoka znajdującą się na Żółtej Rzece, dzięki swej wytrwałości zamienia się w wielkiego Smoka i spektakularnie osiąga swój cel. Uchwycenie przemiany Ryby w Smoka, to chwila ukazania jej największej mocy i procesu głębokiej, wewnętrznej przemiany. Koi płynie w górę, przeciwstawia się trudnościom i własnym słabościom. To ten czas, kiedy wcielasz się w wojownika i dynamicznie walczysz o swoje."TYŁPrzód 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Kozacka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 (edytowane) Dzięki też tak uważam Dziś trening taki luźniejszy i wczoraj zapomniałem zrobić miażdżenia ławki tak więc dziś zrobiłem i takie różne ćwiczonka z gumąMU, FL, FLOL, Hefesto(powolne zejście), próbowałem BL ale z gumą ciężko zrobić jak nie ma się drugiej osoby, HF coraz lepiej i w sumie tyle tak trochę zabawy zrobiłem dziś ale łapska i tak czuję niby luźno się robi ale jednak nie aż tak luźno ;Paaaa jeszcze robiłem pompki zwykłe tylko gumę dałem przez plecy i powiem że tu ten opór 36kg mocno daje kilka pompek i już łapska spuchnięte a jutro siedzę cały dzień w domu sam to ogarnę sobie trochę na blogu Edytowane 9 Października 2015 przez Maverick 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 FLOL? Zazdroszczę Ci treningów chyba muszę ta guma kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Zajebista ta koszulka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 FLOL - front lever one leg No guma dużo pomaga jak bym miał jeszcze równoległe drążki to było by fajnie Dzięki Trip!:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Tylko nie obijaj sie jutro za bardzo fajna koszulka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 To buduj poręcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Koszulka Kozak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Racja koszulka mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Fajna koszuleczka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 jaki opis koszulki fajna fajna:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dosyć że piękna koszulka to jeszcze z dużą wartością mentalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dzięki chłopaki!!Dziś miałem ogarnąć ale wyszło że wyciągneli mnie do ciotki i niedawno wróciłem, jutro już brachol chce żeby zawieść go do sklepu więc kiedy ja cokolwiek zrobię to nie wiem ehhh, mają się ze mną za dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dobro procentuje i na pewno wróci. A blog nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 17 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Zobaczymy Na razie mam przerwę od treningów trzeba wyzdrowieć ale myślę że od poniedziałku już będę dalej działał najwyżej zmodyfikuję treningi do takich w domu i już.Co do blogu dziś wpadł nowy wpis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Też mam taką nadzieję. No nawet dobry pomysł, sam właśnie przez zimę skupię się na wzmacnianiu siły i na treningach z bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 19 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Dziś będzie powrót do treningów po tygodniowym leczeniu, a w dodatku nie samotnych chyba Wczoraj siostrze pokazałem różne fajne rzeczy jakie dziewczyny robią i jak gościu na rurze pionowej robi kółko idąc i powiedziała że też chce tak to powiedziałem że jak będzie ze mną trenować to tak będzie umiała i póki co jest chętna na trening mam nadzieje że do 18 jej chęci nie opadną i zamówiłem sobie pomarańczową bluzę na zimę bo starą uwaliłem w garażu ze smaru i oleju Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Heejo:DWczoraj siostra zrobiła 3 serie pompek na kolanach po 6 powtórzeń i pompki odwrotne na "ławce" czyli łóżku:D i potem odpuściła i nie dało się przekonać no trudno wczoraj zrobiłem taki rekraacyjny trening na rozgrzewkę po chorobie a dziś już standardowy planik Niszczycielska seria1. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/102.Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/103. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/10Miażdżenie ławki - dziś ładnie mi lędźwie zrobiło czuję je jeszcze teraz Brzuch20/25/30 20/25/30Plecy20/25/30 20/25/30Legendarnego ABS zapomniałem zrobić, bo na dworze za mokro było i miałem zrobić po powrocie i zapomniałem,ehhh jutro się nadrobi Tak w skrócie to prawie zdrowy jestem i miałem próbuję sobie przypomnieć o czym miałem napisać na blogu wczoraj haha a tu ninja gotowy do zimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 NO RAIN NO GAIN hah xD a tak pozatym to cały komplet jest ?:D czy kominiara odzielnie ?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 to jest razem ale w całości nie mam zamiaru być tylko jak będę biegł to na twarz nakryję w sumie dziś już tak byłem i ciepło było wiatr nie przechodził praktycznie w ogóle i fajnie grzeje do tego nie krępuje ruchów bo przylega do ciała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 nice Kominiarę sobie kupie jak nastaną naprawdę ciężkie dni a tak to trochę w tej kominiarze się bedzie organizm przegrzewał przy ostrzejszych treningach ale ogólnie bardzo fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 kominiarę założe na halooween to będę ludzi straszył haha w sumie to kogoś mi to przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi