MalikFreeman Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 To ja się wykruszam z grupy, ponieważ wolę pull, co nie znaczy, że ignoruję push:D. W ogóle siemka:). Dobrze, że coraz więcej użytkowników tutaj wraca:). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 A jeszcze lepiej jakby nowych przybywało Ja muszę się właśnie przekona do pull 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 15 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ja pull polubię jak mi zacznie wchodzić jak kiedyś Siemka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ja właśnie ćwiczę coraz więcej pull żeby je polubić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Czym więcej tym bardziej się lubi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 No zwykle tak jest Ogólnie tak od środy nie ćwiczyłem zbytnio według planu. Raz nie chciałem latać po dworze przeziębiony, a dwa też średnio mi się chciało, bo dużo roboty od ś do pt miałem w pracy i też przerzucałem paczki po 25kg we czwartek, 7 palet przerzuciłem dwa razy, bo robiłem przez 7h porządek, bo się już nie mieściłem więc uznajmy, że to był mój trening z ciężarami Dziś już na luzie wracam do treningów i biegania. Mam nadzieję, że dziś ogarnę, bo muszę jechać od razu po pracy z siostrą na wyrywanie 8 a Ona cyka się potem jechać na znieczuleniu nie wiem czemu ja zawsze jeździłem jak coś mi grzebali w zębach ale niech będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Zależy czy będzie usypiana czy tylko na znieczuleniu. Jak samo znieczulenie to lajcik nic się w głowie nie robi Boi się? Ja pamiętam jak się obczytałem na necie że to tak boli i w ogóle a bardzo dobrze zniosłem wyrywanie 8 i okres kilku dni po wyrwaniu, więc nie potrzebnie się stresowałem No to życzę mocnego i udanego treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 A bo ja wiem ona się będzie bała już samego zastrzyku więc wiesz. Raczej pełnej narkozy jej nie dadzą bez przesady. Wiesz co kolega jak miał 8 wyrywaną to miał ją tak głęboko, że mu potem szyli to miejsce i potem tydzień go bolało. Wszystko zależy jak ta 8 jest zakorzeniona. Ja na szczęście wszystkie 8 mam, wszystkie piękne i zdrowe. Dentysta nie przewiduje wyrywania. Widać mądrość się jeszcze mnie trzyma Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 No to dziś bez biegania o 18:30 wróciłem do domu i już mi się nie chciało ubierać itp. Siostra miała pecha i nie mieli jej nr telefonu przez co nie dowiedziała się, że chirurg o 14 już się zwinął i termin dopiero na połowę maja PONIEDZIAŁEK - Klatka+Triceps Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 6/7/7 Pompki diamentowe 6/7/8 6/7/8 Pompki z rękoma szeroko 6/7/8 6/7/8 Dipy na "ławce" 8/9/10 8/9/10 Pompki na kostkach 6/8/8 6/8/8 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 19 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dziś rolki i trening WTOREK - ABS Crunch Kicks 10/12/14 10/12/14Opuszczanie Dragonflag 8/10/10 8/10/10Brzuszki z podniesionymi nogami do kąta prostego 10/12/14 10/12/14Plank 30s/40s/40s 30s/40s/40sScyzoryki 30s/30s/40s 30s/30s/40s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Faktycznie nie ma na głównej przez co nie widziałem Twoich wpisów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 No i do połowy maja ma się męczyć? masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 No do prawdopodobnie chyba, że gdzieś indziej znajdzie na NFZ szybciej, bo prywatnie 500zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 No to i tak dużo Ja płaciłem 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 no prywaciarze zawsze zdzierają Dziś bieganie już siadło i to nawet spoko się biegło, a trening dziś wyglądał tak. Podciąganie robiłem z gumą którą włożyłem między termoaktywki więc nie latała podczas biegania Na początku podciągnięcia chciałem zrobić x2 no bo guma ale okazało się że z gumą nie ma tak łatwo jak pamiętałem więc muszę inaczej to rozpisać, ale i tak trening siadł ŚRODA - Plecy+Biceps Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/4 8/8/8 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 25/25/25 Podciąganie podchwytem 5/5/6 10/6/7 Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 6/6/7 6/6/7 Podciąganie nachwytem 7/7/8 7/7/6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Ja bym troszkę poprawił. ŚRODA - Plecy+BicepsPodciąganie nachwytem szeroko 8/10/10Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 25/25/25 Inclined PullUps 12/14/14Podciąganie podchwytem 6/8/8Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 8/8/10Podciąganie nachwytem 6/6/8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 No dobra to w kolejną środę spróbujemy o ile jeszcze drążki będą, bo coraz bardziej "plac" na którym ćwiczę jest rozwalony. Wczoraj przybiegłem i najpierw musiałem sobie posprzątać... szczerze to jestem ciekaw kto to tak rozwala 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Co za dzbany. Komuś to najwyraźniej przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Noo chyba muszę się dowiedzieć czy tam coś będą robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Może będą wymieniać podłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Wątpie ;/ Standardowo bieganie no i całkiem spoko trening. W przyszłym tygodniu jeszcze czwartek w takiej postaci, a potem trochę zmienimy powtórzenia na więcej CZWARTEK(BARKI+PRZEDRAMIONA)Pompki z rękoma przy biodrach 4/4/5 4/4/5 Scapula Pull Ups 6/6/8 6/6/8Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/10s 8s/10s/10sPike Push Ups 6/8/8 6/8/8Hindu Push Ups 4/5/6 4/5/6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Lajcik spory, czułeś chociaż lekką pompę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 nie no pompa była ale już czuję, że pamięć mięśniowa robi swoje i coraz łatwiej mi wchodzą ćwiczenia. No jedynie podciąganie leży najbardziej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Maverick może jakiś wspólny trening w Kato? Dawno się nie widzieliśmy. W sumie widzimy się czasem jak jest jakiś Nightskating ale to tylko przez chwilę. A na treningu będzie więcej czasu, żeby przy okazji pogadać, powymieniać się doświadczeniami w treningach itp. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Ja bym skorzystał z takiej oferty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi