Kapitan Pow3r Napisano 24 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Jest kącik gderacza więc czemu by nie miało być jego przeciwności ? :D Pochwale się że udało mi się dziś zrobić regen! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 24 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 komu jak komu ale tobie za regen nalezy sie szacun:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Dobra, to ja dzisiaj pierwszy raz podczas treningu zrobiłem serię Muscle Upów z wąskim uchwytem :D. Nie sądziłem, że to takie łatwe :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 a ja pobiłem swe oczekiwania, i pobiłem 1000 pompek : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 24 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ja zrobiłem 2014 pompek dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 24 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ja zrobiłam dzisiaj 1070 pompek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 a ja zrobiłem 315 a chciałem 300 i kto tu jest facio :P hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Przeszedlem Battlefielda 3 na ustawieniach minimalnych z ustawiona rozdzielczością o połowe mniejszą od ro¼dzielczości monitora :D fuck yeaaah ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 zrobiłem MU na jedną ręke, z różnym ułożeniem dłoni. tyle wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 a ja miałem dzisiaj dobry dzieñ w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Zrobiłam dzisiaj jedno podciągnięcie nachwytem na 2 palcach :D (w sensie 2 na jednej ręce i 2 na drugiej) Może dla innych to nie jest takie trudne ale dla mnie to był wyczyn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Udał mi się Full Planch. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dominik graty : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dynloth,czekam na filmik :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dobra... zrobiłem powolnego Muscle Upa bitches!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 ScyTher graty :D Mi jeszcze sporo brakuje, ale za to pochwalę się że niedługo będę robił pompki na rękach. Jeszcze nie umiem, ale pochwalenie się tym jakoś mnie motywuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Dobra też się pochwalę choć nie ma czym ale zrobię l-sit już 5s :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro400 Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No to ja chociaż już pisałem, zrobiłem 2 MU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Utrzymuję l-sita 15 sek. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 przypadkiem zauwazylem ze umiem FL na jedna noge :D ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 4 mu z rzedu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 7 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 tak więc wygrałem konkurs i tym samym miesiąc wakacji : 2 tyg w Szklarskiej i 2 tyg na Ibize :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 7 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Slow MU false gripem! Lekko zatrzymałem się na klatce, zawiesiłem się na niej, trzeba dopracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 7 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 slow mu false gripem , Hf na jedną noge ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Napisano 7 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Co to FL? ¯eby nie było offtopu to w niedziele pierwszy raz wszedł mi taboret xD Może nie ma sie czym chwalić ale udało mi się po trzech tygodniach prób więc mam satysfakcję z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi