m4lusz3k Napisano 13 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 WIDZIAŁEM,na pokazie.GDZIE NIE MOGŁEM WEJŚĆ PO ZDJĘCIE BO WYGANIALI ...Póżniej go nigdzie nie mogłem złapać..Najlepsze,Planche na drążku,trzyma,trzyma i patrzy się na publikę i macha sobie głową coś w stylu "Easy" Widziałem Simeona Pandę,też wielka bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 No to ładnie się bawiłeś Maluszek Szkoda że nie pojechaliśmy i nie mogliśmy skosztować tych emocji ale mam nadzieje że jeszcze bedzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie słyszałem nawet o senseiu ani pandzie Tez bym chcial takiego plancha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 No szkoda,bo miałem okazje,że się spotkamy,pogadamy coś porobimy razem,no ale cóż,ten dzień jeszcze nastąpi!Tez bym chcial takiego plancha Dasz radę,kiedyś ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Myślę że kiedyś uda się zorganizować jakieś spotkanie forumowe. Dzieki za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Do dziś mnie emocje trzymają! XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Wykorzystaj to na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 CO DZIŚ ZA TRENING DO JA NIE MAM PYTAAAAŃ!Miało być bez ciężaru,wziąłem w plecak krążek 5kg i linkę.Pierw rozgrzewka stawów itp,póżniej jakiś tam mały freestyle na drążkach z Mu itp.TRENING Z KOLEGAMI+20 do siły !Czas na główny trening,nie pamiętam dokładnie ilości powtórzeń,serii ale chyba tylko dipy robiiłem w większej ilości,a i brzuch Muscle up 3/dip3/pull up 3 Nachwyt 5x5Podchwyt 5x5Brzuch kolana klatka 5x8Brzuch nogi kąt prosty 5x6Pompki 2x12(to w międzyczasie jak czekałem na moją kolej,)Dipy poręcze 5x8 UWAGA,UWAGA,kto trochę czytał mój dziennik to wie,że kocham dipy z ciężarem i siadło 22 powtórzenia z 5kg WRACAMY !Dipy drążek 2x12MAM DOŚĆ po takim treningu,trzeba się przygotować siłowo do zawodów siłowych Prawie wszystko siadało z ciężarem oprócz brzucha/pompek Przy dipach mówiłem do kolegi"pomagaj jak nie dam rady 10 powtórzeń zrobić" MOC MOC I MOC Jutro regenik dam Jak i koledzy,bo mają dość FOTKI Z TRENINGU Jestem dumny z sylwetki bokiem i triceps ;PTak się ćwiczy P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Dobry trening Nie ma to jak wsparcie kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Aleś wielki No to wracasz juz do formy! To na zawody co się szykujesz to będę we freestylu czy siłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Aleś wielki No to wracasz juz do formy! To na zawody co się szykujesz to będę we freestylu czy siłowe? Coś tam rosnę,będzie to i to Siłowe to podciąganie z 15kg i dipy z połową masy własnego ciała u mnie ponad 40kg(stawiam na 42-3)Gdzie tam WIELKI,ja maluszek Dobry trening Nie ma to jak wsparcie kolegów A no,to dużo daje,ja im dam wycisk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Kurde szkoda że ja nie mam z kim ćwiczyć i nikt mi wycisku nie daje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Zbieraj ekipę!Ja chcę budować kolegę z 2 zdjęcia No i mu też to pasuje,także...liczą się chęci !Wierze,że znajdzie się ktoś z kim będziesz tyrał! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Trzeba zrobić trening przez Skype Wiecznie mały, tak?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tak,jest Mała anegdotka.W domu jest nas czworo,ja,mama,tata i brat.Jestem najmłodszy,od zawsze mówiono na mnie mały i mały.Jednak teraz jestem największy w domu,wagowo,wzrostowo i wgl ALE NADAL MÓWIĄ NA MNIE MAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 zajebisty trening wracasz do formy byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Dzięki maluszek Mam nadzieję że znajdę jakąś fajną ekipke Hahah Trip rozwaliłeś mnie tym treningiem przez Skype xD Edytowane 14 Września 2015 przez Tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jak to mówiłem powoli do przodu i będzie dobrze.Dziś regenik dopiero jutro lecę z kumplami.Póżniej czas na naukę,biologia wita ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Biologia to jeden z najgorszych przedmiotów według mnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Ale jakże przydatny w sporcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Zależy jeszcze czego się mam uczyć na niej,jeżeli o jakiś bakteriach,protistach,grzybach,homeostazie,fotosyntezie itp,to nie bardzo się przyda.. Natomiast jak wkraczamy w świat szkieletu,mięśni itp to owszem, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 anatomia człowieka zawsze przydatna punkty G i te rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 anatomia człowieka w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Haha zboczuchy. No niestety w szkołach więcej jest bezużytecznych informacji niż tych które można wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Mały na mnie w domu tez mówią mały choć jestem największy haha xD myślałem że to tylko u mnie ale to w większości przypadków widzę Co do sylwetki bardzo dobra nie ma co i trening też na propsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi