Administrator Dynloth Napisano 8 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Niedługo Ci trcepsa rozsadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Bardziej klatkę,ale to dobrze!Tricepsior też fajnie rośnie po dipach,nie narzekam jak narazie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Będzie już 41 w łapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nie wiem,zobaczymy.Dziś zmierzę i powiem Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 ja stawiam na 45 w końcu musi mieć Mały ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 (edytowane) Obstawiam 43 Jak ktoś zgadnie to w nagrodę dredy? xD Edytowane 9 Października 2015 przez Tiger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 ooo fajnie by było właśnie maluszek zrób z tego trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dobra to ja strzelam że koło 42 +|- 1cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Ja obstawiam 50 nie ma lipy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Maluszek moim zdaniem ma 45- 47 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 HAAHHA zrobiliście obie sami konkurencję XDDDobra,to powiem Wam,że zmierzę na 100% w poniedziałek/wtorek.Czemu?Już wyjaśniam Wczoraj poszedłem na imprezę no i popiłem sobie pierwszy raz od dłuższego czasu,jak wiecie WÓDECZKA,wypłukuje wodę z organizmu,tzw:wysusza.No i u mnie też tak się stało,teraz czas trochę nadrobić wody,glikogenu i można mierzyć Ale myślę,że wynik będzie taki sam jak ostatnio XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 kiedy czasy są dobre, to wódka jest zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 No ładnie Dużo pijasz jak już się za to zabierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Kurde,raczej nie.Wypiłem tam piwko i kilka kieliszków wódki..Jako,że tam głowy nie mam za dobrej do picia to nie piję na chama.Nawet nie chcę,raz tak zrobiłem i miałem nauczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 No to piątka! Ja też nie przepadam za uchlaniem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 CHOROBO WON ODE MNIE ! No ale jakoś zrobiłem trening,nie ciężki,ale zawsze coś,nie chcę przemęczać organizmu jeszcze bardziej.FRONTY 4serie z gumąDipy 4s 15pPrzysiady 3s 15p +20kgOAP z gumą 3s 3p(na każdą rękę)Szama po treningu,dopiero teraz zaczynam.Ryż,cukinia,papryka,pomidor i wędlina z indyka(brak kuraka odmrożonego).Tak i tak nie wiem czy zjem wszystko z tym apetytem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Taki trening na chorobie? o.O Szacun ja to się schylić nie mogę xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Coś tam porobiłem,oby ta choroba szybko ode mnie odeszła.Pewnie będzie z tydzień..ehs .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 No choroba to przerabany temat.. Zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 co tam taka choroba dla Malego przynajmniej do szkoły nie musi chodzic ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Dzięki Wielkie Panowie!Wolałbym chyba chodzić do szkoły,niż męczyć się z tym katarem.. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Podobno wachanie cebuli pomaga na katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Podpalenie amolu i wciągnięcie dymu z niego też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jednak chyba podziękuję.. XD Mam nadzieję,że szybko wyzdrowieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi