SkyWay Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No mam zamiar wrócić bo strasznie spadła forma i właśnie zaczynam trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Myślę, że tydzie? i będziesz w firmie jak wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No na razie to do firmy mnie nie ciągnie bo teraz sesja to wiesz trzeba zdać, chociaż jakby dobrze płacili to kto wie :D No a forma to może będzie za tydzie? Po dzisiejszym treningu chyba jutro nie wstanę Dół pleców zmasakrowany barki tak samo Nogi nie bardzo bo kolano zaczęło trochę boleć więc odpuściłem jedno ćwiczenie no ale też nie było ?le to lecę coś szamać pewnie jakiś kurczaczek się znajdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dzisiaj trening HS nie wiem czy udany czy nie zrobiłem rozpisany trening czyli 4 ćwiczenia a pó?niej przez ok 30 min próby HS raz wyszło ok 3 sec ale to raz nie wiem na ile prób stać na rękach nie umiałem dalej nie umiem i nie wiem jaka metoda jest najlepsza, żeby się tego nauczyć siłowo nie stanę na rękach wiec z wybicia ciężko jest mi złapać równowagę macie jakieś dobre sposoby na w miarę szybką naukę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Naucz się stawania na rękach z nogami szeroko , czyli nie noga przy nodze tylko rochyl nogi , tak jest łatwiej złapać równowagę . Jak juz ogarniesz to możesz zmniejszać te rozchylenie Ja tak się uczyłem i uczę i jest lepiej już :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 O! To i ja skorzystam z tego pomysłu, bo też mam problemy z równowagą. Chociaż idzie mi o wiele lepiej jak wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ale Ty wyskakujesz i nogi masz szeroko czy po prostu przy ścianie próbujesz z nogami szeroko? bo ja próbuje tak bez ściany i nogi prosto czasami wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Nie no raczej odrazu z wybicia nogi szeroko. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Lepiej od razu na głęboką wodę i tak jak chłopaki mówią. Z wybicia i od razu nogi szeroko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No to ja spróbuje z nogami szeroko bo z prostymi to ciężko jest ustać :D znaczy się złapać równowagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Szeroko, albo zgiętymi do przodu i możesz próbować chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dzisiaj próbowałem kilka razy i już powoli łapie o co w tym chodzi albo raczej stoi i dzisiejszy trening plecy+triceps+abs całkiem całkiem :D sporo siły dziś miałem i ładnie wszystko poszło :D pewnie jeszcze przed snem popróbuje HS i może coś wyjdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Kurde dziś też jakiś silny dzie? jest, więc próbuj dalej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dzisiaj będę próbował wieczorkiem też HS bo na razie stwierdziłem, ze odpuszczę HF i nauczę się HS a pó?niej coś innego :D jedna technika na raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 W sumie dobry pomysł. A jak już opanujesz HS to masz kolejne możliwości. Np, Przejście z L-Sit do HS, HS z klaśnięciem, Przejście z HS do ElblovLever, Przejście z HS do HS na przedramionach i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dokładnie dlatego trzeba się nauczyć tego HS bo z nim sporo rzeczy jest związanych skupię się na jednej technice to lepiej wyjdzie po 19 zaczynam trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dzisiaj krotki trening ok 30 min bo zapierdziel na uczelni no ale trening byl :D moze jutro jeszcze cos pocwicze jak znajde czas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dzisiejszy trening przebiegł poprawnie ale strasznie mi się dłużył nie mogłem się skupić i trochę mi siły brakowało bo klatkę ćwiczyłem ponad 2 tyg temu Zamierzam kupić taką o to kreatyne: http://allegro.pl/najnowszy-jablczan-kreatyny-cm3-powder-250g-trec-i3869565964.html co o tym sądzicie? może być jak na pierwszy raz? I jak radzicie dawkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 dawkowanie powinno byc napisane na opakowaniu Jabłczan przyniesie ci troszke mocy wiec sie jak najbardziej oplaca ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Zgadzam się. A dawkowanie pewnie standardowe, na czczo i po treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Haha, kupiłam niedawno ten sam jabłczan, tylko pół kilowy. Stosuję go już 8 dni. W dni nietreningowe jem po przebudzeniu a w treningowe (ich jest więcej xD) po przebudzeniu i po treningu, nie lubię jak się opiję przed treningiem i mi bulgocze w brzuchu :D:D Przez te 8 dni przybrało mi się 2,5kg :D I siła też jest większa, na mnie działa, polecam i smak dobry ananasowy. Wcześniej jadłam olimp creatine xplode, ale nic prawie nie odczułam :D Tam jest napisane, żeby brać 2-3 x dziennie, ale dla mnie to za dużo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No właśnie nie wiedziałem czy brać przed treningiem i po czy na czczo i po treningu bo chcę brać 2 razy No to jak masz takie efekty to i ja sprawdzę tylko ja mam dni treningowych 6 w tyg więc stosować 6 dni na czczo i po treningu a w niedziele tylko po przebudzeniu? Czy za dużo będzie kreatyny tak 6 dni po 2 porcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Nie bd za duzo bierz tak jak pisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Taki tip mały, w dni nie treningowe nie opłaca się jeść kreatyny która uzupełnia zapasy ATP wykorzystywanego podczas wysiłku gdyż ATP nie jest zużywane więc nie ma co uzupełniać i jest to potwierdzone info Sam biore krete , przez pierwszy tydzie? 2x5g potem już tylko po 5g po treningu , tylko w dni treningowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ja uwazam ze w ciagu calego dnia i tak jakis tam wysilek mamy ;p dlatego jesli kiedys bralem to bralem codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi