Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik SkyWay

SkyWay
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 861
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

No na razie to do firmy mnie nie ciągnie bo teraz sesja to wiesz trzeba zdać, chociaż jakby dobrze płacili to kto wie :D No a forma to może będzie za tydzie? Po dzisiejszym treningu chyba jutro nie wstanę Dół pleców zmasakrowany barki tak samo Nogi nie bardzo bo kolano zaczęło trochę boleć więc odpuściłem jedno ćwiczenie no ale też nie było ?le to lecę coś szamać pewnie jakiś kurczaczek się znajdzie :D

Dzisiaj trening HS nie wiem czy udany czy nie zrobiłem rozpisany trening czyli 4 ćwiczenia a pó?niej przez ok 30 min próby HS raz wyszło ok 3 sec ale to raz nie wiem na ile prób stać na rękach nie umiałem dalej nie umiem i nie wiem jaka metoda jest najlepsza, żeby się tego nauczyć siłowo nie stanę na rękach wiec z wybicia ciężko jest mi złapać równowagę macie jakieś dobre sposoby na w miarę szybką naukę? :D

Dzisiejszy trening przebiegł poprawnie ale strasznie mi się dłużył nie mogłem się skupić i trochę mi siły brakowało bo klatkę ćwiczyłem ponad 2 tyg temu Zamierzam kupić taką o to kreatyne: http://allegro.pl/najnowszy-jablczan-kreatyny-cm3-powder-250g-trec-i3869565964.html co o tym sądzicie? może być jak na pierwszy raz? I jak radzicie dawkować?

Haha, kupiłam niedawno ten sam jabłczan, tylko pół kilowy. Stosuję go już 8 dni. W dni nietreningowe jem po przebudzeniu a w treningowe (ich jest więcej xD) po przebudzeniu i po treningu, nie lubię jak się opiję przed treningiem i mi bulgocze w brzuchu :D:D Przez te 8 dni przybrało mi się 2,5kg :D I siła też jest większa, na mnie działa, polecam i smak dobry ananasowy. Wcześniej jadłam olimp creatine xplode, ale nic prawie nie odczułam :D Tam jest napisane, żeby brać 2-3 x dziennie, ale dla mnie to za dużo :D

No właśnie nie wiedziałem czy brać przed treningiem i po czy na czczo i po treningu bo chcę brać 2 razy No to jak masz takie efekty to i ja sprawdzę tylko ja mam dni treningowych 6 w tyg więc stosować 6 dni na czczo i po treningu a w niedziele tylko po przebudzeniu? Czy za dużo będzie kreatyny tak 6 dni po 2 porcję?

Taki tip mały, w dni nie treningowe nie opłaca się jeść kreatyny która uzupełnia zapasy ATP wykorzystywanego podczas wysiłku gdyż ATP nie jest zużywane więc nie ma co uzupełniać i jest to potwierdzone info Sam biore krete , przez pierwszy tydzie? 2x5g potem już tylko po 5g po treningu , tylko w dni treningowe.