SkyWay Napisano 21 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Trzeba zachęcać ludzi do ćwicze? Ona stwierdziła, że nie ma nic siły i tak trochę ćwiczy ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 a moja blondie nie moze cwiczyc:(lekarz jej zabronil:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 ooo a co się stało? Do mnie ma zaraz dziewczyna wpaść i ona ma jakąś fazę teraz na jakieś figury z neta wczoraj znalazła jakąś fotę i ja niby mam zrobić FL a ona się złapie mi za barki i ciekaw jestem czy to wypali a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 tylko nie klapnijcie na podloge:D a moja blondie ma bana na jakiekolwiek cw silowe i inne ciezsze zyciowe sprawy po porodzie:/i powiedz nauczycielce wfu ze ma sie nie wysilac:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No to przypal... Może po jakimś czasie będzie mogła ćwiczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 tia,w wieku menopauzalnym jak jej plastyke zrobia:/i no wlasnie kombinujemy co mozna zrobic bo z tych informacji ktore zlapalismy to nie za wiele.ale nie robmy offtopa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No to lipa, ale dobrze że SkyWay ma z kim ćwiczyć, zawsze ra?niej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No to mcfinn musicie coś ogarnąć bo nie możesz sam ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 cwiczenie samemu zniose,gorzej jak mi sie baba zapusci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Może tak nie będzie a nie może nawet lekkich ćwicze? robić? Może joga? Podobno też dobre ćwiczenia dla kobiet A ja dzisiaj machnąłem trening zgodnie z planem plus kilka MU, próby HS i FL:) Miałem towarzyszke w ćwiczeniach a nawet dwie, które uczyły się stać na głowie Teraz kurczak z ryzem i warzywkami i nauka na kolosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 I jak potrafią już stać na głowie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Potrafią potrafią krótko ale już wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No to odniosłeś sukces trenerski. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Zawieszam mój dziennik do chwili ruszenia z projektem do przodu bo nie mam zrobione nic... Dziś jak poszedłem do gościa, żeby mi coś pomógł to mi powiedział tylko "jak pan nie zrobi projektu to pan nie dostanie zaliczenia" i bąd? tu człowieku mądry... Treningi będą się odbywały a resztę czasu spędze nad projektem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No to powodzenia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 31 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Plan nie dla mnie ale moja dziewczyna chce spróbować naszych ćwicze? i chciałbym, żeby jakaś dziewczyna ułożyła coś na miarę planu Tylko, ze tu nie chodzi o taki typowy plan na cały tydzie? tylko ułożenie jakiegoś jednego dnia, krótkiego treningu, żeby wzmocnić mięśnie do podciągania i pompek I takie pytanie czy trzeba tą dyszkę płacić za taki plan? Ja mógłbym ułożyć jej taki plan tylko nie bardzo umiem układać plan dla osób, które zaczynają od zera bo znam mało ćwicze? dla początkujących Moje parametry: Wzrost: 170 Waga: 58 Max podciągnięć: 0 Max pompek: chyba z 5 będzie Max dipów: 1 ale nie ma gdzie robić więc w ćwiczeniach nie uwzględniać Uśmiech Max przysiadów: ~50 Plan Treningowy: -Podstawowy plan treningowy - plan ze zwykłymi podstawowymi ćwiczeniami, dla osób początkujących. Partie mięśniowe: -Klatka+Triceps -Plecy+Biceps -Barki+Przedramię Nie widać tematu z planem więc wrzuciłem go tutaj Najlepiej jakby się dziewczyny wypowiedziały i pomogły coś ułożyć Tutaj coś co ogarnąłem na szybkości: 1. Powolne opuszczanie podchwytem 3x5-10 2. Australian pull ups 3x5 3. Pompki damskie 3x5 4. Bench dips 3x5-10 5. Powolne opuszczanie nachwytem 3x2 6. Incline push ups 3x5-10 7.Push up hold 10-20sec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 31 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No a teraz coś ode mnie Wracam do zabawy Treningi się odbywały ostatnio i projekt poszedł do przodu mogę tutaj czasami wpadać Dzisiaj Klatka + ABS + CORE Poszło sprawnie ale po piątkowym treningu na Core miałem takie zakwasy, że w sobotę nie mogłem przewrócić się z boku na bok W niedzielę bym intensywny trening cardio bo 1,5 h w nogę pograliśmy i nie powiem ale kondycja słabsza niż kiedyś ale brameczki wchodzą jak dawniej Dzisiaj pó?no piszę bo właśnie ogarniałem projo i idę w kime już Pozdro chłopaki i zaczynam nadrabiać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Wczoraj trening HS I FL I 30 min skakanki :D cos sie popsulo we mnie bo HS nie chce wychodzic jak i FL... trzeba cos naprawic ale to pewnie na jutrzejszym treningu. Dzisiaj beda barki, triceps, biceps i nogi :D zapowiada sie ciekawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No to wzbud? w sobie motywację do nadrobienia tych technik i dasz radę. Trzeba się zawziąć odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dzisiaj mam motywację bo gość mi powiedział, ze wreszcie z projektem ruszyłem do przodu i zatwierdził to co zrobiłem dotychczas więc mogę ruszyć i męczyć dalej te mozolne obliczenia I spadam właśnie na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 SkyWay jak masz zmęczone ręce to Hand Stand może wychodzić gorzej i ciężko będzie utrzymać ogólną równowagę, dlatego ja zawsze cwiczę HS w wolny dzie? lub długo po treningu ogólnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja HS ćwiczę we wtorki i czwartki czyli dnie, które przeznaczam na techniki i skakanie na skakance :D robię HS na początek po rozgrzewce więc ręce nie powinny być zmęczone A dzisiaj zrobiłem połowę treningu bo tylko triceps, biceps, barki no i nie zrobiłem nóg bo mnie dziewczyna wyciągnęła do znajomych więc nogi pewnie zrobię w sobotę albo niedziele ale spieszyło jej się trochę bo już pó?no było i że chciałem też pójść to trening wyszedł nadzwyczajnie dobrze wszystkie serie powtórzenia były robione dokładnie i bez jakiejkolwiek przerwy w wykonywaniu powtórze? wiadomo pomiędzy seriami były ustalone przerwy ale reszta bez przerw i jestem z tego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A jak Twoja dziewczyna, nie chcę ćwiczyć z Tobą? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie ma jak ćwiczyć bo zanim by przyjechała do mnie i pó?niej wracać do siebie to troche czasu by minęło :P Ona ćwiczy swoje ćwiczenia i próbuje teraz kilka ćwicze? SW :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 No to i tak dobrze. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi