Tiger Napisano 7 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Dawno mnie nie było bo nauki dużo więc brakowało czasu na forum :D Ale treningów oczywiście nie odpuszczałem( no poza jednym bo cały dzień w pracy byłem) Kontuzja karku wyleczona, ale wczoraj nabawiłem się chyba kolejnej xD Jak pech to pech :D Nie no muszę przyznać, że z powodu nauki trening był trochę na szybko robiony i trochę słabo się przyłożyłem do rozgrzewki. A mianowicie przy próbach FL coś mnie zaczęło boleć pod lewą łopatką. nie jest to stały ból, tylko odczuwam go przy FL i HS plus trochę przy podciąganiu :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 7 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 zawsze mozesz zrobic jeden czy dwa wiecej leg day'sów i gora wypocznie .. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Dzisiaj akurat leg day :D Zobaczymy jak to będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Co do tego bólu w fl to po prostu źle rozgrzales. Dużo osób ma ten problem. Kilka dni poboli i przestanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Jak treningi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 19 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Opierdziela się jak zawsze! :D A mówił na mnie :P Pozdrawiam! :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Żadne opierdziela! :D ostre treningi są xD tylko brak czasu na dziennik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 To pochwal się tymi ostrymi treningami. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Nie lubię się chwalić xD A tak na poważnie to wrócę do regularnych wpisów w poniedziałek ja wrócę z obozu na który jadę w piątek :D O ile się nie rozłożę bo od dwóch dni strasznie kaszle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Siemaneczko po długie przerwie Niestety przerwa nie tylko od forum ale i od treningów. A były tego dwa powody: 1. Sesja( na szczęście już koniec i wszystko pięknie zaliczone )2. Zerwany mięsień najszerszy grzbietu. Męczę się z tym już miesiąc ale już prawie przeszło. Myślę, że jeszcze z tydzień rozciągania i będę mógł powoli wrócić do treningu i nadrobić zaległości. Piona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 siemano! faktycznie Cie tu troche nie bylo dobrze, że sesja zaliczona, a co się stało z najszerszym grzbietu?powodzenia i powrótu szybkiego do treningów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Przy próbach FL coś strzeliło Dzieki Zamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Też odczuwam bóle przy najszerszych Najgorzej jest po treningu FL(nie dziwię się czemu) i jak robię dużo HS/prób planche..Najlepiej dać sobie wolne i przejdzie trochę..Miałem iśc do lekarza,ale odpuściłem sobie Wracaj do zdrówka !Powodzenia Mordko ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Ja zrobiłem sobie 3 tygodnie przerwy i nic nie przechodziło dopiero odkąd zacząłem się delikatnie rozciągać powoli zaczęło się poprawiać Dzięki m4lusz3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Niestety ból dalej nie puszcza :/ Nie jest jakiś strasznie uciążliwy ale przy pracy którą aktualnie wykonuje(budowa) często o sobie przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 No to masz przerabane trochę jak masz kontuzje a musisz jeszcze pracować na budowie.. Szybko się regeneruj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Trzeba zarobić przez wakacje na autko Mam nadzieję, że szybko przejdzie bo już nie mogę wytrzymać bez treningów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Myślę że praca na budowie da radę zarobić, bo zarobki to chyba ok. 9-13 zł za godzinę więc dniowke można ładna nabić. A jakies konkretne autko masz upatrzone czy liczysz na fajna okazję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Dokładnie Na razie nie mam nic upatrzonego. Zobaczymy ile zarobie i wtedy będę wybierał Wolę nie szukać już teraz żeby potem się nie rozczarować jak kasy zabraknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Czyli tak jak ja. Tyle, że tata poratował. xdWybieranie samochodu to też ciężka sztuka, ja nie mogłem się zdecydować przez długi czas. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Też pewnie będzie mi ciężko wybrać Ale będę się kierował głównie ceną eksploatacji bo na uczelnie chcę nim jeździć a kawałek jest Więc pewnie coś w gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Gaz no to wiadomo. Może coś jak Polo, czy jakaś Astra? Czy to nie w Twoim guście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Właśnie nad nimi myślałem i Jeszcze Meganka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Meganka klasyk. teraz wyliczanka który wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Pożyjemy zobaczymy Na pewno się pochwalę jak już wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi